Hoe zien de tweeling die Emma speelde in 'Friends' er vandaag uit?

Inhoudsopgave:

Hoe zien de tweeling die Emma speelde in 'Friends' er vandaag uit?
Hoe zien de tweeling die Emma speelde in 'Friends' er vandaag uit?
Anonim

'Friends' zag onderweg zoveel personages en hardcore fans zullen altijd discussiëren over wie de slechtste was. Ach, de cast zelf heeft misschien hetzelfde debat als het gaat om de gaststerren, sommige waren gemakkelijker te hanteren dan andere. Iemand als Jean-Claude Van Damme zal altijd in de slechtste categorie vallen, gezien zijn houding achter de schermen.

Emma zal zeker nooit onder die categorie vallen, de cast van 'Friends' werkte graag met haar en het bleek dat de rol werd gespeeld door twee tweelingen, Cali en Noelle Sheldon.

We zullen kijken hoe de tweeling er tegenwoordig uitziet en wat ze van plan zijn. Daarnaast zullen we ook onderzoeken wat de tweeling heeft gezegd over hun tijd op de show vele manen geleden in 2003 en 2004.

Cali en Noelle werden als Emma behandeld door de cast van 'Friends' tijdens hun tijd als Emma

Tijdens hun tijd bij 'Friends' maakte de cast er een prioriteit van om de twee kleintjes zo goed mogelijk te behandelen. De tweeling sprak over hun ervaring op de show naast Insider, die allemaal begon met een eenvoudige advertentie in een krant.

"Iemand heeft daar iets gepost over baby's die echt goed zijn voor acteerwerk en aangezien we dicht bij LA woonden, dacht mijn moeder 'dat zou best cool zijn' en ze onderzocht het, kreeg een manager voor ons denk ik, en kort daarna kregen we de banen op 'Vrienden'."

De cast was niet alleen geweldig voor de tweeling, maar ze herinneren zich ook dat ze tegen het einde van de show kerstcadeaus kregen tijdens de laatste seizoenen.

"Alle cast was super aardig voor ons, ze behandelden ons allemaal als kleine prinsessen en als we vakantie hadden en zo, gaven ze ons kleine kerstcadeaus," zei ze.

Het is een ervaring die ze nooit zullen vergeten, vooral omdat de impact van de sitcom tot op de dag van vandaag nog steeds voelbaar is. Tegenwoordig zijn de tweelingen echter volwassen en verder gegaan en zien ze er volledig onherkenbaar uit.

Cali Sheldon was een van de tweeling die Emma speelde

Het is misschien moeilijk te geloven, maar Cali Sheldon maakt tegenwoordig haar tienerjaren af, op 19-jarige leeftijd. Op dit moment studeert ze aan de UCLA en studeert ze in de toekomst.

De voormalige 'Friends'-ster heeft volgens IMDb ook een paar acteercredits en verscheen in 2019 in 'Us'. Ze verscheen ook in een paar korte films, waaronder een televisieshow, 'Life'.

Natuurlijk zal Cali altijd goede herinneringen hebben aan haar tijd op ' Friends', waarbij ze foto's van achter de schermen plaatst naast Jennifer Aniston.

Volgens Cali zou Aniston op de set ook de rol van haar moeder spelen.

"Een scène toen ik op Jennifer Aniston's schoot zat, ze moest me graag eten geven omdat ik veel te veel geluiden maakte, maar ik heb godzijdank nooit overgegeven!" Cali zei.

Het zal interessant zijn om te zien of ze acteren nastreeft zodra haar schoolleven is voltooid, maar voorlopig lijkt ze zeker op de goede weg, vergelijkbaar met haar zus Noelle, die ook Emma speelde op ' Vrienden in de vroege jaren 2000.

Noelle Sheldon was de andere tweelingzus die Emma speelde in 'Friends'

Net als haar zus gaat Noelle tegenwoordig ook naar UCLA, hoewel de tiener veel gereserveerder is als het gaat om haar verleden op 'Friends'. Ze heeft geen berichten over het optreden en ze heeft niet veel over de ervaring gesproken, in tegenstelling tot haar zus.

Noelle Sheldon heeft ook een paar acteercredits, waarvan haar meest recente dateert uit 2019, in 'Us', samen met een ander project in 2019, 'Ham on Rye'. Natuurlijk begon ze als baby op 'Friends' en verscheen in 2003 en 2004 in de show als Emma samen met haar zus.

Het bleek dat de ouders van Noelle en Cali ook meededen aan het plezier, toen ze de castfeesten bijwoonden.

"Mijn ouders moesten naar alle castfeesten en het kerstfeest en waren altijd aan het praten met de castleden … Ze waren gewoon super aardig en waren net normale mensen, niet eigenwijs of arrogant of zoiets," ze zei.

Het is echt geen verrassing om te horen hoe gastvrij de cast was, ook al was de show toen een monsterlijke tv-hit, en nu nog steeds.

Wie weet, als de tweeling klaar is met school, komen ze misschien terecht in een andere populaire sitcom.

Aanbevolen: