Tyrese kocht ooit zijn 8-jarige dochter een heel eiland, hier is hoe het allemaal ging

Inhoudsopgave:

Tyrese kocht ooit zijn 8-jarige dochter een heel eiland, hier is hoe het allemaal ging
Tyrese kocht ooit zijn 8-jarige dochter een heel eiland, hier is hoe het allemaal ging
Anonim

Als je rijk en beroemd bent, zijn de meeste dingen niet verboden terrein. Beroemdheden geven al jaren veel geld uit aan buitensporige dingen. Of ze nu een MMA-superster, een populaire acteur of een van de beste muzikanten ter wereld zijn, rijke mensen geven graag geld uit aan buitensporige dingen.

Tyrese Gibson is al jaren beroemd en rijk, en het is hem niet vreemd dat hij veel geld uitgeeft. Jaren geleden maakte hij zelfs furore toen hij aankondigde dat hij een heel eiland voor zijn dochter had gekocht.

Laten we eens kijken naar Tyrese en zijn overdadige aankoop voor zijn toen 8-jarige kind.

Tyrese heeft een succesvolle carrière gehad

Tyrese Gibson is sinds de jaren negentig betrokken bij zang en acteren en is een artiest die miljoenen mensen over de hele wereld kennen. Hij heeft succes gevonden in elke onderneming die hij heeft geprobeerd, wat hem heeft geholpen een beroemde en langdurige figuur in Hollywood te worden.

Tijdens zijn muziekcarrière zou Gibson meer dan 3 miljoen albums verkopen, wat behoorlijk indrukwekkend is. Het is een aantal jaren geleden sinds zijn laatste album, Black Rose, maar het lijkt erop dat hij een nieuw album op komst heeft.

Op het grote scherm heeft Tyrese Gibson veel succesvol werk verricht. Baby Boy uit 2001 was een mooie start, maar in 2003 veranderde alles voor de acteur toen hij voor het eerst Roman Pearce speelde in de film 2 Fast 2 Furious. Van daaruit werden de zaken naar een ander niveau getild.

Gibson is sinds 2003 een vaste waarde in de Fast & Furious-franchise, maar hij verscheen ook in andere hitfilms. Hij speelde in films als Four Brothers, Transformers, The Christmas Chronicles 2 en zelfs Morbius uit 2022, wat meer een meme is dan wat dan ook.

Na jaren in het vak heeft Tyrese een respectabel fortuin verzameld waar iedereen blij mee zou zijn

Zijn netto waarde is $ 6 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth is Tyrese momenteel $ 6 miljoen waard. Dit is niet zoveel als sommige van zijn beroemde co-sterren, maar miljoenen dollars waard zijn zou een leuke afwisseling zijn voor miljoenen mensen die er zijn.

Hoewel er weinig bekend is over hoeveel hij per foto verdient, denken we dat de Fast & Furious-franchise hem goed beta alt. Hij bestaat tenslotte al jaren en het is bekend dat Vin Diesel voor zijn gezin zorgt.

Er was een moment dat de acteur moeilijke financiële tijden doormaakte, wat enkele interessante weetjes over zijn geld en bestedingspatroon onthulde

In een rechtszaak rond deze tijd vermeldde Tyrese zijn maandelijks inkomen op $ 105.000, wat veel klinkt, maar helaas vermeldde hij ook zijn maandelijkse uitgaven als $ 107.000. Tyrese beweerde verder dat hij slechts $ 900 had, 000 op de bank en onroerend goed ter waarde van $ 1,7 miljoen. Hij was zijn advocaten ook ongeveer $ 133.000 schuldig, ' schrijft Celebrity Net Worth.

Net als andere beroemdheden voor hem heeft Tyrese in het verleden een aantal buitensporige aankopen gedaan. Op een gegeven moment haalde de acteur de krantenkoppen toen werd ontdekt dat hij een heel eiland had gekocht voor zijn kind, dat toen pas acht was.

Hij kocht zijn kind ooit een eiland

Volgens Essence: "Tyrese Gibson deinst niet terug als het gaat om het geven van geschenken. In een recent interview met Entertainment Tonight sprak Gibson over zijn 8-jarige dochter Shayla, met wie hij onlangs -schreef een boekenreeks met. Toen hem werd gevraagd wat hij haar met Kerstmis zou geven, had de ster van "Fast and Furious" niet veel te zeggen, maar hij zei dat hij haar onlangs het meest weelderige cadeau ooit had gegeven: haar eigen eiland."

Dat klopt, de acteur kocht een heel eiland voor zijn kind.

Hij zou verder gaan met te zeggen: "Kan niet zeggen [waar]. Ze weet er alles van en het eiland heet Love Island. Ik zal het binnenkort op mijn Facebook zetten."

Zoals je je kunt voorstellen, waren mensen volledig verbluft dat Gibson geld zou laten vallen op een heel eiland, maar zo is het leven als je rijk en beroemd bent. Tyrese is immers niet de eerste acteur die geld uitgeeft op een privé-eiland. Sterren als Celine Dion, Faith Hill en zelfs Johnny Depp hebben allemaal eilanden voor zichzelf gekocht. Het is niet per se gebruikelijk, maar het is niet ongehoord.

Tyrese heeft sinds de aankoop niet veel over het eiland gezegd en fans zijn nog steeds benieuwd naar het eiland dat hij voor zijn kind heeft meegebracht. Hopelijk kan ze er op een dag van genieten.

Aanbevolen: