Annuleer zelfs cultuurcritici willen Chrissy Teigen verbannen

Inhoudsopgave:

Annuleer zelfs cultuurcritici willen Chrissy Teigen verbannen
Annuleer zelfs cultuurcritici willen Chrissy Teigen verbannen
Anonim

De manier waarop ze anderen behandelt, staat al een tijdje in de schijnwerpers, maar de recente onthulling van de omvang van haar pesterijen heeft het drama echt over de rand geduwd.

Annuleringscultuur heeft snel de carrières geëlimineerd en de reputatie van een reeks beroemde gezichten in het recente verleden voor altijd aangetast. Veel mensen bekritiseren het vermogen van fans om beroemdheden op deze manier aan te zetten. Fans walgen echter zo van het gedrag van Teigen, dat zelfs degenen die een hekel hebben aan het idee om cultuur te annuleren, willen dat Chrissy Teigen volledig wordt verbannen.

Het lijkt erop dat de wereld klaar is met haar verachtelijke gedrag en niet geïnteresseerd is in het heropenen van dit verhaal. Ze willen Chrissy Teigen eruit - voorgoed.

Chrissy Teigen: Geannuleerd

Chrissy Teigen ligt onder vuur omdat ze in het verleden nogal wat pestkoppen was. Elke keer dat dit gebeurt, wordt ze teruggetrokken en zwijgt ze op sociale media. Terwijl fans de meest recente ramp vergeten, duikt ze weer op.

Fans hopen dat ze deze keer niet terugkomt.

Haar gedrag is veel te vaak vergeven, en de meest recente beschuldigingen tegen Teigens pestgedrag zijn te zwaar om te negeren.

Toen Courtney Stodden onthulde dat Teigen haar had benaderd tijdens een van haar zwakste en meest moeilijke momenten en haar had aangemoedigd zelfmoord te plegen, besloten fans dat het beëindigen van Teigens carrière een betere afweging zou zijn.

Haar opmerkingen waren zo gemeen en aanstootgevend dat het niet zo is dat fans een pauze van Teigen nodig hebben - ze willen haar helemaal niet terug.

Annuleer Cultuurcritici goedkeuren

Je weet dat de situatie slecht is wanneer degenen die standvastig zijn tegen de annulatiecultuur, voorstander zijn van het verbannen van Chrissy Teigen. In dit geval lijkt het erop dat zelfs die-hard cultuurcritici volledig aan boord zijn.

Critici hebben sociale media overspoeld met opmerkingen zoals; "Ik zeg een haat-annuleringscultuur, maar toen werd Chrissy geannuleerd. Nu vind ik het geweldig?," en "haar annuleren is verplicht. oud meisje dat was genomineerd voor een Oscar (ze meid was geweldig getalenteerd), allemaal omdat ze haar corrigeerde omdat ze haar naam verkeerd had gezegd."

Anderen hebben gezegd; "Dit is geweldig nieuws ? Je kent het gezegde … wat rond gaat komt rond ?, " en "Godzijdank begint dit meisje te vallen. Ik ben het zo beu om haar te zien!!"

Iemand anders zei; "Ik ben het helemaal niet eens met de annulatiecultuur, maar ze heeft een cultuur gemaakt van het pesten van mensen die ze niet mag of waar ze het niet mee eens is. Ze verdient dit absoluut."

In feite houden fans al van de stilte en zeggen ze; "Het zijn nu een paar rustige weken geweest zonder haar ergens over te zien jammeren."

Aanbevolen: