Amber Heard zegt "wees bang" terwijl Johnny Depp zijn aanhangers verzamelt om "vooruit te gaan"

Inhoudsopgave:

Amber Heard zegt "wees bang" terwijl Johnny Depp zijn aanhangers verzamelt om "vooruit te gaan"
Amber Heard zegt "wees bang" terwijl Johnny Depp zijn aanhangers verzamelt om "vooruit te gaan"
Anonim

Johnny Depp gaat op volle kracht vooruit met zijn comeback na een monumentale overwinning op zijn ex-vrouw, Amber Heard, in de smaadzaak van $ 50 miljoen die hij tegen haar aanspande. De acteur vierde dit door zich maandag aan te sluiten bij TikTok, waar hij zijn aanhangers bijeenriep om met hem 'vooruit te gaan', terwijl Heard een beslist meer sombere aanpak koos en slachtoffers van huiselijk geweld waarschuwde om 'bang te zijn'.

Johnny Depp verzamelt zijn supporters

The Pirates of the Caribbean-acteur vergaarde snel miljoenen volgers nadat hij zich had aangemeld bij het socialemediaplatform en zijn eerste post gebruikte om een carrière-rebound te pitchen. De eerste upload van de acteur bevatte een montage van clips van zijn recente tour met muzikant Jeff Beck. Depp ondertitelde de video met een oproep aan zijn "gekoesterde, loyale en niet-aflatende supporters", waarin hij hen bedankte voor hun zorg en hen aanspoorde om "vooruit te gaan" met hem.

"Aan al mijn meest dierbare, loyale en onwankelbare supporters. We zijn overal samen geweest, we hebben alles samen gezien. We hebben samen dezelfde weg bewandeld. We hebben samen het juiste gedaan, allemaal omdat jij verzorgd, " begon het bijschrift bij zijn video.

"En nu gaan we allemaal samen verder", vervolgde hij. "Jullie zijn, zoals altijd, mijn werkgevers en nogmaals, ik ben zo klein geworden dat ik op geen enkele manier dank je kan zeggen, anders dan alleen maar door je te bedanken. Dus, bedankt. Mijn liefde en respect, JD."

De TikTok-gemeenschap steunt Depp sinds het begin van de proef onwrikbaar en hij is erin geslaagd bijna 8 miljoen volgers te krijgen sinds hij zich maandag bij de site aanmeldde.

Amber Heard reageert op Johnny's bericht

Ondertussen nam de Aquaman-actrice kennis van de post van haar ex-man en gaf ze via haar woordvoerder een duidelijke waarschuwing aan slachtoffers van huiselijk geweld. In de verklaring verklaarde de actrice dat ze ervan overtuigd was dat het vonnis gevolgen zou hebben.

Terwijl Johnny Depp zegt dat hij 'vooruit' gaat, gaan de vrouwenrechten achteruit', zei een woordvoerder van Heard in een verklaring', luidde de verklaring. “De boodschap van het vonnis aan slachtoffers van huiselijk geweld is … wees bang om op te staan en je uit te spreken.”

Heard verklaarde eerder haar overtuiging dat het vonnis "de klok terugzet naar een tijd waarin een vrouw die zich uitsprak en zich uitsprak, publiekelijk beschaamd en vernederd kon worden." Een jury oordeelde dat ze Depp belasterde toen ze zichzelf presenteerde als een "publiek figuur die huiselijk geweld vertegenwoordigt" in een opiniestuk van de Washington Post dat ze in 2018 schreef.

Aanbevolen: