Arrow' Seizoen 9: Hoe Oliver Queen kan terugkeren naar The Arrowverse

Inhoudsopgave:

Arrow' Seizoen 9: Hoe Oliver Queen kan terugkeren naar The Arrowverse
Arrow' Seizoen 9: Hoe Oliver Queen kan terugkeren naar The Arrowverse
Anonim

De finale van de Arrow-serie sloot de verhaallijn van Oliver Queen (Stephen Amell) netjes af, waardoor een soort Justice League-superheldengroep in zijn plaats overbleef om de wereld te beschermen. Het vertrek van Queen leek erop te wijzen dat de Groene Pijl voorgoed verdwenen was, zonder enige kans om de gerespecteerde superheld nieuw leven in te blazen. Geen hem terugbrengen via bovennatuurlijke middelen, geen andere DC stripverhalen, geen van die goede dingen. Maar het lijkt erop dat The CW-ster daar verandering in wil brengen.

Tijdens een recente verschijning op Michael Rosenbaum's Inside Of You-podcast, vertelde Amell de presentator van de show ronduit dat hij Greg Berlanti had gebeld en vroeg of hij een negende seizoen wilde maken. Amell legde uit dat hij in Canada is, klaar om meer Arrow te schieten als Amerikaanse acteurs de reis niet kunnen maken vanwege reisbeperkingen. Hij eindigde zijn verklaring door erop te wijzen dat ze "moeten uitvinden hoe ze Oliver uit de dood kunnen halen", een belangrijk aspect dat ze eerst moeten oplossen. Het staat ter discussie, wat de vraag oproept hoe Berlanti de dood van Oliver zou nagaan.

Een manier waarop de schrijvers van de show Green Arrow kunnen doen herleven, is door een overblijfsel van de Spectre-krachten te claimen die in Olivers ziel worden vastgehouden. In dat scenario zou het bovennatuurlijke wezen een nieuw vaartuig voor Queen kunnen creëren. Het gebeurde al eens eerder toen de Spectre de Anti-Monitor confronteerde, en zou opnieuw kunnen als de showschrijvers een gemakkelijke manier willen om hun titulaire held te doen herleven.

Verschillende manieren waarop Oliver Queen terug kan worden gehaald

Afbeelding
Afbeelding

Een andere manier waarop de Arrow-schrijvers Oliver kunnen doen herleven, is door hem een dosis Mirakuru te geven. Het serum verleende zijn gastheren een overvloed aan mogelijkheden, zoals versnelde genezing, en het zou passend zijn dat Oliver wordt opgewekt door een elixer dat hij maar al te goed kent.

Het enige probleem met het gebruik van Mirakuru is dat het niet meer bestaat, althans dat was het geval in het oude Multiversum. Slade Wilson's bloed bevatte de laatste sporen van Mirakuru, maar toen Felicity Smoak hem genas, kwam er definitief een einde aan het supersoldatenserum.

Wat fans moeten onthouden, is dat aangezien Earth-Prime een geheel nieuwe tijdlijn heeft, de schrijvers van Arrow kunnen zeggen dat Slade ergens in dit universum een paar flesjes heeft verborgen. Door dit te doen, zouden ze een handige methode hebben om Oliver Queen weer tot leven te wekken die niet veel herhalingen van de recentelijk vastgestelde tijdlijn vereist.

Een andere benadering die ze kunnen nemen is de Barry Allen-route. Tijdreizen is lastig, met meestal onbedoelde gevolgen, en zonder de Speed Force is het op dit moment onmogelijk. Een alternatieve versie van de speedster-krachtbron, waar Barry en Cisco aan hebben gewerkt, zou het echter mogelijk kunnen maken voor de speedster van Central City om weer terug in de tijd te reizen. Dan zou het een kwestie zijn van het kiezen van een moment in de geschiedenis waar The Flash-ster een nog levende Oliver Queen zou kunnen plukken die de natuurlijke orde der dingen niet zal verstoren.

Afbeelding
Afbeelding

Desalniettemin moeten we nog afwachten wat de volgende zet van The CW is. De studiohoofden kunnen een gok wagen op nog een seizoen van de populaire superheldenshow, of ze kunnen besluiten om niet verder te gaan met de voorgestelde heropleving. Het hangt allemaal af van hoeveel fans reageren op Amells suggestie van een negende seizoen. Houd er rekening mee dat we al een indrukwekkende opkomst van geïnteresseerde fans hebben gezien. En hoewel het idee aan populariteit heeft gewonnen, zal alleen de tijd uitwijzen of Arrow weer tot leven wordt gewekt.

Aanbevolen: