Wist Vicki Gunvalson dat ze nog steeds op 'RHOC' was?

Inhoudsopgave:

Wist Vicki Gunvalson dat ze nog steeds op 'RHOC' was?
Wist Vicki Gunvalson dat ze nog steeds op 'RHOC' was?
Anonim

Als je denkt aan de geschiedenis van de Real Housewives-franchise op Bravo, kijken fans terug op het eerste seizoen van The Real Housewives of Orange County, aangezien dit het begin was van alles.

Het was een groot probleem toen Vicki Gunvalson de show verliet vóór seizoen 15, toen ze verscheen van seizoen 1 tot 14 en een plons maakte. Voordat ze de wereld van reality-tv betrad, had Vicki een slecht eerste huwelijk en begon ze haar verzekeringsmaatschappij Coto Insurance. Vicki heeft veel veranderd in haar leven, waarbij fans zich afvroegen of zij en haar verloofde Steve het uitmaakten om de realityshow te verlaten waar ze al zo lang deel van uitmaakte.

Wilde Vicki Gunvalson dat ze nog steeds op RHOC zat? Laten we eens kijken.

Mist ze het?

Kijkers van RHOC willen weten of Vicki en Tamra hun vriendschap hebben behouden en het is interessant dat ze allebei de show hebben verlaten na seizoen 14.

Vicki's dochter Briana zegt dat Vicki RHOC mist. Briana Culberson verscheen op Watch What Happens Live With Andy Cohen en zei: "Ik denk dat ze zich nog aan het aanpassen is. Ik denk niet dat dit is wat ze echt wil voor haar leven. Ik denk dat ze het mist en ze mist het hele proces en iedereen."

Dit is interessant om te horen, en het is logisch dat Vicki de hoofdrol in de serie zou missen en er deel van uit zou maken, aangezien ze "The OG Of The OC" is en 14 seizoenen huisvrouw was.

In 2020, toen fans van Real Housewives erachter kwamen dat Vicki zou vertrekken en geen huisvrouw zou zijn voor seizoen 15, wilde een fan weten wat Briana ervan vond. Ze zei: "Ik ben niet echt een 'statement'-meisje, maar ik zal zeggen dat het heel verdrietig is en het einde van een prachtige reis voor mijn moeder. We hebben als gezin veel plezier gehad in de show en ik ben erg trots op haar en hou van haar. Haar afwezigheid zal aanzienlijk zijn en ze zal erg gemist worden in de show, "volgens Bravotv.com.

Volgens Page Six zei Brianna dat er een positieve kant is aan het feit dat Vicki niet meer op reality-tv is, omdat ze meer met elkaar om kunnen gaan. Maar ze zei ook dat ze een verdriet voor Vicki kan zien nu ze niet in de show is: "Ik heb het gevoel dat ze een stukje van haar mist."

Waarom Vicki afscheid nam

Vicki zei dat ze niet geïnteresseerd is om als 'vriend' op RHOC te zijn. Volgens Bustle legde ze haar gevoelens over het onderwerp uit: toen ze op BravoCon 2019 was, zei ze: "Ik voelde me erg niet gerespecteerd en dat verdien ik niet. Ik geef Bravo mijn leven, mijn hele leven, en ik don' t nep mijn realiteit. Mijn realiteit is gek. In andere casts hebben vrouwen verhaallijnen gecreëerd. Ik creëer dat niet. Mijn leven is mijn leven, of je wilt het of je wilt het niet."

Ze zei ook dat het zijn van een 'vriend' niet alles weerspiegelt wat ze aan de reality-franchise heeft gegeven. Ze legde uit: "Sommige mensen noemden me een vriend. Ik ben geen flippin'-vriend. Ik ben een castlid dat deze franchise heeft gemaakt en ik moet gerespecteerd worden. En als ze me niet willen, ben ik prima… maar respecteer me niet."

Volgens Cheat Sheet werden zowel Vicki Gunvalson als haar goede vriend Tamra Judge niet gevraagd om terug te komen naar de show voor seizoen 15.

Heavy.com meldde dat Vicki en Tamra dachten dat ze waren ontslagen, zodat castleden die jonger waren konden worden aangenomen. Het lijkt alsof ze denken dat er ook geld in het spel was: Vicki zei "we zijn erg duur geworden" en Tamra zei ook: "Ik ben niet goedkoop Andy, en daarom ben ik ontslagen!"

Het is moeilijk om Vicki Gunvalson niet te associëren met The Real Housewives of Orange County, aangezien ze altijd de beroemdste en meest herkenbare persoon in de show is geweest.

Fans zagen hoe Vicki haar bedrijf Coto Insurance runde, tijd doorbracht met haar volwassen kinderen Michael en Briana, gescheiden werd van Donn, Steve ontmoette en verliefd werd, en natuurlijk, "het opknappen" en plezier maken met de andere dames op RHOC.

Vicki is ook beroemd om op vakantie te gaan en een geweldige tijd te hebben. Soms kon ze boos en gefrustreerd worden, zoals wanneer zij en haar familie op reis gingen en het autobedrijf stuurde wat zij zei dat het een 'familiebusje' was. Ze schreeuwde en zei dat het lang niet groot genoeg was om haar hele familie naar het vliegveld te brengen. Vicki en Tamra kregen ook een beroemd gevecht toen Vicki uitging met Brooks, van wie werd onthuld dat hij zijn kanker had vervalst.

Toen Hollywood Life in 2020 een Instagram Live met Vicki deed, zei ze dat ze het in het begin moeilijk had toen duidelijk was dat ze niet meer terug zou gaan naar de show. Ze zei: Ik huilde elke dag, ochtend, middag en nacht, op weg naar mijn werk, op weg naar huis van mijn werk. Ik had zoiets van: 'Wat is er gebeurd? Ik ben dezelfde persoon, maar ze hadden andere plannen denk ik.”

Vicki legde ook uit dat het tijd is om los te laten: "Aan het eind van de dag ging Bravo verder en ik was het niet, zij waren het en ik was niet klaar om weg te lopen. Als je iets creëert het is alsof je het huis afmaakt en toen zeiden ze: 'Oké, je moet verhuizen.'"

Aanbevolen: