RHOC': wat is er echt gebeurd tussen Vicki Gunvalson en Brooks Ayers?

Inhoudsopgave:

RHOC': wat is er echt gebeurd tussen Vicki Gunvalson en Brooks Ayers?
RHOC': wat is er echt gebeurd tussen Vicki Gunvalson en Brooks Ayers?
Anonim

De Real Housewives-franchise heeft fans kennis laten maken met een aantal interessante mensen, en voordat de cast van seizoen 16 werd aangekondigd, wilden RHOC-fans een cast-shake-up. Nu zijn de vrienden van Braunwyn Windham-Burke gecast en is ze uit de serie, samen met Kelly Dodd en Elizabeth Lyn Vargas.

Als ze terugkijken op The Real Housewives of Orange County, denken fans altijd aan Vicki Gunvalson en de tijd dat ze uitging met Brooks Ayers, die loog over kanker.

Wat is er echt gebeurd tussen Vicki en Brooks? Laten we eens kijken.

Hoe het begon

Als ze denken aan de tijd van Vicki Gunvalson op RHOC, kunnen fans niet anders dan de romance van Vicki en Brooks onthouden.

In seizoen 7 leerden fans over Vicki's nieuwe vriend, zoals in de seizoenspremière 'Stranger Things Have Happene', Vicki had een relatie met Brooks, verkocht haar huis en ging verder na haar scheiding van Donn.

Briana zei dat ze een tekst uit 2007 had gelezen die suggereerde dat ze elkaar toen kenden, volgens Bravotv.com. Briana was het nooit echt eens met deze relatie en vertelde haar moeder dat ze niet zeker wist of dit de beste partner voor haar was.

Het was in seizoen 10 dat fans zich realiseerden dat er iets vreemds aan de hand was met Brooks, omdat de cast zich begon af te vragen of hij echt kanker had. Maar zelfs in seizoen 7 waren er enkele tekenen: volgens de Reddit-post van een fan keken ze enkele afleveringen opnieuw en realiseerden ze zich dat Brooks veel clichés zei. De fan schreef: "Ik heb net de scène gezien waarin Vicki door het huis loopt dat ze voor haar pensioen met Don heeft gekocht, ze is superemotioneel en in de laatste drie minuten zei hij:" Het leven is voor 10 procent wat er met je gebeurt, 90 procent hoe je reageert, ''een huis is maar een huis, maar je weet wat je er een thuis van maakt', 'omarm het verleden, leer ervan, maar kijk er nooit naar terug.'"

Had Brooks kanker?

Brooks en Vicki hadden meer dan vijf jaar een relatie, volgens Cheat Sheet, aangezien ze dateerden van 2010 tot 2015.

Het was in seizoen 10 van The Real Housewives of Orange County dat het echt slecht ging tussen Vicki en Brooks. Volgens Entertainment Weekly zei Brooks dat hij een kankerpatiënt was in City of Hope en dat hij in 2013 de diagnose non-Hodgkin-lymfoom stadium 3 kreeg.

Brooks zei dat omdat Vicki's medesterren niet geloofden dat hij kanker had, hij besloot documenten te vervalsen. Hoewel Brooks toegeeft dat hij die valse documenten heeft verspreid, blijft hij zeggen dat hij echt de diagnose kanker heeft gekregen. Dit is echter niet iets dat iedereen gelooft, en omdat hij bekend staat om zijn leugens, vragen Vicki's co-sterren en fans van RHOC zich af of Brooks überhaupt kanker had.

Volgens People wilde Brooks niet dat Vicki iemand vertelde dat hij kanker had. Hij legde uit: “Vicki voelde zich echter genoodzaakt om later die avond een privé-e-mail te delen met Tamra Judge en Lauri Peterson, samen met een sms naar Shannon Beador waarin ze om al hun steun vroeg in deze tijd in plaats van conflict. Ik was daar helemaal niet mee akkoord toen ik erachter kwam, maar de informatie over mijn diagnose was er niet."

Brooks zei dat hij het gevoel had dat te veel mensen betrokken raakten bij hun romance en dat daarom de zaken uit de hand liepen.

Fans weten dat Meghan King Edmonds in seizoen 10 degene was die echt voorop liep bij het onderzoeken of Brooks kanker had. En toen er een paranormaal begaafde in de show kwam en zei dat het helemaal niet waar was, begonnen de vragen echt rond te vliegen.

Volgens The Daily Mail interviewde Andy Cohen Brooks en Brooks zei dat het Vicki's schuld was dat mensen niet begrepen wat er met hem aan de hand was, wat moeilijk voor haar moet zijn geweest om te horen. Brooks zei: 'De belangrijkste informatiebron kwam van Vicki, die soms kritische stukjes van een verhaal weglaat die die vragen oproepen. En eerlijk gezegd verdraait Vicki nogal wat en vertelt mensen soms wat ze willen horen."

Hoewel het absoluut triest was om Vicki in zo'n moeilijke relatie met Brooks te zien, is ze nu verloofd met Steve Lodge, en fans zagen een glimp van hun relatie tijdens Vicki's laatste afleveringen van The Real Housewives of Orange County.

Volgens People deelde Vicki haar gedachten over Brooks die vertelde dat hij deed alsof hij kanker had. Vicki zei: 'Allereerst wil ik Brooks bedanken voor het feit dat hij zich hierover uitspreekt en voor het herhalen van wat ik al zo vaak heb gezegd. Het afgelopen jaar ben ik gepest, gekleineerd en vernederd door kijkers, de media en mijn zogenaamde 'vrienden'. Dat ben ik nu niet, en ik ben ook nooit betrokken geweest bij het coveren van Brooks. Ik blijf hem niets dan het beste wensen en hoop dat we nu allebei voorbij dit moeilijke hoofdstuk in ons leven kunnen komen.”

Aanbevolen: