RHOP': Monique Samuels beweert dat Bravo haar heeft verbannen uit persinterviews

Inhoudsopgave:

RHOP': Monique Samuels beweert dat Bravo haar heeft verbannen uit persinterviews
RHOP': Monique Samuels beweert dat Bravo haar heeft verbannen uit persinterviews
Anonim

Ontvangstmaplegende Monique Samuels sprak over hoe Bravo haar behandelde als 'minder dan een mens'.

Op de popcultuurpodcast Behind the Velvet Rope met David Yontef vertelde ze hoe het netwerk probeerde haar het zwijgen op te leggen na het uitbarstende seizoen van de Real Housewives of Potomac.

Geen interviews in zicht

"Je zou denken dat ik, na bijna een jaar stil te zijn geweest, toestemming zou krijgen nu we erover kunnen praten, erover kunnen praten", zei Samuels tegen de gastheer. Dat ging echter niet volgens plan. Ze kreeg de koude schouder en zei uiteindelijk dat het genoeg was.

"Ik kreeg niet eens perskansen. Ze probeerden me te verbieden pers te doen," onthulde ze, "Het was gewoon gekte. Ik had zoiets van, het gebrek aan respect! Ik had gewoon het gevoel dat ze me minder behandelden dan een mens."

Samuels brak de vierde muur tijdens de reünie van vorig seizoen en kwam voor de geplande verhaallijn van Gizelle Bryant. Ze zou het vaderschap van Monique en het pasgeboren kind van haar man in twijfel willen trekken. Toen Bryant verbaasd probeerde te doen over de beschuldiging, was het duidelijk dat er achter de schermen grenzen werden overschreden.

Ze behandelden haar ook anders, in haar ogen, tijdens het filmen van de reünie. Ze ziet hun acties als meer dan een eerlijke fout, en haar talent voor bewijs kwam goed van pas.

Apart hotel van de cast

"Dan ga je snel vooruit naar (de) reünie, en ze stopten me in het verkeerde hotel … Ik wist gewoon dat ze klaar met me moesten zijn. Hun acties zeiden alles waardoor je het gevoel zou krijgen dat ze klaar waren."

Hoewel de televisiepersoonlijkheid nog steeds persmogelijkheden kreeg die door Bravo werden ontkend, deed ze er toch aan mee vanwege haar frustratie. Terwijl andere castleden in het openbaar over haar spraken, kon ze haar lip maar zo lang dichtritsen.

In haar eigen reflectie denkt het voormalige castlid van RHOP dat producenten de hotelverwisseling met opzet hebben gemaakt om haar woedend te maken. Daarom kunnen ze tijdens de reünie vurige beelden krijgen die eigenlijk te wijten waren aan hun gebrek aan organisatie.

Destijds was Samuels mogelijke excuses al drie stappen voor. Producenten vertelden haar dat het hotel waar de andere castleden verbleven volgeboekt was. Ze boekte echter drie kamers die volledig leeg waren. Dat klopt, drie.

Aanbevolen: