Fans denken dat Marilyn Manson uit deze show is teruggetrokken omdat Amber Heard erin zat

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Marilyn Manson uit deze show is teruggetrokken omdat Amber Heard erin zat
Fans denken dat Marilyn Manson uit deze show is teruggetrokken omdat Amber Heard erin zat
Anonim

Voordat beschuldigingen van aanranding tegen Marilyn Manson naar buiten kwamen, was de rockster nog steeds van plan om enkele projecten op het gebied van muziek en acteren te doen. Ironisch genoeg heeft zijn grimmige persoonlijkheid hem door de jaren heen een kleurrijke carrière gegeven. Hij bracht albums uit sinds de jaren negentig, toen zijn band voor het eerst werd opgemerkt door Trent Reznor tot 2020, toen Evan Rachel Wood haar ervaringen met misbruik begon te delen tijdens de tijd dat ze met de gothic-artiest uitging van 2007 tot 2010. De controverse brak een paar maanden later uit. Manson kondigde aan dat hij zojuist zijn langverwachte album We Are Chaos had voltooid.

Manson, wiens echte naam Brian Hugh Warner is, betrad de acteerwereld in de jaren 90. Hij maakte zijn acteerdebuut in Lost Highway uit 1997 van David Lynch. Sindsdien zou hij meer kleine rollen in verschillende films en shows krijgen. Hij speelde Ron Tully in het 7e seizoen van Sons of Anarchy. In januari 2020 had hij een cameo in de HBO-beperkte serie The New Pope. Hij had een humoristische één-op-één-scène met de hoofdrolspeler, John Malkovich. Maar wist je dat in hetzelfde jaar Manson naar verluidt zou deelnemen aan een andere serie met Amber Heard, de ex-vrouw van zijn beste vriend Johnny Depp?

De Aquaman-actrice heeft Depp ook beschuldigd van huiselijk geweld, waardoor de Pirates of Caribbean-ster een rechtszaak wegens laster van $ 50 miljoen tegen haar heeft aangespannen, die nu is uitgesteld tot 2022. Fans denken dat dit waarschijnlijk de reden is waarom de zangeres van The Beautiful People dat niet heeft gedaan. t uiteindelijk de rol spelen. Dit is wat er echt is gebeurd.

Marilyn Manson zou zich aansluiten bij 'The Stand' met in de hoofdrol Amber Heard

Gedurende vele maanden tussen de release van Marilyn Manson's laatste album en de beschuldigingen tegen hem, ging het gerucht dat hij een rol zou spelen in de CBS All Access limited-serie The Stand. In de romanaanpassing van Stephen King speelt Amber Heard de hoofdrol. Manson zou blijkbaar de rol gaan spelen van de pyromaan Trashcan Man. Maar de productie eindigde met het casten van The Flash-acteur Ezra Miller.

Na die aankondiging bleven fans praten over een andere rol, The Kid, waarvan ze aannamen dat de gothic-rocker in plaats daarvan zou spelen. Ze geloofden dat hij al scènes had geschoten als dat personage. Maar tussen Depp en Heard's aanhoudende smaadproces in die tijd en meer mensen die naar voren kwamen om Manson te beschuldigen van seksuele intimidatie, gingen fans ervan uit dat de rockster persoonlijk besloot terug te stappen uit het project. De zangeres van Sweet Dreams is de peetvader van Depp's dochter met Vanessa Paradis, Lily-Rose Depp.

Marilyn Manson heeft een covernummer opgenomen voor 'The Stand'

Josh Boone, die de première en finale van de serie regisseerde, onthulde dat Manson ook een nummer heeft opgenomen voor The Stand. "Hij en de geweldige Shooter Jennings hebben zelfs een geweldige cover van The Doors - nummer The End opgenomen, " vertelde hij aan EW. Fans van de rocker keken ook uit naar dat nummer. In de maanden dat Mansons rol in de show nog niet bevestigd was, waren fans bang dat het nummer ook niet in de serie zou komen. En inderdaad, dat deed het niet. Boone zei dat het "uiteindelijk te duur bleek om te gebruiken."

De echte reden waarom Marilyn Manson niet meedeed aan 'The Stand'

Hoewel het logisch zou zijn geweest als Marilyn Manson The Stand had doorgegeven vanwege zijn hechte vriendschap met Johnny Depp, was het gewoon niet het geval. "Voor alle duidelijkheid, Marilyn Manson en ik hadden het er lang over gehad dat hij de rol van The Kid in The Stand op zich nam", zei Boone. Hij noemde ook verschillende redenen die hebben geleid tot het verwijderen van The Kid uit de serie. "De show werd gemaakt met een zeer krap budget en sommige dromen die we hadden gingen naar de kant. The Kid was een ander slachtoffer," legde hij uit.

Showrunner Benjamin Cavell vertelde EW ook dat The Kid niet echt een essentieel personage was."We dachten dat we het karakter van The Kid zouden kunnen herstellen, maar er is niet echt veel reden voor The Kid om te bestaan," zei hij. Gebaseerd op de roman uit 1978, was het belangrijkste doel van het Coors-bierliefhebbende psychopathische personage alleen om Ezra Miller's personage Trashcan Man naar Las Vegas te drijven. Weet je, gewoon weer een typische Manson-rol - klein maar vermakelijk.

Boone voegde eraan toe dat het schema van de rockster simpelweg niet strookte met hun filmperiode. Gezien de omstandigheden moest de productie binnen een strikt budget en tijdlijn werken. "Toen Manson er niet in slaagde om het schema te laten werken, werd de verhaallijn uiteindelijk weggesneden en nooit opgenomen, wat maar het beste is, omdat niemand die rol had kunnen verslaan zoals Manson zou hebben gedaan. Ik hoop met hem samen te werken in de toekomst, "zei Boone.

Aanbevolen: