13 inconsistenties en plotgaten uit Grey's Anatomy die we volledig hebben gemist

Inhoudsopgave:

13 inconsistenties en plotgaten uit Grey's Anatomy die we volledig hebben gemist
13 inconsistenties en plotgaten uit Grey's Anatomy die we volledig hebben gemist
Anonim

Grey's Anatomy is een van de meest populaire en langstlopende shows op televisie. Al meer dan 15 jaar stemmen fans zich af om te zien welk drama er daarna komt in het Gray Sloan Memorial Hospital en het echte einde van de show is nog niet in zicht. 16 seizoenen van afleveringen zullen zeker enkele plotgaten en inconsistenties bevatten, en fans hebben altijd plezier gehad om ze uit de show te halen om ze te bespreken.

De show boeit het publiek uitstekend, dus veel plotgaten vliegen over de hoofden van fans bij de eerste kijkbeurt. Het is echter veel gemakkelijker om plotgaten in Grey's Anatomy te lokaliseren en te ontdekken na verder onderzoek van de afleveringen. Zelfs met een overvloed aan plotgaten en inconsistenties, houden mensen van deze show en het is al heel lang een van de beste programma's op televisie.

Hier zijn 15 inconsistenties en plotgaten van Grey's Anatomy die we volledig hebben gemist.

Geniet!

13 Arizona veranderde in bijna geen tijd van specialiteit

Arizona
Arizona

Het wisselen van specialismen op medisch gebied is een lang proces dat gepaard gaat met veel verschillende beproevingen en beproevingen. Grey's Anatomy heeft zeker gebagatelliseerd wat er nodig is om dit te doen als het om Arizona ging, omdat ze in zeer korte tijd van haar specialiteit kon veranderen.

12 Amelia's herstel van haar hersentumor voelde onrealistisch snel en gemakkelijk

Amelia na een operatie
Amelia na een operatie

Amelia wordt vaak beschouwd als een van de meest begaafde artsen in het ziekenhuis, omdat ze vele levens heeft gered zonder zelfs maar te weten dat er een tumor in haar eigen hersenen groeide. Gelukkig is ze geopereerd om het te verwijderen, maar haar herstel roept vragen op omdat ze bijna onmiddellijk weer aan het werk ging, wat onhaalbaar lijkt voor zo'n grote hersenoperatie.

11 De artsen lijken veel patiënten te verliezen die binnenkomen met lichte symptomen

Grey's dokters in scrubs
Grey's dokters in scrubs

Werken in een ziekenhuis brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee, en ondanks de inspanningen van artsen, kan niet iedereen worden gered. In Grey's Anatomy lijken er gewoon te veel gevallen te zijn waarin patiënten binnenkomen met kleine symptomen, om uiteindelijk te overlijden als gevolg van een fout die een van de ziekenhuismedewerkers dodelijk heeft gemaakt.

10 Jo's zorgen over haar echte naam die in de rechtbank verschijnt, zou geen probleem zijn

Jo Wilson
Jo Wilson

Jo's gewelddadige echtgenoot was altijd in haar achterhoofd, zelfs nadat ze hem had verlaten. Toen Jo moest getuigen in de zaak Alex vs. DeLuca, was ze bang dat haar echte naam op de rechtbankverslagen zou verschijnen. Dit zou in het echte leven echter niet het geval zijn, omdat haar oude naam zou zijn gewist en op elk document zou zijn vervangen door haar nieuwe naam.

9 Meredith verdwijnt voor een jaar en kan nog steeds terugkeren naar haar baan

Meredith Gray
Meredith Gray

Meredith was duidelijk aan het rouwen na de dood van haar geliefde echtgenoot Derek, dus een jaar lang verdwijnen zonder iemand te vertellen waar ze was, lijkt niet zo vergezocht. Maar ook al was ze mede-eigenaar van het ziekenhuis, de onderbreking van een jaar zou meer gevolgen hebben gehad, zoals mogelijk het verlies van haar baan.

8 De natuur van april verandert schijnbaar van de ene op de andere dag

April Kepner
April Kepner

April was een vrome christen die zich onthield van relaties om haar verbinding met haar religie en met God te eren. De nacht voor haar bestuursexamens slaapt ze echter met Jackson, wat erg onwaarschijnlijk lijkt. De acties zorgen er gedeeltelijk voor dat ze de examens niet ha alt, en het lijkt onrealistisch dat haar aard zo snel zou veranderen.

7 Meredith drinkt net nadat ze haar vader een stukje van haar lever heeft gegeven

Alex en Meredith
Alex en Meredith

Je zou denken dat een dokter als Meredith zou weten niet direct te drinken nadat ze een stuk van haar lever aan haar vader had gegeven. Dit is echter niet het geval in Grey's Anatomy, aangezien ze een drankje met Alex drinkt dat elke arts zeker zou afraden vanwege de complicaties met alcohol en een recente leverprocedure.

6 Niemand zou blijven werken of naar een ziekenhuis gaan dat door zoveel rampen is getroffen

Artsen over Grey's Anatomy
Artsen over Grey's Anatomy

Artsen komen en gaan van het Gray Sloan Memorial Hospital, veel meer dan een gemiddeld ziekenhuis in het echte leven. Natuurlijk probeert de show drama op te wekken, maar het aantal rampen en sterfgevallen waarmee de artsen en patiënten van het ziekenhuis te maken hebben gehad, lijkt erg overdreven. Wie zou willen werken in of naar een ziekenhuis gaan dat op dit moment eigenlijk vervloekt is?

5 Meredith hoefde geen verzekeringsfraude te plegen

Meredith wordt ontslagen
Meredith wordt ontslagen

Een van de grootste verhaallijnen in Grey's Anatomy was dat Meredith in seizoen 15 met de wet in aanraking kwam over haar nobele verzekeringsfraude. Fans waren hier echter niet blij mee, omdat ze erop wezen dat aangezien ze de eigenaar is van het ziekenhuis, ze gewoon de vader had kunnen krijgen die ze probeerde te helpen daar een baan te krijgen en dan zouden hij en zijn dochter geweldige gezondheidszorg hebben gekregen.

4 Wat is er ooit gebeurd met de medische rekeningen die Izzie Alex achterliet?

Izzie en Alex
Izzie en Alex

Izzie Stevens was een van de interessantere personages in Grey's Anatomy en haar vertrek uit de show zorgde ervoor dat veel fans zich afvroegen wat er was gebeurd. Wat we wel weten is het feit dat ze Alex een hoop medische rekeningen heeft nagelaten, maar het wordt nooit meer ter sprake gebracht ondanks dat het zo'n groot ding op Alex' bord is om je zorgen over te maken.

3 Derek had even voor zijn dood geen telefoonservice en zou de vrachtwagen hebben horen aankomen

Derek aangereden door auto
Derek aangereden door auto

Dereks dood op Grey's Anatomy was extreem polariserend voor fans, omdat velen niet blij waren met de manier waarop hij stierf. Vlak voor zijn dood had hij geen telefoondienst, maar hij werd vermoord terwijl hij midden op straat naar zijn telefoon zocht. Ook was de weg waarop hij reed erg stil, en de truck lijkt letterlijk uit het niets te verschijnen alsof het magie was.

2 Izzie's relatie met Denny was totaal illegaal

Izzie en Denny zoenen
Izzie en Denny zoenen

Izzie en haar illegale relatie met haar patiënt Denny is een van de meer belachelijke verhaallijnen in de show. Ze heeft niet alleen relaties met Denny, ze gaat zelfs zo ver om zijn LVAD-draad door te knippen om hem hoger op de transplantatielijst te zetten. Izzie zou zijn ontslagen en zou zeker haar medische vergunning hebben verloren voor haar acties.

1 april slaagt in de zomer voor haar bestuursexamens, maar iedereen praat er pas maanden later over

April Kepner
April Kepner

Het personage van april in de show is betrokken bij een paar plotgaten en inconsistenties, deze met betrekking tot het behalen van haar bestuursexamens. Ze slaagde voor de examens in juni, maar de rest van de bewoners lijken er pas maanden later over te praten tijdens de Halloween-aflevering in oktober, wat gewoon geen zin heeft.

Aanbevolen: