Prins Harry werd afgewezen door deze actrice

Inhoudsopgave:

Prins Harry werd afgewezen door deze actrice
Prins Harry werd afgewezen door deze actrice
Anonim

Natuurlijk, Prins Harry trouwde uiteindelijk met een actrice, maar hij miste een kans met een bekendere celeb dan degene waarmee hij het hof maakte. Dit was natuurlijk jaren geleden, maar het gerucht gaat dat Harry probeerde een actrice mee uit te vragen, maar werd summier afgewezen.

Prins Harry vroeg Jennifer Lawrence mee uit

Bronnen suggereren dat prins Harry in 2015 besloot zijn foto te maken met Jennifer Lawrence. Blijkbaar heeft hij een assistent gevraagd om haar uit te nodigen voor een etentje en om een rondleiding door Kensington Palace te krijgen.

Dat klinkt niet als het meest romantische, maar het klinkt wel alsof Harry Lawrence beter wilde leren kennen. Bronnen zeggen dat ze echter "beleefd weigerde", wat de loop van de geschiedenis had kunnen veranderen!

Jennifer Lawrence had destijds een relatie met Chris Martin

Een mogelijke reden waarom J. Law een prins zou hebben afgewezen? Omdat ze al verstrikt was in een spraakmakende relatie. In 2015 meldden roddelbladen dat Jennifer een relatie had met de ex van Gwyneth P altrow, Chris Martin, van Coldplay.

Op dat moment was Gwyn nog niet gescheiden van Chris, maar ze hadden hun scheiding aangekondigd. Lawrence lijkt die relatie niet te hebben bevestigd, maar zij en Martin zijn een paar keer samen gefotografeerd.

En het lijkt erop dat ze haar kans om roy alty te worden heeft gemist door tegen Harry te zeggen. Natuurlijk ging Jennifer het jaar daarop met Darren Aronofsky uit en ontmoette toen Cooke Maroney in 2018.

Jennifer ging verder, en Harry ook

Hoewel Harry betoverd was door de beroemde actrice, zette hij al snel zijn zinnen op een andere romantische interesse. Nadat hij naar verluidt contact had gezocht met - en werd afgewezen door - Jennifer Lawrence in 2015, ontmoette hij Meghan Markle.

Tegen 2016 waren Meghan en Harry aan het daten en in 2017 werd hun verloving aangekondigd. Zoals fans weten, zijn de twee nu getrouwd en verwachten ze samen hun tweede kind.

Jennifer Lawrence lijkt ondertussen ook erg blij te zijn met haar man, hoewel er (nog?) geen babybuil is aangekondigd.

Waarom zei Jennifer Lawrence nee tegen prins Harry?

Veel mensen zouden een Brits bandlid hebben gedumpt voor een Britse prins, maar J. Law deed dat niet, en fans vragen zich af waarom. Het punt is dat Jennifer misschien geïnteresseerd zou zijn geweest in Harry, maar ze wist wel beter dan een relatie na te streven die ongetwijfeld volledig in de schijnwerpers zou zijn beland.

Het was waarschijnlijk al erg genoeg om rond te sluipen en gefotografeerd te worden met Chris Martin te midden van zijn scheiding van de bekendere Gwyneth P altrow. Jennifer zou waarschijnlijk nog meer dan Meghan Markle door de pers zijn gesleept -- herinner je je het lekken van haar naaktfoto's (die ze naar een ex-vriend had gestuurd)?

Het is waarschijnlijk een goede zaak dat Jennifer Harry afwees en het leven verder ging.

Aanbevolen: