Alles wat Barbie Ferreira heeft gezegd over werken aan euforie

Inhoudsopgave:

Alles wat Barbie Ferreira heeft gezegd over werken aan euforie
Alles wat Barbie Ferreira heeft gezegd over werken aan euforie
Anonim

Het succesvolle HBO-drama Euphoria keert terug voor een derde seizoen, maar het lijkt erop dat niet iedereen zal terugkeren. Barbie Ferreira heeft aangekondigd dat ze de serie verlaat voor seizoen 3.

Ze maakte deze aankondiging op Instagram Stories samen met een ontroerend afscheidsbericht aan haar personage Kat Hernandez. Ze nam afscheid met tranen in haar ogen en erkende dat haar karakter veel voor haar en de fans heeft betekend. Ze deelde ook fanart van haar personage, gemaakt door Euphoria co-ster Hunter Schafer.

"Ik hoop dat velen van jullie jezelf in haar kunnen zien zoals ik deed en dat ze je vreugde heeft gebracht om haar reis naar het personage dat ze vandaag is te zien, "vervolgde ze.“Ik heb al mijn zorg en liefde in haar gestopt en ik hoop dat jullie het konden voelen. Ik hou van je, Katherine Hernandez." Haar verklaring op Instagram te lezen. Ze speelde onlangs in Jordan Peele's Nope.

Maar haar tijd met de show, waarin ook Zendaya en Alexa Demie schitteren, verliep niet soepel. Het vertrek van Barbie Ferreira komt na maandenlange speculatie over spanning tussen haar en showrunner Sam Levinson. Dus hier is wat ze heeft gezegd over haar tijd op Euphoria en waarom ze deze populaire HBO-show verliet.

9 Barbie Ferreira's afwezigheid in seizoen 2 van Euphoria

Aangezien haar seksuele ontwaken een groot deel van het eerste seizoen van Euphoria was, werd het ontbreken van Barbie Ferreira's personage in seizoen 2 enorm opgemerkt door fans.

Haar personage is opgezet met een gelaagde verhaallijn over lichaamspositiviteit, sekswerk en het vinden van liefde. Dus fans waren teleurgesteld toen ze een slechte verhaallijn kreeg met Ethan, die een ziekte verzon om hem te dumpen. Het zwakke schrijven voor Ferrera's personage stimuleerde alleen maar het gerucht van een vete tussen de schrijver en de actrice.

8 Barbie Ferreira vertelde de pers over Kat's 'mysterieuze verhaallijn' over euforie

Barbie Ferreira brak het tweede seizoen af met de Cut en sprak over de afwezigheid van haar personage en haar verdeeldheid zaaiende verhaallijn, en noemde het 'mysterieus'.

Barbie brak het nieuwe seizoen af met de Cut, raakte de opvallende afwezigheid van haar personage aan en sprak zich uiteindelijk uit over de verdeeldheid zaaiende verhaallijn, die het 'mysterieus' noemde.

“Kats reis dit seizoen is een beetje meer intern en een beetje mysterieus voor het publiek. Ze maakt in het geheim veel existentiële crises door, 'zei Barbie, een beetje onthullend over het lot van haar karakter.

7 Hoe Barbie Ferreira zich voelde over de richting van het tweede seizoen van Euphoria

Een insider vertelde de popcultuur sociale media Instagram Deuxmoi dat Barbie Ferreira niet "vibeerde" met de regisseur van Euphoria.

"Nieuw seizoen van Euphoria wordt echt DONKER", onthulde de anonieme bron. "Zozeer zelfs dat sommige acteurs, met name Barbie Ferreira, niet reageerden op de visie van de regisseur."

6 Hoe Barbie Ferreira zich voelde over het maken van Euphoria seizoen 2

Barbie Ferreira vertelde whowhatwear in februari dat het "therapeutisch" was geweest om wat van haar eigen emoties in het tweede seizoen te stoppen. Het voormalige model hoopte dat als kijkers iets wegnemen van Euphoria, het is dat ze de druk kunnen loslaten om altijd perfect en gelukkig te zijn.

"Ik hoop dat andere mensen [die kijken] hetzelfde kunnen voelen en de druk loslaten om altijd perfect en gelukkig te zijn", zei ze, voordat ze eraan toevoegde: "Omdat dat gewoon niet bestaat."

5 Waarom Barbie Ferreira van Euphoria wegliep

Radar meldde dat er wat kwaad bloed zat op de set tussen de actrice en bedenker/regisseur Sam Levinson. Het meningsverschil was zo erg dat Barbie Ferreira van de set wegliep.

Hierdoor wist hij naar verluidt enkele van haar regels in de afleveringen die volgden.

"Barbie raakte op de set met hem in gesprek en vertrok op een dag. Hij sneed toen veel van haar lijnen af." een anonieme bron onthuld aan Deuxmoi. Ze voegden eraan toe dat het drama tussen Barbie en Levinson de aanwezigheid van haar personage in het tweede seizoen ernstig heeft geschaad. Zendaya onthulde dat het grootste deel van het originele script voor de show was geschraapt, maar het is onduidelijk of backstage-drama de reden hierachter was.

4 Waarom Barbie Ferreira afwezig was op Euphoria Red Carpet

De vete tussen Barbie Ferreira en Sam Levinson is een van de redenen waarom de 25-jarige niet eerder op Euphori a's seizoen 2-première verscheen. Hun gerapporteerde botsing is te wijten aan het feit dat Barbie het naar verluidt niet eens was met Levinson's visie op haar lichaamsbewuste tienerpersonage.

Destijds meldden veel media dat Barbie en Storm Reid ervoor kozen om de première niet bij te wonen vanwege zorgen over COVID-19. Ferreira deed andere promotionele verplichtingen voor de show en promootte het op haar persoonlijke sociale media-pagina's.

3 Barbie Ferreira ontkende alle beweringen over haar euforische gedrag op de set

Barbie Ferreira ging in op de geruchten en ontkende claims van on-set argumenten "Ik denk echt dat de fans echt gepassioneerd zijn en ik waardeer dat omdat Euphoria echt zoveel mensen heeft beïnvloed", zei ze.

“Soms gaan dingen een eigen leven leiden, en ze zijn niet geworteld in de waarheid, maar het is oké omdat ik weet dat het gewoon uit passie en uit nieuwsgierigheid en al die goede dingen is. En ik heb me ervoor aangemeld. Dus, ik zal het nemen. Ik neem het goede en het slechte."

2 Wat Barbie Ferreira zei over de verhaallijn van Kat in seizoen 3 van Euphoria

In een interview met de Evening Standard zei Barbie Ferreira dat ze een "zeer duidelijke visie" voor Kat had gehad toen ze het script voor het eerst las, maar dat ze hoopte dat fans niet zo "teleurgesteld zouden zijn" " in de toekomst. Momenteel weten we niet of ze de show op eigen initiatief heeft verlaten.

"Ik denk dat er zoveel meer is in het verhaal van Kat, en we zijn er nu net de top van aan het bekijken," zei ze. "Ik hou van de show, ik hou van mijn personage, maar ik kan ook andere dingen doen… Hopelijk zijn er meer complexe personages in mijn toekomst en stelt Kats verhaallijn voor niemand teleur volgend seizoen."

1 Bron zegt dat Barbie Ferreira het niet aankon om aan de set van Euphoria te werken

Een insider die aan seizoen 2 van Euphoria werkte, bevestigde de geruchten in een interview met radiopresentator Zach Sang.

“Naar verluidt had ze veel problemen met Sam. Sam is een heel specifiek type regisseur en Barbie kon het gewoon niet aan', zegt de bron, die zijn stem liet aanpassen om zijn identiteit te beschermen.

"Ze kon de hitte in de keuken gewoon niet aan."

De insider beweerde verder dat Sam Levinson "[leden van de cast] aan het huilen maakte" terwijl hij aan het werk was en vaak "naar hen schreeuwde" om "de emoties uit hen te krijgen terwijl ze op de set waren".” Hij werkt momenteel aan The Idol met The Weeknd en Lily Rose Depp

"Het was gewoon een ramp", voegde de anonieme bron eraan toe, "maar wat ik je over Barbie kan vertellen, is dat ze haar verdomde katten niet opruimt", eraan toevoegend dat Ferreira's trailer vol stond met "kattenpoveral.”

Toen hem werd gevraagd naar het schokkende vertrek van Barbie Ferreira, sprak de bron over haar zogenaamd negatieve houding. “Het was die houding van haar. Deze kinderen. Laat me je iets vertellen, schat. Deze kinderen worden willekeurig van de straat geplukt door de koningin [casting director] Jennifer Venditti, en natuurlijk is hun ego gewoon van het dak, "legde de insider uit.

“Ze zijn in de op een na grootste show in de geschiedenis van HBO, en ze denken dat ze dat allemaal zijn. Ze vergeten dat dit een baan is.”

HBO, Levinson of Barbier Ferreira hebben op geen van deze beschuldigingen gereageerd.

Aanbevolen: