De waarheid over Vicki Gunvalson's beroemde familiebusscène op 'RHOC

Inhoudsopgave:

De waarheid over Vicki Gunvalson's beroemde familiebusscène op 'RHOC
De waarheid over Vicki Gunvalson's beroemde familiebusscène op 'RHOC
Anonim

Geen fan van The Real Housewives of Orange County zou denken dat Vicki Gunvalson zou vertrekken, aangezien ze vanaf de eerste aflevering in de show was, maar na seizoen 14 deed ze dat wel zeg vaarwel. Fans vragen zich af of ze terug wil komen naar RHOC, aangezien zij en haar goede vriend Tamra Judge tegelijkertijd vertrokken, en fans genoten van hun leuke en vermakelijke dynamiek. Kijkers willen ook weten hoe de relatie tussen Vicki en Tamra er nu uitziet.

In seizoen 1 gingen Vicki en haar familie op vakantie, en toen het bedrijf hen een familiebusje stuurde, was ze allesbehalve tevreden.

Laten we eens kijken in deze beroemde scène op The Real Housewives of Orange County.

The Family Van Scene

Kijkers die nieuwsgierig zijn naar Vicki's achtergrond voordat ze huisvrouw werd, hebben vernomen dat ze al heel lang COTO Insurance runt en dat ze twee keer is gescheiden. Aan het begin van RHOC was ze getrouwd met Donn en haar kinderen waren natuurlijk jonger dan ze nu zijn.

Toen Vicki en haar gezin op reis gingen, was ze verrast dat een bedrijf een gezinsbusje zou sturen en niet een ander type auto. Fans hadden Vicki's zoon Michael en dochter Briana leren kennen, en het was leuk om ze op familievakantie te zien gaan. RHOC-fans weten dat toen het bedrijf een auto stuurde waar Vicki niet van hield of in wilde stappen, dit een scène werd die al die tijd standhoudt.

Vicki zei: "Deze week gaan mijn familie en ik op cruise en ik ben in de psycho-modus. Ik probeer de zaken op orde te krijgen, en probeer de kinderen op orde te krijgen."

Ze vertelde Briana dat ze haar kleding moest oprollen voor de reis zodat ze niet kreukels in de koffer zouden krijgen, en Briana lachte.

Volgens The Sun schreeuwde ze: "We gaan op cruise. Dit is niet grappig. Je hebt een klein gezinsbusje. Wanneer breng je ooit een gezinsbusje om zes mensen op te halen? Dit is belachelijk. Jullie zijn overal! Waarom sturen jullie een gezinsbusje?"

Sommige fans van de show begonnen over deze scène te praten in een thread op Reddit en ze zeiden: "OG Karen wil graag met supervisor spreken."

Vicki zei: "Deze week gaan mijn familie en ik op cruise en ik ben in de psycho-modus. Ik probeer de zaken op orde te krijgen, en probeer de kinderen op orde te krijgen."

Ze vertelde Briana dat ze haar kleding moest oprollen voor de reis zodat ze niet kreukels in de koffer zouden krijgen, en Briana lachte.

Vicki's ex-man, Donn, vertelde de chauffeur dat hij niet blij was met wat hij moest doen omdat er te veel mensen en te veel bagage voor het busje waren. Maar toen kalmeerde hij en zei dat er geen keus was en dat ze de situatie maar moesten oplossen.

Vicki was duidelijk nog steeds van streek en zei dat ze wilde ontspannen met een drankje, en ze was duidelijk gestrest.

Deze scène over Vicki die schreeuwt om een gezinsbusje v alt om een paar redenen op: het liet zien dat Vicki een beetje onderhoudsvriendelijk was, het bewees dat ze hoge verwachtingen heeft van uitstapjes met haar gezin, en het vertelde ook aan fans dat ze altijd wat drama zou brengen.

Reacties van fans

Veel fans hebben de familiescène van Vicki op Reddit besproken en ze denken dat het de huisvrouw op haar best was. Een fan schreef: "Is het erg dat ik Vicki's gekrijs en geschreeuw leuk vind? Ik zou haar elke dag kunnen overnemen van iemand die saai is."

In een Reddit-thread over welke stadsmensen het eerst begonnen te kijken, zei iemand dat het RHOC was en dat ze het geweldig vonden om Vicki te zien schreeuwen over vervoer voor haar familievakantie: de fan schreef: "De scene van het familiebusje trok me naar binnen."

Er zijn vele keren in de show geweest dat Vicki erg van streek was en ze nogal wat keren heeft geschreeuwd, maar er is iets in de familiebusscène dat mensen is bijgebleven. Volgens E! Nieuws, er zijn zoveel vermakelijke Vicki-scènes geweest. Een paar andere die opvallen: toen ze boos was dat Briana wegliep met Ryan, toen ze boos was op Slade Smiley omdat hij haar had beledigd tijdens zijn stand-upcomedy, en toen haar ex-partner Brooks loog over kanker.

Volgens Too Fab had Vicki een gesprek met Andy Cohen nadat ze de show had verlaten, en ze zei: ik wil niet vergeten worden. Ik ben super verdrietig, ik hoop dat de erfenis die ik ben begonnen zal voortduren." Andy prees haar en zei: "Wat ik zo leuk aan je vind, is dat je eigenlijk niet bent veranderd. Je bent nog steeds dezelfde persoon die je was toen je werd gecast."

Aanbevolen: