Producenten van vreemde dingen drongen er bij Noah Schnapp op aan zijn "onschuld" te behouden

Inhoudsopgave:

Producenten van vreemde dingen drongen er bij Noah Schnapp op aan zijn "onschuld" te behouden
Producenten van vreemde dingen drongen er bij Noah Schnapp op aan zijn "onschuld" te behouden
Anonim

Vanaf 2022 is Stranger Things een van de meest bekeken shows van Netflix geworden, met een vierde seizoen dat maar liefst 335,01 miljoen uur kijktijd binnen de eerste week van release binnenhaalde. Het razende succes van de show heeft dominostenen op de cast gebracht, waarbij veel van de hoofdpersonages in een wereld van bijna onmiddellijke roem worden geduwd.

Een van de bekendste personages uit de show is Eleven, die wordt gespeeld door Millie Bobby Brown, die ironisch genoeg vooral bekend is geworden door haar rol in de show. Een ander populair personage uit de show is Will Byers, gespeeld door Noah Schnapp.

Noah Schnapp was 10 jaar oud toen hij Will Byers werd

Toen Noah Schnapp op Stranger Things werd gecast, was hij nog maar tien jaar oud. Fast-forward zeven jaar, en hij is nu zeventien jaar oud. Net als veel van de andere cast, was hij te jong toen hij voor het eerst zijn rol in Stranger Things begon.

Ondanks het behalen van zoveel succes, lijkt het erop dat er nog steeds momenten zijn dat de Stranger Things-ster is vergeten hoe beroemd hij werkelijk is.

In seizoen 1 kregen kijkers ook een preview te zien van een jonge Millie Bobby Brown (van wie sommige fans ooit vermoedden dat hij aan het daten was), Caleb McLaughlin, Finn Wolfhard en zoals eerder vermeld, Noah Schnapp.

Verschillende andere castleden begonnen ook op jonge leeftijd aan hun Stranger Things-reis. Naarmate de cast ouder werd, moesten de regisseurs zich natuurlijk aanpassen en de uitdagingen overwinnen om tot jongvolwassenheid op te bloeien. Het was echter duidelijk dat sommige uitdagingen gemakkelijker te overwinnen waren dan andere tijdens het filmen.

Vreemde dingen die regisseurs vochten om de onschuld van Noah te behouden

Ondanks hun ongelooflijke acteervaardigheden, stonden de regisseurs tijdens het filmen nog steeds voor uitdagingen met hun castleden. In een interview met Flaunt Magazine vertelde Noah dat de regisseurs van de show geen grote fans waren van de castleden die ouder werden dan hun personages in de show.

Een van deze uitdagingen was de stem van Noah, die natuurlijk dieper werd naarmate hij door de puberteit ging. Dit betekende dat het een steeds moeilijkere uitdaging werd om zijn stem in karakter te houden voor latere seizoenen.

Om het probleem aan te pakken, vroegen de regisseurs aan Noah om te proberen zijn stem harder te laten klinken om zijn karakter er jonger uit te laten zien. Dit was echter tijdens een eerder seizoen van de show.

Het is waarschijnlijk dat Noah niet de enige was die met dit soort problemen te maken kreeg, terwijl veel andere castleden ook op het scherm opgroeiden. Een van deze acteurs is Finn Wolfhard, die pas dertien was in het eerste seizoen van de show.

Ondanks dat hij werd uitgedaagd met iets dat hij grotendeels niet in de hand had, denken veel fans nog steeds dat de Stranger Things-acteur zijn personage behoorlijk goed heeft neergezet.

De regisseurs van de show hebben echter ook veel meer uitdagingen gehad tijdens het filmen van de show.

De cast heeft andere problemen ondervonden tijdens het filmen

Enkele andere uitdagingen waarmee de cast te maken kreeg, waren vertragingen en meerdere filmlocaties, die vooral tijdens seizoen 4 van de show veel voorkwamen. Sommige scènes waarbij twee personages betrokken waren, werden zelfs gefilmd met één acteur, maar op twee verschillende locaties.

Dat maakte het waarschijnlijk uitdagender voor de acteurs, omdat het vaak voelde alsof ze met niemand spraken.

Sadie Sink, die Max Mayfield speelt, vertelde The Hollywood Reporter over de uitdagende scène: "Dat was absoluut de meest uitdagende scène die ik ooit heb moeten doen in Stranger Things, gewoon omdat zoveel van Max en Billy's relatie komt voort uit de chemie op het scherm die ik en Dacre hebben". Het uiteindelijke product was echter veel beter dan de versie die daadwerkelijk werd gefilmd.

Om dergelijke uitdagingen te overwinnen, werd de scène vervolgens naadloos in elkaar gezet in de postproductie, zodat het lijkt alsof de acteurs het samen in re altime hadden gefilmd. Best indrukwekkend toch?

Vooruitblikkend, gaat het gerucht dat Stranger Things een spin-off-serie plant, die anticipatie begint op te bouwen onder superfans van de show.

Aanbevolen: