Maya Rudolph opent op het spelen van Kamala Harris op haar 'enge' SNL terugkeer

Inhoudsopgave:

Maya Rudolph opent op het spelen van Kamala Harris op haar 'enge' SNL terugkeer
Maya Rudolph opent op het spelen van Kamala Harris op haar 'enge' SNL terugkeer
Anonim

De tweevoudig Emmy-winnaar, bekend van haar rollen in de film Bridesmaid en de NBC-show The Good Place, imiteert de Californische senator die nu samen met de democratische presidentskandidaat Joe Biden kandidaat is voor de Amerikaanse vice-president.

Rudolph, die 21 jaar geleden voor het eerst op SNL verscheen, ging terug naar 30 Rock voor de première van seizoen 46. Ze imiteerde Harris op de koude opening van de show samen met de Canadese acteur Jim Carrey, als Biden, en Alec Baldwin, herneemt zijn rol als Donald Trump.

Maya Rudolph is terug op SNL als senator Kamala Harris

“Het was gek”, vertelde Rudolph aan Jimmy Fallon.

"SNL doet ongelooflijk werk om je een veilig gevoel te geven", zei ze over het weer aan het werk gaan tijdens de pandemie.

Ze legde uit dat iedereen wordt getest voordat ze het gebouw betreden en dat het personeel en de bemanning alle veiligheidsprotocollen naleven.

“Het was zo vreemd en toch zo geruststellend, want op het moment dat je in dat gebouw bent en je de muziek hoort, denk je: 'Oh, het leven is weer normaal' met slechts een kleine wijziging,' Rudolph zei.

Rudolph, die onlangs speelde in de film Hubie Halloween van Adam Sandler, onthulde een geheim achter de schermen van haar sketch als Kamala Harris.

"Ik zag mijn regels die ik in de show zei pas in de uitzending, dus het was echt eng", vertelde ze aan Fallon.

"Met maskers is alles langzamer, elk protocol is langzamer", vervolgde ze, en legde uit hoe de bemanning van SNL-cue-kaarten nu op iPads werkt. Het voelt heel anders dan toen ze aan de show begon te werken, zoals ze Fallon vertelde, een andere SNL-alumnus.

“Ik dacht niet eens na over hoe Kamala praat, ik maakte me alleen zorgen als: ‘Heb ik een broek aan?'”

Rudolph's eerste woorden bij het ontdekken dat Harris kandidaat is voor VP

Rudolph onthulde ook haar eerste woorden toen ze erachter kwam dat Biden Harris had gekozen als zijn running mate. De actrice was op een live video-interview en dacht meteen - en zei hardop - "Oh st".

“Weet je waarom? Omdat we midden in een pandemie zitten. Ik dacht: 'Hoe kom ik in New York? Oh st, '' vertelde ze Fallon.

Maar toen voelde ze dat het haar 'burgerplicht' was om met haar baan bij te dragen aan de overwinning van Harris en Biden.

"Wanneer dacht ik in mijn stoutste dromen dat er ooit een kandidaat zou zijn die in de verste verte lijkt op wat dit ook is?" zei ze, wijzend naar haar gezicht.

SNL wordt elke zaterdag uitgezonden op NBC

Aanbevolen: