Waar zijn de tweeling die nu Emma Geller-Green op 'Friends' speelde?

Inhoudsopgave:

Waar zijn de tweeling die nu Emma Geller-Green op 'Friends' speelde?
Waar zijn de tweeling die nu Emma Geller-Green op 'Friends' speelde?
Anonim

Net als talloze andere sitcoms, schakelde ' Friends' een tweeling in om een centrale (enkelvoudige) rol van een baby te spelen terwijl de groep vrienden hun families liet groeien. En hoewel fans denken dat Ross de voogdij over Ben is kwijtgeraakt, moet ten minste één van de Geller-kinderen beide ouders in de buurt hebben…

Maar toen de kinderen die de baby's op de set speelden opgroeiden, wat gebeurde er dan met hen ?

Hoeveel sets van tweelingen speelden Emma in 'Friends'?

Sommige andere shows vereisen meerdere sets van een tweeling om hun baby's op de set te portretteren. En in het geval van 'Friends' deelden de zussen Noelle en Cali Sheldon de rol van peuter Emma Geller-Green. Andere peuters speelden echter de kinderrol.

Voordat de Sheldons kwamen, gingen twee aparte tweelingen als baby Emma naar de set. De zussen Elizabeth en Genevieve Davidson deelden de rol een tijdje, net als Alexandra en Athina Conley.

Toen Emma opgroeide (en in korte tijd!), namen peuters Cali en Noelle het echter over.

Hoe oud is Emma Geller-Green?

Volgens de tijdlijn van 'Vrienden' werd Emma Geller-Green geboren op 4 april 2002. Er is wat discussie over de datum; verschillende bronnen zeggen dat Emma in mei arriveerde, wat een van de mislukkingen van de serie zou kunnen zijn.

Hoe dan ook, haar geboortedatum ligt dicht genoeg bij die van de actrices die haar speelden. Noelle en Cali werden geboren in juni 2002, de 17e om precies te zijn. Wat gaat de tweeling vandaag doen als ze hun 19e verjaardag naderen?

Waar zijn Noelle en Cali Sheldon vandaag?

Zussen Noelle en Cali Sheldon zijn natuurlijk allebei actrices. Tot op de dag van vandaag houden beide cv's bij op IMDb, waarop beide hun eerste rollen worden gecrediteerd als Emma Geller-Green.

Maar in de jaren daarna zijn de meisjes blijven samenwerken in de meeste van hun rollen. Hun project na 'Friends' was een rol als een andere baby genaamd Emma, en daarna deelden ze een rol als kind in een aflevering van de tv-serie 'Life'.

Vervolgens verschenen ze in een paar korte films, voordat ze als tweeling verschenen in de film 'Us' uit 2019. Noelle verscheen ooit in een film zonder haar zus, en ook in een korte film. Maar afgezien daarvan lijken ze het nog steeds leuk te vinden om op de set en daar dichtbij te zijn.

Beide tieners gaan naar UCLA

Hoewel beide dames van acteren lijken te blijven genieten, gaan ze volgens hun Instagram-accounts allebei naar de UCLA om te studeren. Maar de meiden weten hoeveel geluk ze hebben gehad om zo lang geleden deel uit te maken van 'Friends' -- en ze hebben allebei hilarische en hartverwarmende hommages gepost aan hun voormalige co-sterren.

Het is echt nog maar het begin voor de Sheldon-tweeling, en fans van 'Friends' zijn benieuwd waar ze heen gaan.

Aanbevolen: