The Bachelor': Catherine Lowe denkt dat Chris Harrison zal terugkeren naar de show

Inhoudsopgave:

The Bachelor': Catherine Lowe denkt dat Chris Harrison zal terugkeren naar de show
The Bachelor': Catherine Lowe denkt dat Chris Harrison zal terugkeren naar de show
Anonim

Chris Harrison heeft veel kritiek gekregen op zijn controversiële opmerkingen over het laatste seizoen van The Bachelor.

Fans' teleurstelling over zijn excuses voor voormalig deelnemer Rachael Kirkconnell dwong hem zijn rol in de hitfranchise te verlaten. In een interview met Us Weekly deelde alum Catherine Lowe haar gedachten over zijn vertrek en hoopvolle terugkeer.

Ze hoopt dat hij terugkomt

Catherine vond haar perfecte match in de romantische serie, Sean Lowe, en is nauw verbonden gebleven met de volgende seizoenen.

Ze vertelde Us Weekly over Harrison's mogelijkheid om terug te komen naar de tv-schermen van kijkers: "Ik wil hem terug zien komen. Ik denk dat hij dat zal doen. Ik hoop dat hij dat doet omdat ik zoveel 'Bachelor'-fans ken die er zijn vertrouw op hem."

Kaitlyn Bristowe en Tayshia Adams worden co-hosts van de komende Bachelorette-seizoenen, en Catherine zorgde ervoor dat ze hun opwindende nieuwe onderneming volledig steunde. Ze denkt dat ze het geweldig zullen doen.

Wat Chris Harrison betreft, ze gelooft ook dat hij tijd heeft gehad om na te denken over zijn misstap. Haar man Sean leunde achterover en luisterde naar haar mening, luisterend zonder zijn eigen inbreng.

"Als we hem de tijd geven waar hij om vraagt", vervolgde Catherine terwijl ze haar positieve relatie met de gastheer handhaafde, "Om over bepaalde dingen na te denken, denk ik dat het niet meer dan eerlijk is dat we zeggen, 'Je hebt je werk gedaan.'"

Om het verschil tussen uitvoerende beslissingen en haar twee cent te verduidelijken, voegde ze eraan toe dat fans moeten respecteren of hij zelfs maar terug wil komen naar The Bachelor.

Chris's relatie met Lauren Zima

Fans zijn ook benieuwd naar de status van Harrison's relatiestatus met Entertainment Tonight-correspondent Lauren Zima.

Ze hebben allebei onlangs foto's met elkaar op Instagram gepost, waarmee ze alle circulerende geruchten opruimden. Toeschouwers op Reddit hadden ook iets te zeggen over de kwestie.

Op een Reddit-thread speciaal voor Bachelor merkte een gebruiker een soortgelijk gevoel op in de thread: "Ik hield absoluut heel lang van Lauren Zima. Maar haar rapportage en zelfs Roses en Rose namen een merkbare verandering toen ze met CH begon te daten En nu kijk ik echt anders naar haar na het schandaal."

Is ze haar eerlijkheid verloren tijdens het coveren van The Bachelor, gezien haar banden met Chris? Het is een lastige mix van werk en liefde. Zima postte op haar eigen Instagram dat dit "een achtbaan van een jaar" was zonder expliciet te hoeven aangeven waarom dat zo is.

Aanbevolen: