Beroemdheden die hypnose hebben gebruikt om hun carrière vooruit te helpen

Inhoudsopgave:

Beroemdheden die hypnose hebben gebruikt om hun carrière vooruit te helpen
Beroemdheden die hypnose hebben gebruikt om hun carrière vooruit te helpen
Anonim

Iedereen heeft zijn eigen manier om zijn carrière op gang te brengen en zijn eigen manier om met moeilijke dingen om te gaan. Hoewel er meer conventionele manieren zijn dan andere, hebben beroemdheden de neiging om de minder bereisde weg te nemen. Velen hebben zich zelfs tot zaken als hypnose gewend om hun carrière vooruit te helpen of om over dingen heen te komen die hen daarvan weerhouden.

Sommige grote namen in Hollywood hebben hypnose gebruikt, en velen van hen zweren erbij en geven het de eer om hen te helpen slagen. Het lijkt iets waar je normaal gesproken niet naar toe zou gaan, maar na het horen van enkele succesverhalen, vraag je je af of hypnose echt werkt.

8 Julia Roberts

Actrice Julia Roberts is een van de meest gevierde actrices van onze tijd. Ze heeft een Academy Award gewonnen en is een van de best betaalde actrices ter wereld. Zo ging het niet van de ene op de andere dag, omdat ze hard moest werken en haar contributie moest betalen zoals iedereen.

Toen Julia jonger was, had ze last van stotteren en wilde ze er heel graag vanaf. Toen niets anders zou werken, zocht Julia hulp bij een hypnotiseur die haar hielp over haar stotteren heen te komen. Als je haar tegenwoordig hoort praten, zou je niet eens weten dat ze ooit een spraakgebrek had.

7 Tiger Woods

Tiger Woods is misschien wel een van de beste golfers aller tijden, dus hoe is hij zo gekomen? Tiger gebruikt eigenlijk hypnose om zichzelf in de zone te krijgen wanneer hij op de golfbaan is. Hij heeft geleerd hoe hij zichzelf in zelfopgewekte hypnose kan brengen, zodat hij zich op het spel kan concentreren en zich door niets kan laten afleiden terwijl hij probeert te golfen. Hij leerde hoe hij dit moest doen toen hij nog maar een tiener was, toen zijn vader iemand inhuurde om Tiger te helpen meer te leren focussen. Hij kan hypnose bedanken voor een succesvolle carrière.

6 Sylvester Stallone

Sylvester Stallone heeft echt veel baat gehad bij hypnose. Hij bevond zich op een punt in zijn carrière waar hij het gevoel had vast te zitten en niet zeker wist waar hij heen moest. Als gevolg daarvan wendde hij zich tot hypnose om te zien of het hem zou helpen om uit zijn sleur te komen. Net als Tiger Woods leerde hij het proces van zelfhypnose om hem te helpen zich beter te concentreren. Dankzij de nieuwe vaardigheid die hij leerde, kon hij het script voor Rocky schrijven en we weten allemaal wat er daarna met zijn carrière gebeurde.

5 James Earl Jones

James Earl Jones staat misschien bekend om zijn stem, maar het was niet altijd de sterke, diepe en krachtige stem die we in de loop der jaren hebben leren kennen en waarderen. Toen hij nog maar vier jaar oud was, ontwikkelde hij een stotteren die zo erg was dat hij uiteindelijk meer dan acht jaar niet sprak.

Hij werkte hard aan zijn toespraak en wilde van zijn stotteren af. Hij gebruikte ook hypnose om van zijn stotteren af te komen. Zoals we weten, werd het een succes toen hij zijn stem in veel projecten ging gebruiken, het meest bekend als de stem van Darth Vader.

4 Debra Messing

Actrice Debra Messing is een andere beroemdheid die zich tot hypnose wendde om haar te helpen met een rol. Ze speelde een aquatische showgirl in de film Lucky You. Hoewel ze opgewonden was om in de film te spelen, was ze doodsbang voor de onderwaterscènes die ze onvermijdelijk zou moeten filmen. Als gevolg daarvan wendde ze zich tot hypnose om haar te helpen. Dit was niet de eerste keer dat ze een hypnotiseur zag, aangezien een hypnotiseur haar jaren eerder hielp stoppen met roken. Dankzij hypnose kon Debra het filmen doorstaan.

3 Kevin Costner

Kevin Costner gebruikte ook hypnose toen hij op de set aan het filmen was. Toen hij Waterworld op Hawaï aan het filmen was, had hij veel last van zeeziekte. Het werd zo erg dat hij worstelde met filmen en het maakte het moeilijk voor hem. Als gevolg hiervan vloog hij zijn eigen hypnotiseur uit om hem te helpen zijn zeeziekte te overwinnen. Gelukkig werkte het, en zijn zeeziekte was vrijwel onbestaande voor de rest van de tijd dat hij aan het filmen was. Hij is een groot voorstander van hypnose en heeft het in zijn carrière een paar keer gebruikt.

2 Adele

Adele riep om een paar redenen de hulp in van een hypnotiseur. De eerste keer dat ze er een gebruikte, was om van haar afschuwelijke rookverslaving af te komen. Adele wist dat ze moest stoppen met roken als ze haar geweldige stem wilde behouden. Dankzij de hypnotiseur kon ze volledig stoppen met roken. Ze gebruikte ook een hypnotiseur toen ze probeerde af te vallen. Adele worstelde jarenlang met haar gewicht en ze was in staat om gewicht te verliezen door middel van hypnose.

1 David Beckham

David Beckham gebruikte ook hypnose om hem te helpen in zijn carrière. Toen hij nog aan het voetballen was, maakte hij tijdens het spelen een beetje een moeilijke periode door. Vastbesloten om uit een dip te komen, wendde David zich tot de beroemde hypnotiseur Paul McKenna om hem te helpen. David werkte met hem samen om zijn vertrouwen terug te krijgen op het veld. Gelukkig leken de sessies te helpen toen David uit zijn vreselijke spelonderbreking kwam.

Aanbevolen: