Dave Chappelle's aanvaller krijgt een klap op de pols

Inhoudsopgave:

Dave Chappelle's aanvaller krijgt een klap op de pols
Dave Chappelle's aanvaller krijgt een klap op de pols
Anonim

De gestoorde man die ervan wordt beschuldigd Dave Chappelle aan te vallen op het podium van de Hollywood Bowl, is vandaag aangeklaagd, en niet iedereen is daar blij mee. De aanvaller, Isaiah Lee, zal pas worden aangeklaagd voor vier overtredingen nadat de openbare aanklagers van Los Angeles County weigerden om een misdrijf te vervolgen, ondanks dat de dader een replica-vuurwapen met een mes bij zich had!

Geen misdrijflasten voor de man die Dave Chappelle aanviel

Nadat de aanklager van Los Angeles, George Gascon, had besloten geen zwaardere straf te volgen, verwees hij de zaak door naar de advocaat van LA City, Mike Feuer, die beloofde de zaak "krachtig te vervolgen".

"Deze vermeende aanval moet gevolgen hebben", zei stadsadvocaat Mike Feuer in een op video opgenomen bericht. "Mijn kantoor neemt het beschermen van de openbare veiligheid uiterst serieus en we gaan deze zaak krachtig vervolgen."

Dit is waar de 23-jarige van wordt beschuldigd: een enkele telling van elk misdrijf, bezit van een wapen met de bedoeling om aan te vallen, ongeautoriseerde toegang tot het podium tijdens een optreden en het plegen van een handeling die een evenement vertraagt of een artiest hindert.

Het klinkt alsof de grootste straf van de dader zal zijn wanneer Dave's vrienden hem in elkaar slaan en zijn arm breken, iets waarvan de komiek zegt dat hij zich "goed" voelde.

“Ik voelde me goed. Mijn vrienden hebben zijn arm gebroken. Ik voelde me goed. Hoe erg moet een n----r zijn dat Joe Stewart hem zou stompen! … Ik ben erg trots”, zei Dave. "Dat zijn zeer krachtige vrienden, en ik deel [deze nacht] met mensen van wie ik heel veel hou.'"

Een klap op de pols voor misdaden geïnspireerd door een klap in het gezicht

Terwijl sommigen de aanklachten tegen de dader een klap op de pols noemen, geven anderen de schuld aan Will Smith en zijn beroemde klap in het gezicht.

"Het is een trieste, trieste zaak die nu gebeurt", vertelde Jamie Masada, eigenaar van de Laugh Factory, aan Fox News Digital. "Mensen gaan het podium op en proberen alleen maar naam voor zichzelf te maken… En ik denk dat wat Will Smith deed het geweld juist aanmoedigde en dat is verschrikkelijk."

Netflix stemde ook in met zijn eigen verklaring en zei: "We geven veel om de veiligheid van makers en we verdedigen krachtig het recht van stand-upcomedians om op het podium op te treden zonder angst voor geweld."

Aanbevolen: