Hoe Steve Rogers nog steeds kan terugkeren naar de MCU

Inhoudsopgave:

Hoe Steve Rogers nog steeds kan terugkeren naar de MCU
Hoe Steve Rogers nog steeds kan terugkeren naar de MCU
Anonim

In de finale van Avengers: Endgame gaf Steve Rogers (Chris Evans) zijn schild door aan Sam Wilson (Anthony Mackie). Hij gaf Falcon het aandenken en kroonde hem vervolgens onofficieel tot de nieuwe Captain America van MCU. Bucky (Sebastian Stan) knikte in hun richting en toonde zijn goedkeuring. En uiteindelijk was het Rogers' laatste afscheid van hen beiden.

De reden waarom we weten dat Endgame Steve Rogers tot rust heeft gebracht, is de Falcon And Winter Soldier-serie. Het zal zijn begrafenis en de daaropvolgende nasleep laten zien, dus dit is vermoedelijk het einde van de lijn voor hem. Maar dat is misschien toch niet het geval.

Een rapport van Deadline eerder dit jaar plaagde de terugkeer van Chris Evans naar de MCU, wat erop wijst dat Evans in de toekomst terugkeert voor een ander Marvel-project. Helaas verwierp Kevin Feige die geruchten in een nieuw interview met Collider, wat de terugkeer van Cap op korte termijn uitsloot.

Chris Evans' Terugkeer

Afbeelding
Afbeelding

De zilveren voering is dat het nog steeds kan gebeuren, alleen verderop. Verschillende mogelijkheden in Phase 4 bieden Marvel Studios het gemak om Evans' Captain America weer in de plooi te krijgen. Hoewel, dat smeekt om de vraag: hoe zou de studio de dood van Cap nagaan?

Het antwoord is dat de studio dat misschien niet hoeft te doen. Als we iets hebben geleerd, is het dat de dood nooit permanent is in de MCU, vooral niet wanneer iemand buiten beeld sterft. We waren geen getuige van de dood van Cap op Falcon And The Winter Soldier - en zelfs als we dat doen - maakt dat het nog steeds niet permanent.

Het vervalsen van sterfgevallen is ook een veel voorkomende stijlfiguur in Marvel Comics, wat betekent dat het nog waarschijnlijker is dat het vertrek van Rogers kan worden afgeschreven. Hij heeft ook zijn dood in scène gezet in de strips, dus er is ook een precedent dat het gebeurt.

Wat betreft de hoedanigheid waarin we ons kunnen voorstellen dat Evans terugkeert, dat is eenvoudig, als de oudere kapitein Rogers. Aangezien de MCU elementen leent van All-New, All-Different Marvel voor Phase 4, heeft Marvel Studios mogelijk plannen om Steve Rogers opnieuw te introduceren. Fase 4 tekent personages als Jane Foster's Mighty Thor, Sam Wilson's Captain America, Kamala Khan's Ms. Marvel en Moon Knight, die allemaal prominente helden zijn uit de All-New, All-Different Marvel-strips. Dat alleen al is genoeg bewijs om te suggereren dat we de oude Steve Rogers kunnen zien meedoen aan het gevecht.

Het addertje onder het gras is dat een oudere kapitein Rogers fysiek niet meer in staat zou zijn om te vechten zoals vroeger. De Steve Rogers van Endgame zagen er behoorlijk zwak uit in zijn climax, dus hij is bijna gediskwalificeerd voor gevechten. Tenzij er echter iets voor hem verandert.

Falcon and the Winter Soldier Mogelijkheden

Afbeelding
Afbeelding

Het antwoord op dat dilemma kan liggen in een toekomstig Marvel-project zoals het tweede seizoen van Falcon And The Winter Soldier. Het is nog steeds niet bevestigd, maar als de show een tweede seizoen krijgt, zoals geruchten suggereren, is er een kans dat Steve Rogers weer opduikt wanneer hij erachter komt dat John Walker (Wyatt Russell) de Captain America-mantel op zich heeft genomen. Walker is hier relevant omdat hij vermoedelijk is verbeterd met het Super Soldier Serum. Captain America kan niet zomaar een alledaagse man zijn in een met sterren bezaaide outfit. Hij moet bedreigingen aanpakken wanneer ze komen, dus hij heeft de kracht nodig die het serum hem kan geven.

Ervan uitgaande dat dit het geval is met Walker, zou Rogers hetzelfde serum kunnen nemen om zijn jeugd te herstellen. Hij zou er zeker een probleem mee hebben dat iemand anders dan Sam of Bucky de volgende Captain America zou worden, en hij zou niet werkeloos toekijken. Er is dus reden om aan te nemen dat het personage van Evans een rol te spelen heeft in de toekomst.

Ongeacht het hoe, de terugkeer van Evans lijkt onvermijdelijk. Of het nu is als de oudere Captain Rogers, een dubbelganger uit een ander universum, of als zijn oude zelf, hij zal in de toekomst zeker een andere MCU-rol hebben. De vraag is of het al in seizoen 2 van Falcon And The Winter Soldier zal gebeuren, of verder in een op Avengers gericht project? Alleen de tijd zal het leren.

Aanbevolen: