15 tv-programma's om naar te kijken als je van ABC's Lost houdt

Inhoudsopgave:

15 tv-programma's om naar te kijken als je van ABC's Lost houdt
15 tv-programma's om naar te kijken als je van ABC's Lost houdt
Anonim

Als we het hebben over tv-programma's met veel mysterie, zal ABC's Lost altijd een van de allerbeste zijn. Natuurlijk, het was netwerkprogrammering, maar de geesten van Jeffrey Lieber, Damon Lindelof en de altijd indrukwekkende J. J. Abrams heeft echt iets bijzonders afgeleverd in de serie. Hoewel er genoeg te leren is over wat er achter de schermen gebeurde om Lost te creëren, ligt het echte mysterie in wat we op het scherm zagen.

Hoewel Lost een tv-programma is dat je opnieuw kunt bekijken, onderzoeken we vandaag andere opties die fans van de meesterwerkserie waarschijnlijk zullen aanspreken. We hebben het over het beste van het beste op het gebied van tv voor liefhebbers van het bovennatuurlijke. Wie is er klaar om geboeid te raken in een aantal belangrijke televisiemysteries? Maak je geen zorgen, hier zijn geen rookmonsters!

15 Westworld heeft misschien nog meer mysteries dan verloren

Nou, het nieuws zit in iedereen… Westworld is vernieuwd voor een vierde seizoen! Deze HBO-hit heeft mensen weggeblazen sinds de eerste première in 2016. Het is een sci-fi verhaal in een westerse setting en geloof ons, als je merkt dat je niet kunt stoppen met binge-watchen Lost, dan heb je Westworld in één klap af. dagen.

14 Twin Peaks veranderde het bovennatuurlijke spel

Twin Peaks heeft misschien maar 2 seizoenen gehad, maar laat je niet misleiden, de show was een echte gamechanger. Met bovennatuurlijke elementen met een vleugje detectivedrama en een uniek soort humor, opende deze serie de deur voor shows als Lost. Als je verslaafd raakt, werd de show 25 jaar na de oorspronkelijke annulering teruggebracht voor een derde seizoen.

13 Een leuke onderbreking van alle andere helden

Als je op zoek bent naar een klein mysterie met je superheldencontent, dan is NBC's Heroes misschien wel de show voor jou. Hoewel het eerste seizoen verreweg het beste van het stel is, heeft de hele reis zijn verdienste. Wanneer een handvol gemiddelde Joe's superkrachten begint te ontwikkelen, duurt het niet lang voordat hun capaciteiten op de proef worden gesteld.

12 De restjes zijn een must

Omdat Lost en The Leftovers beide voortkwamen uit de geest van Damon Lindelof, zijn veel fans de shows gaan vergelijken, met name hun twee finales. De serie begint een paar jaar nadat 2% van de hele bevolking spoorloos is verdwenen. Deze is van HBO, dus je weet dat de kwaliteit er is.

11 De 100's hebben een sterk verhaal

We weten zeker dat de meesten inmiddels wel van The 100 hebben gehoord. Het is een CW-serie, dus automatisch zal het meer een jonger publiek aanspreken, maar de show bevat wel een redelijk interessant verhaal. Nadat een nucleaire ramp de aarde onbewoonbaar maakt, gaan de overlevenden de ruimte in. Bijna 100 jaar later is besloten dat een groep tieners wordt teruggestuurd om dingen te controleren.

10 Zie je een bekend gezicht?

Dat klopt, Hurley is terug! Ok, dus het is niet echt Hurley, maar Jorge Garcia speelt wel de hoofdrol in Alcatraz. Deze sci-fi thriller heeft maar 1 seizoen, maar het is niet moeilijk in te zien waarom Lost-fans dit leuk zouden vinden. Afgezien van geweldige castingkeuzes, gaat het verhaal over gevangenen en bewakers van de Alcatraz-gevangenis die in de jaren '60 werden vermist, maar op de een of andere manier zijn teruggekeerd.

9 Netflix komt in het spel

Netflix's The OA maakt alle hype helemaal waar. Hoewel originele Netflix-series in het algemeen een beetje een allegaartje kunnen zijn, is deze absoluut een winnaar. Helaas realiseerde de streaminggigant dit niet en annuleerde het na het tweede seizoen, waardoor fans met een cliffhanger achterbleven. Maar nu je gewaarschuwd bent, raden we je toch aan te hopen op de rit.

8 Dat is Julia Roberts, maar thuiskomen is geen Rom-Com

America's Sweetheart is terug op het scherm (hoewel deze keer de kleine) en we moeten zeggen, ze heeft het nog steeds. In deze HBO-serie speelt Roberts Heidi Bergman, een voormalig counselor bij de Homecoming-faciliteit, waar zij en haar collega's soldaten hielpen om terug te keren naar het normale leven. Klinkt niet te mysterieus? Wacht maar!

7 Een leuke kijk op geliefde personages

Hoewel Once Upon a Time echt niet al te serieus kan worden genomen - het is tenslotte een show over sprookjesachtige wezens die vastzitten in de echte wereld - is het nog steeds een behoorlijk vermakelijke rit. Dit fantasie-avontuur, dat een leuke draai geeft aan elk van hun originele verhalen, zal zeker het meest verslaafd blijven gedurende de 7 seizoenen.

6 Het is tijd om op de kar te springen

Als je hebt overwogen om op de Supernatural Express te hopen, zouden we zeggen dat het nu een goed moment is als altijd. De show staat op het punt om het 15e en laatste seizoen af te ronden, dus er zijn genoeg afleveringen om te verslinden. Hoewel het een serie is over een paar broers die op demonen jagen (we weten het, we hebben dat verhaal eerder gehoord), zijn Dean en Sam Winchester een best leuk duo om naar te kijken.

5 Een ander vliegtuig stortte in mysterie

NBC's Manifest begint veel fans te krijgen en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Nu, in het midden van het tweede seizoen, richt deze show zich op een commercieel vliegtuig vol met mensen die al 5 jaar dood worden geacht sinds hun vliegtuig nooit zijn bestemming heeft bereikt (klinkt bekend?). Nou, hun vliegtuig is eindelijk geland, maar waar waren ze al die tijd?

4 cent voor je vreselijke gedachten?

Showtime's Penny Dreadful liep 3 seizoenen van 2014 tot 2016. Een spin-off-serie genaamd Penny Dreadful: City of Angels is dit jaar echter net begonnen. De donkere fantasieserie staat vol herkenbare namen uit 19e-eeuwse fictie, dus wees niet verbaasd als personages als Dracula en Van Helsing opduiken.

3 Iedereen houdt van Alias

Zelfs als je Alias leuk vond tijdens de oorspronkelijke uitvoering van 2001-2006, raden we je aan terug te gaan en het nog een keer te herhalen. Het is niet alleen leuk om terug te gaan naar een jonge Jennifer Garner die zich verkleedt terwijl ze een schop onder haar kont geeft en misdaden oplost, maar de serie is ook uit de geest van J. J. Adrams, dus het is interessant om opnieuw te bekijken en te vergelijken.

2 Carnivàle nam veel prijzen mee naar huis

HBO's Carnivàle is zeker een serie om te bekijken als je tijd hebt. Het is een gemakkelijke, want er zijn slechts 24 afleveringen. Laat de korte looptijd echter niet wegnemen van zijn ontzagwekkendheid. De show won in 2014 5 Emmy Awards en je hoeft maar één keer te kijken om te begrijpen waarom. Denk aan AHS: Freak Show, maar meer fantasie/mysterie dan horror.

1 Lost's Island is niet de enige plek met FlashForwards

Verloren fans zullen een paar bekende gezichten zien in FlashForward. In de serie spelen zowel Sonya Walger als Dominic Monaghan. Helaas kreeg deze serie maar 1 seizoen, maar het zou dwaas zijn als iemand alleen om die reden zou missen. Het verhaal concentreert zich op een paar levens nadat een mysterieuze gebeurtenis ervoor zorgt dat iedereen op aarde een korte flits van de toekomst ziet.

Aanbevolen: