Vrienden'-fans maken zich zorgen over de gezondheid van Matthew Perry na de laatste IG-snap

Vrienden'-fans maken zich zorgen over de gezondheid van Matthew Perry na de laatste IG-snap
Vrienden'-fans maken zich zorgen over de gezondheid van Matthew Perry na de laatste IG-snap
Anonim

Friends fans hebben via sociale media hun zorgen geuit over het uiterlijk van Matthew Perry.

Perry - die Chandler Bing speelde in de populaire sitcom uit de jaren 90 - werd gezien terwijl hij een Friends T-shirt promootte terwijl fans wachtten op de langverwachte reünie. Perry onthulde maandag het gloednieuwe T-shirt en poseerde in het zwarte kledingstuk op Instagram voor zijn 7,5 miljoen volgers.

De slogan voor deze top was getimed voor het einde van de pandemie en zei: "Kan ik nog meer gevaccineerd worden?"

De zin is in de traditie van zijn sarcastische personage uit de populaire NBC-show.

"Maak je kans en pak dan je shirt", ging Perry's bijschrift verder en herinnerde fans eraan dat de merchandise slechts voor een beperkte tijd beschikbaar is.

Het lettertype van de shirts bootst dat van de iconische Friends-titelreeks na. Fans kunnen de merchandise kopen via de link in Matthew's Instagram-bio, represent.com/matthewperry.

Friends, die liep van 1994 tot 2004, zal eind deze maand een speciale reünie zien op HBO max.

Maar het enige waar fans over konden praten, was hoe de acteur eruitzag op zijn foto's op sociale media.

"Hij lijkt me ziek. Er is iets ernstig mis met hem", schreef een fan online.

"O jee. Ik ben geen medisch persoon, maar het lijkt erop dat er misschien iets meer is dan "alleen" veroudering en drugs en alcohol die hun tol hebben geëist. Vraag me af of er nog een ziekte aan de hand is. Ik heb altijd ik hou zo veel van hem, Chandler was mijn favoriet en ik steun altijd op Matthew, "voegde een ander eraan toe.

"Het lijkt erop dat hij zich niet goed voelt en dat een of ander managementteam er waarschijnlijk misbruik van maakt door hem dit te laten doen," viel een derde in.

De laatste beoordeling van het uiterlijk van Perry komt nadat fans hem kwamen verdedigen nadat hij zijn toespraak leek te vervloeken in een promo voor de aanstaande reüniespecial.

Perry was te zien in een People-promo met co-sterren Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer en Matt LeBlanc.

Sommige fans merken dat de 51-jarige acteur stamelde en in de clip staarde.

Toen hem werd gevraagd of hij ooit iets van de set als souvenir meenam, gaf hij toe: Ik heb de koekjestrommel gestolen met de klok erop' met een zwaar 'sh'-geluid aan het begin van 'stole'.

Twitter stond in brand met opmerkingen over de ster nadat de clip viraal ging.

"Ik heb net People een interview gezien en kan niet geloven hoe Matthew Perry eruitziet… serieus, het breekt mijn hart", schreef een fan online.

"Het doet me pijn om Matthew Perry zo te zien, hij lijkt gewoon afwezig, starend naar de leegte, langzaam sprekend", schreef een ander.

"Ik wil het niet zeggen, maar ik ben verdrietig en bang als een hel voor Matthew Perry", voegde een derde eraan toe. "Verdomme, Matthew Perry in die PEOPLE Friends-interviews", merkte een vierde op.

Aanbevolen: