Courteney Cox's dochter ziet er edgy en schattig uit in Sweet 17th Birthday Post

Inhoudsopgave:

Courteney Cox's dochter ziet er edgy en schattig uit in Sweet 17th Birthday Post
Courteney Cox's dochter ziet er edgy en schattig uit in Sweet 17th Birthday Post
Anonim

Gefeliciteerd Coco!

Courteney Cox' lookalike dochter met David Arquette is officieel 17, en de ' Friends' fandom kan het nauwelijks geloven. Van de bult die 'Monica' verstopte in het laatste seizoen van de show tot de volledig gevormde tiener die je nu ziet - ze heeft een lange weg afgelegd, schat!

Berichten als "Oké. Ze kan nu langzamer gaan" en "waar blijft de tijd?" vul het commentaargedeelte in van een heel mooi bericht dat Courteney Cox zojuist heeft toegevoegd aan haar IG-hoofdfeed.

Dit is wat de trotse mama te zeggen had over haar mini-ik, plus enkele foto's van hoe de kleine Coco er nu uitziet.

Courteney viert Coco

Hier is de post waarin Courteney over haar pas 17-jarige kind gutst. Het bevat foto's van Coco die door de jaren heen veel persoonlijkheid laat zien, plus een bijschrift dat precies laat zien hoe mevrouw Cox over haar denkt:

"Gelukkige 17e verjaardag voor mijn sterke, gevoelige, creatieve, liefdevolle, soulvolle, mooie, getalenteerde en wijze Coco", staat er. "Ik hou zoveel van je."

Fans houden van de look

17-jarige Coco ziet eruit alsof ze zo uit het nieuwe album van Olivia Rodrigo is gestapt, en fans merkten het op. Haar paarse haar en poppunk-styling zijn een hit bij fans op Courtney's IG (en die van Coco!).

"Dat haar!" leest een populaire opmerking op Courteney's post. Anderen zeggen dingen als "ze is een icoon" en bevatten heel veel emoji's met een paars hart.

Hoewel ze zich niet kleedt als Monica, waren tientallen fans het erover eens: "Het is gek hoeveel ze op jou lijkt! Ze zijn allebei zo mooi!" Aw.

Aanbevolen: