Christian Serratos onthult dat ze enorme druk voelde om Selena te spelen in nieuwe Netflix-serie

Christian Serratos onthult dat ze enorme druk voelde om Selena te spelen in nieuwe Netflix-serie
Christian Serratos onthult dat ze enorme druk voelde om Selena te spelen in nieuwe Netflix-serie
Anonim

Afgelopen vrijdag ging de langverwachte Selena: The Series in première op Netflix. The Walking Dead-actrice Christina Serratos neemt de rol aan van Selena Quintanilla-Pérez, de koningin van de muziek van Tejano.

De serie volgt haar leven voordat ze beroemd werd, tot ze in 1995 op 23-jarige leeftijd werd vermoord door de president van haar fanclub.

In een exclusief interview met Entertainment Weekly onthulde Serratos dat ze veel druk voelde om de rol van Selena te spelen en in de voetsporen te treden van Jennifer Lopez. In 1997 portretteerde Lopez de overleden zangeres in de biopic Selena, die een klassieker werd in Latino-huishoudens en haar carrière naar nieuwe hoogten katapulteerde.

“Ik vind het nog steeds moeilijk om over te praten,” zei ze. “Het is zo persoonlijk voor mij omdat ik me er volledig van bewust ben hoe persoonlijk het is voor al haar fans. Ik voel dit ongelooflijke gevoel van druk, maar goede druk, want als ik enige motivatie nodig had om mijn best te doen in deze rol, behalve hoeveel ik van haar hou, dan is dat omdat ik niemand in de steek wil laten. Ik weet hoe diep deze vrouw in de harten van zovelen zit.”

"De serie zal voor mensen een eye-opener zijn, omdat we zoveel meer van Selena's leven laten zien dat we dankzij hen hebben geleerd," zei ze. “Toen ik de rol kreeg, kreeg ik haar muziek uit de show en er was een kort moment waarop ik me bedrog voelde. Waarom ben ik zo'n grote fan en had ik deze nummers nog niet gehoord?

"Daarom wordt de serie zo geweldig!" zij ging door. "We kennen de iconische nummers al, maar er is zoveel meer muziek om opnieuw of voor het eerst van te genieten."

Ondanks haar aanvankelijke angst, onthulde Serratos dat de rol van Selena haar veel waardevolle lessen heeft geleerd die ze zal vasthouden in haar carrière en persoonlijk leven.

"Ik heb geleerd hoe ik moet omgaan met een ongelooflijke machtspositie", zei ze. “En ik ben blij dat de eerste keer dat ik de verantwoordelijkheid had, en ik de kans had, om een leidende vrouw te zijn, dat ik deze vrouw speel. Omdat ze me zoveel heeft geleerd, en ze is iemand om te bewonderen.

"Ik hield van haar zelfvertrouwen, haar gratie en haar bedachtzaamheid. Dit heeft me echt geleerd hoe ik om moet gaan met die positie, als vrouw en als minderheid. Ik ben erg blij met deze ervaring."

De serie Selena: The Series van negen afleveringen is beschikbaar om te bekijken op Netflix.

Aanbevolen: