Deze komische legende werd twee keer afgewezen door 'Friends

Inhoudsopgave:

Deze komische legende werd twee keer afgewezen door 'Friends
Deze komische legende werd twee keer afgewezen door 'Friends
Anonim

Gezien het feit dat Friends een van de meest legendarische sitcoms in de televisiegeschiedenis is geworden, kan het voor sommige mensen gemakkelijk zijn om de geschiedenis te herschrijven. Immers, aangezien mensen de erfenis van de show kennen, is het verleidelijk om te doen alsof ze op de een of andere manier wisten hoe populair de show zou zijn voordat het een sensatie werd. In werkelijkheid was er echter geen manier om te weten hoe succesvol Friends zou worden als het de wereld stormenderhand veroverde.

Ook al leek het alsof Friends het snel kon annuleren bij de première of het misschien gewoon een andere show was geworden, er was tenminste één acteur die er echt deel van wilde uitmaken. Een acteur die een komische legende is, wilde tenslotte zo graag bij de cast van Friends horen dat hij twee keer auditie deed voor de show. Helaas voor hem werd hij na beide audities snel afgewezen.

Bijna missers

Tijdens de 10-seizoenenloop van Friends kwamen Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer allemaal in bezit van hun geliefde personages. In feite waren alle zes deze acteurs zo uitstekend in hun rollen dat het moeilijk voor te stellen is dat iemand anders hun zeer gedenkwaardige personages tot leven zou brengen.

Natuurlijk zijn er op elk willekeurig moment zoveel getalenteerde jonge acteurs die op zoek zijn naar hun grote doorbraak dat elke opmerkelijke rol ongetwijfeld een hele reeks mensen in de rij zal hebben om door hoepels te springen om het te landen. Met dat in gedachten zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat er talloze acteurs waren die hun best deden om een van de hoofdrollen van Friends te krijgen. Sterker nog, er waren ooit verschillende grote acteurs die serieus overwogen om in Friends te spelen.

Vandaag de dag is Vince Vaughn een van de interessantste potentiële castings van Friends sinds hij ooit de kans kreeg om auditie te doen om Joey te spelen. Hoewel Matt LeBlanc's vertolking van Joey om een goede reden geliefd is, lijkt het eigenlijk mogelijk dat Vaughn het goed zou hebben gedaan in de rol. Het is tenslotte zeker bekend dat Vaughn in het verleden rokkenjagers speelde op het grote scherm. De enige vraag is of de notoir snel pratende Vaughn de domme Joey overtuigend kan spelen.

Sommige van de acteurs die werden beschouwd als Phoebe van Friends zijn onder meer Jane Lynch, Kathy Griffin en Ellen DeGeneres, van wie de laatste naar verluidt de rol kreeg aangeboden, maar ze wees het af. Bovendien was Eric McCormack in de race om Ross te spelen. Rachel was een moeilijk personage om te casten, aangezien Elizabeth Berkley, Tiffani Thiessen, Jane Krakowski en Tea Leoni bijna de rol kregen. Verbazingwekkend genoeg hadden Jon Cryer, Craig Bierko en Jon Favreau Chandler kunnen spelen, ook al was Matthew Perry zo perfect voor de rol. Ten slotte moet worden opgemerkt dat Nancy McKeon, Leah Remini en Janeane Garofalo dicht bij het spelen van Monica kwamen.

Falende legende

Als je de meeste mensen zou vragen om de beste comedylegendes aller tijden op te sommen, zou de naam van Hank Azaria vrij onwaarschijnlijk zijn. Als je echter zou beginnen met het opsommen van alle geliefde personages die Azaria tot leven heeft gebracht, zou het vrijwel onmogelijk zijn om hem die status niet te geven. Azaria heeft tenslotte al meer dan 30 jaar zoveel ongelooflijk geliefde Simpsons-personages geuit dat generaties fans zijn opgegroeid met liefde voor zijn werk. Bovendien loopt elke volwassen kijker die geen probleem heeft met inhoud voor volwassenen iets mis als ze Azaria's verbluffende werk als de ster van de live-actieshow Brockmire niet hebben gezien.

Ondanks alles wat Hank Azaria heeft bereikt, betekent dat niet dat hij immuun is voor mislukkingen. Tijdens een optreden in 2021 in The Late Late Show met James Corden, onthulde Azaria bijvoorbeeld dat hij twee keer auditie deed om in Friends te spelen als Joey.

"Ik deed auditie voor Joey, maar kreeg het niet, en ik dacht: 'Nee, nee, ik moet terug, ik moet het opnieuw proberen. Dus ik stormde voor de tweede keer terug naar binnen en ze waren erg aardig en keken naar mijn auditie, en gooiden me er toen uit. Spoiler alert, ik heb de rol van Joey niet gekregen."

Nadat hij had gesproken over zijn twee mislukte Friends-audities, onthulde Hank Azaria zijn connectie met de show en waarom hij er zo graag in wilde schitteren. "Twee keer! Ik heb dat script gelezen. Matthew Perry is eigenlijk een heel dierbare vriend van mij, en dus lazen we allemaal het script. We wisten niet dat het het enorme fenomeen zou worden dat het zou worden, maar we wisten dat het geweldig was, en we wilden er allemaal zo graag bij zijn."

Aan de positieve kant zullen Friends-fans al weten dat Hank Azaria uiteindelijk werd ingehuurd om een van de meest memorabele ondersteunende personages van de show te spelen, Phoebe's ex-vriendjes David. Hij heeft echter onthuld dat dit een beetje een bitterzoete ervaring was, aangezien Azaria wilde dat David en Phoebe samen zouden eindigen.

Aanbevolen: