Zijn Leah Remini en Jennifer Lopez nog steeds vrienden vandaag?

Inhoudsopgave:

Zijn Leah Remini en Jennifer Lopez nog steeds vrienden vandaag?
Zijn Leah Remini en Jennifer Lopez nog steeds vrienden vandaag?
Anonim

2022 was een geweldig jaar voor Jennifer Lopez, de ster die opnieuw contact had met haar voormalige verloofde Ben Affleck. Deze keer bereikten de tortelduifjes het altaar. Het paar had enkele van hun beroemde vrienden aanwezig, maar een persoon die afwezig was op het evenement was Jennifer's oude vriendin Leah Remini, en fans vragen zich af of het tweetal nog steeds vrienden is? Blijkt dat ze dat nog steeds zijn, haar afwezigheid was te wijten aan het feit dat ze tijd doorbracht met haar aan de universiteit gebonden dochter … daar gebeurde niets schandaligs.

De geruchtenmolen is druk geweest, hoewel sommige rapporten beweren dat het paar naar verluidt een moeilijke periode heeft bereikt. Jennifer en Leah zijn al eeuwen bevriend, steunen elkaar en werkten zelfs samen aan de film Second Act. In hun mooie vriendschap stond Lopez Remini bij toen ze de Scientology Kerk in 2015 verliet. Jennifer was vaak te zien op Leah's posts op sociale media, en fans kunnen het niet helpen, maar ze kunnen niet anders dan aangeven hoeveel ze van de vriendschap houden.

Leah en Jennifer werden geïntroduceerd door Marc Anthony

Leah en Jennifer ontmoetten elkaar in 2004 bij de première van Man on Fire en het klikte. Ze werden geïntroduceerd door Jennifer's ex-man Marc Anthony. Het paar is sindsdien hecht geweest, Leah beschouwt Jennifer als haar beste vriendin, en blijkbaar is het gevoel wederzijds.

Het geklets en de liefde weergegeven in de klompjes van wat publiekelijk over de relatie wordt gedeeld, is iets om te aanschouwen. Ze hadden direct een connectie en de rest is geschiedenis.

Tijdens een interview in 2018 met Entertainment Tonight schotelde het duo hun vriendschap voor. Leah onthulde: Ik was bevriend met Marc Anthony, en toen begon hij met Jennifer te daten, en hij deed de film, Man on Fire. Ik ging naar de première van de film en hij zei: 'Je moet Jennifer ontmoeten!' En hij zei tegen Jennifer: 'Je moet Leah en Angelo ontmoeten,' mijn man.'

Ze voegde eraan toe: "We gingen naar de première in de hoop dat ze in het echte leven lelijk zou zijn. En toen ik haar naderde, dacht ik: 'Ik hoop dat het de verlichting is. Misschien ziet ze er gewoon goed uit in hier.' En toen ik dichterbij kwam, dacht ik: 'Oh verdomme, er is hier veel licht, en ze ziet er echt mooi uit."

zei Remini. "Ik heb dat zelfs gezegd! Ik zei: 'Godverdomme, waarom ben je in godsnaam zo verdomd mooi?' En ze lachte. [Toen] had ik zoiets van, 'Ugh, ik hoop dat ze dom is, weet je? Ik had zoiets van, 'Ze zou dom kunnen zijn!' Ik wilde iets vinden en dat deed ik niet."

Ze vindt vragen over Jennifers persoonlijke leven vervelend

Leah houdt van Jennifer en steunt ze, maar haar vragen stellen over het privéleven van haar vriendin ergert haar. Ze respecteert de privacy van Lopez en zit al lang genoeg in de branche om te begrijpen hoe woorden verkeerd kunnen worden geïnterpreteerd.

Ook weigert ze deel te nemen aan gesprekken die ertoe leiden dat mensen op zoek gaan naar informatie over Jennifers persoonlijke leven. Dat zijn nu vriendschapsdoelen!

Ze vertelde Savannah Guthrie tijdens een Today Show-optreden: "Niet omdat ik het niet leuk vind om over mijn vriend te praten, maar ik heb vaak het gevoel dat het voor roddels is. Vooral als ik probeer te praten over iets dat is belangrijk, zoals onze podcast, of het blootleggen van de misstanden waar we het over hebben in Scientology en de slachtoffers van Scientology en iemand vraagt me naar Jennifers bruiloft. Ik vind het gewoon uiterst vervelend."

Hebben ze een ruwe plek geraakt?

Fans vinden het heerlijk om een kijkje te nemen in het privéleven van hun favoriete sterren. Toen het nieuws over Bennifers hernieuwde romance bekend werd, wogen zowel fans als critici mee. Toen de twee in het huwelijksbootje stapten en Leah niet kwam opdagen, waren er speculaties over waarom dat zo was.

Er werden beschuldigingen geuit dat de vriendschap tussen de besties een beroering zou zijn, maar geen van beide partijen heeft op de geruchten gereageerd.

Er zijn nu geruchten over de staat van de relatie van de BFF's. Radar Online citeerde een bron die zei: "Leah was er voor Jen toen Ben haar hart brak. Leah weet alles, alle lelijke details over wat er tussen haar beste vriend en Ben is gebeurd. Geen wonder dat ze hem niet mag. waren klaar om verder te gaan en Ben te vergeven, maar Leah heeft dat niet gedaan en is bang dat het weer zal gebeuren."

Volgens TMZ onthulden bronnen in de buurt van Leah echter dat ze ervoor had gekozen de bruiloft niet bij te wonen om tijd door te brengen met haar dochter voordat ze naar de universiteit ging. Het was geen stompzinnigheid, en ze staan ook niet op gespannen voet.

Ze was echter niet de enige die afwezig was; Ben's broer Casey, zijn ex-vrouw Jennifer Garner en Lopez's ex-man Marc Anthony waren ook niet aanwezig op de bruiloft.

Als sociale media iets is om langs te gaan, dan is de vriendschap van Leah en Jennifer net zo solide als altijd.

Aanbevolen: