Hebben de Kardashians Scott Disick volledig uitgeschakeld?

Inhoudsopgave:

Hebben de Kardashians Scott Disick volledig uitgeschakeld?
Hebben de Kardashians Scott Disick volledig uitgeschakeld?
Anonim

Kijkers maakten kennis met Scott Disick toen de show Keeping Up With The Kardashians zijn debuut op het kleine scherm maakte in 2007. Hij was het vriendje van Kourtney Kardashian en had een bad boy persona laars. Hun tumultueuze relatie werd opgetekend in de show, en de nu-exen dateerden van 2005 tot 2015 af en toe voordat ze er voorgoed mee ophielden. Ondanks dat hij tegenwoordig niet samen is, is Scott een vaste waarde in het leven van de Kardashian-Jenner, aangezien hij en Kourtney samen drie kinderen delen.

Er deden geruchten de ronde dat Scott Disick door de familie was geëxcommuniceerd toen Kourtney trouwde met Blink-182-drummer Travis Barker. Dus, hebben de Kardashians Scott volledig uitgeschakeld?

Nou, volgens de matriarch, Kris Jenner, hebben ze dat niet. Momma Kardashian ging naar sociale media om de beweringen te weerleggen en zei dat ze van Scott houden - hij is nog steeds een bijzonder onderdeel van hun familie.

Scott werd betrapt terwijl hij Kourtney betrapte

Als het privébericht dat is uitgelekt door Kourtney's andere ex, Younes Bendjima, iets is om over na te denken, zat de relatie tussen Kourtney en Travis in het begin niet goed bij Scott. De realityster zou naar de DM's van Younes zijn geglipt in een poging Kourtney te beledigen.

Hij verwees naar een foto van Kourtney en Travis die zoenden op een boot terwijl ze op vakantie waren in Italië.

Per Radar Online, het bericht luidde: "Yo is deze meid ok Auto Express!???? Broooo wat is dit. In het midden van Italië."

Bendjima had het echter niet en was niet van plan om met Disick te roddelen. Hij antwoordde: "Het maakt me niet uit, zolang ze maar gelukkig is. PS: ik ben je broer niet."

Toen Bendjima de uitwisseling op zijn Instagram-verhaal deelde, ondertitelde hij het met: "houd dezelfde energie die je publiekelijk en privé over mij had."

Noch Kourtney noch Scott hebben destijds gereageerd op de gelekte DM, maar Travis zou een bericht leuk hebben gevonden dat door iemand is gedeeld over de beruchte DM die door Younes is gepost.

Scott gaf toe dat hij zich buitengesloten voelde

Scott en Kourtney zijn al jaren niet meer samen, maar hij is sinds de breuk vrijwel een deel van de familie gebleven. In het licht van het gelekte bericht kan Disick zich echter van de clan hebben vervreemd.

Hij wordt niet langer uitgenodigd voor familie-evenementen! Kourtney was niet blij met Scott's stiekeme DM's. Ondanks de onthulling dat hij haar een bericht had gestuurd om zich te verontschuldigen, lijkt hun relatie nog steeds gespannen.

Per US Weekly, tijdens een aflevering van The Kardashians, vertrouwde de oprichter van Talentless Khloé toe. Hij vertelde hoe hij zich voelde door de beslissing van de familie om hem niet uit te nodigen voor familie-evenementen.

Hij zei: "Je buitengesloten voelen en niets te horen krijgen is super kwetsend - vooral als ik geen ander gezin heb om naar toe te gaan." Hij voegde eraan toe: "Ik ben liever bij hen en bij mijn familie dan helemaal niet."

Scott is enig kind en hij verloor zijn ouders toen zijn moeder in 2013 overleed en zijn vader in 2014. Hij had de Kardashian-Jenners in die moeilijke tijd van zijn leven en beschouwt ze als familie.

Maar het lijkt erop dat Kourtney er genoeg van heeft, zei ze tegen haar zussen: "Scott is al zoveel jaren weggekomen met slecht gedrag en is nog steeds uitgenodigd, en ik denk niet dat dat zo zal blijven."

Volgens Kris houden de Kardashians van Scott

Het lijkt erop dat niet alle Kardashian-Jenners klaar zijn met Scott, maar mama Jenner is dat zeker niet. In de loop der jaren heeft Disick een band opgebouwd met de familie en heeft hij op het eerste gezicht hechte vriendschappen ontwikkeld met Kourtney's zussen, Kim en Khloé.

Hij en Kourtney hebben samen drie kinderen en zijn al die tijd verrassend vriendschappelijk samengegaan.

Volgens Page Six onthulde een insider: "Sinds Kourtney is getrouwd, brengt hij niet zoveel tijd door met die hele groep. Hij is een beetje geëxcommuniceerd omdat de prioriteit Travis is." De binnenkant onthulde verder: "Hij moest hergroeperen wie zijn relaties zijn."

Er zijn berichten dat de relatie van de exen al een tijdje gespannen is, en nu Kourtney met iemand anders is getrouwd, kan dat de kloof nog groter maken. Sommige mensen denken dat Disick nog steeds verliefd is op de moeder van zijn kinderen, zelfs Khloé zinspeelde erop op The Kardashians.

Paper Magazine plaatste een versie van het verhaal op hun Instagram-account en Kris Jenner maakte van de gelegenheid gebruik om het record recht te zetten. Ze onthulde: "Scott zal NOOIT uit onze familie worden geëxcommuniceerd … hij is de vader van mijn kleinkinderen en een speciaal deel van onze familie … we houden van hem en niet waar!"

Aanbevolen: