Oprah Winfrey heeft een codewoord tijdens interviews met gasten waar ze niet in geïnteresseerd is

Inhoudsopgave:

Oprah Winfrey heeft een codewoord tijdens interviews met gasten waar ze niet in geïnteresseerd is
Oprah Winfrey heeft een codewoord tijdens interviews met gasten waar ze niet in geïnteresseerd is
Anonim

Natuurlijk, Oprah is misschien wel de rijkste interviewer ooit, maar ze heeft in het verleden wat hitte meegemaakt.

Howard Stern berispte Oprah voor haar interview met Adele, terwijl Michael Jackson-fans ook irrationeel waren over Oprah en haar behandeling van de popster jaren na hun interview.

Oprah zelf heeft ook toegegeven dat interviews in het verleden ontspoord waren. We zullen een paar gevallen bekijken, samen met het codewoord van Winfrey voor als het niet goed gaat.

Oprah is niet altijd enthousiast om gasten te interviewen

Natuurlijk, Oprah veranderde in een van de grootste interviewers ter wereld, maar niets gaat zonder strijd. Zo erg zelfs dat Oprah soms bijna wegliep van bepaalde interviews.

Dat was het geval naast Lindsay Lohan, een interview dat Oprah $ 2 miljoen kostte. Destijds bevond Lohan zich in een zeer slechte positie en was moeilijk om mee om te gaan. Oprah was niet blij met de manier waarop Lindsay haar crew behandelde en het zou er bijna toe leiden dat Oprah het interview zou verlaten.

"Mijn waarheid is dat ik echt wil dat je wint … maar als dat niet is wat je wilt, vind ik dat oké. Ik zal deze jongens vertellen om vandaag in te pakken en te vertrekken."

Uiteindelijk bleek het interview prima in orde te zijn en bovendien bleven de twee daarna heel close. Lohan was destijds dankbaar voor Oprah's manieren.

"Ik denk dat Oprah me echt een andere kijk op het leven heeft gegeven en dat heeft me echt veranderd", vertelde Lohan aan Bennett. "Ik was het gewoon zat om voor iedereen te zorgen en voor iedereen aanwezig te zijn. Ik wilde er gewoon voor mezelf zijn en het oké vinden om alleen te zijn. We vergeten dat het oké is om alleen te zijn."

Dat interview bleek geweldig en levensveranderend voor Lohan, maar dat is niet altijd het geval voor Winfrey.

Een advocaat in haar show controleerde alle 'don'ts' van Oprah tijdens een interview

In 2017 stelde Harry Connick Jr. Oprah de vraag die de meeste fans in gedachten hebben en dat was haar slechtste interview ooit. Oprah ging dieper in op de vraag en beschreef de interviews die ze het minst leuk vindt.

“Nou, ik bedoel, de ergste soort gast - jij hebt dit ook gehad - is wanneer je ze een vraag stelt en ze beginnen te praten over 1975, en dan denk je: 'Oh, we zijn in 2017 Hoe lang duurt het voordat we 2017 bereiken?' Dat is het ergste', zegt Winfrey.

Oprah zou verder ingaan op haar slechtste gast en een advocaat in de show bespreken die zijn boek promootte en hoe de zaken volledig op een zijspoor gingen.

“Ik had een gast die advocaat was en hij noemde het boek 29 keer. Dat is nadat ik begon te tellen. Elke zin begon, 'In mijn boek, in mijn boek, en als je mijn boek koopt', en dus uiteindelijk, rond het derde segment, zei ik: 'We kennen allemaal de naam van het boek.'

"Publiek, vertel hem de naam van het boek… zodat je de naam van het boek niet meer hoeft te zeggen'", herinnert Winfrey zich. "Daarna begonnen we gesprekken te voeren. Het was onze bedoeling om de mensen, "Je hoeft je boek niet te verkopen. Ik zal het boek vermelden. Ik zal voor het boek zorgen."

Tijdens dit interview gebruikte Oprah haar codewoord, een woord dat meestal wordt gebruikt als ze er net uit is.

Oprah heeft een codewoord als ze niet geïnteresseerd is in wat haar gast zegt

Ja, dat klopt, de meest gevestigde presentator in de tv-geschiedenis raakt ook ongeïnteresseerd, zoals we soms doen. Ze moet echter altijd geïnteresseerd lijken. Dus hoe doet ze dat? Nou, het blijkt dat ze een codewoord heeft als dingen niet werken.

De andere slechtste gasten, voor mij, zijn degenen die denken dat waar ze het over hebben zo spectaculair is, en je weet dat dat niet zo is. Dus mijn woord was altijd: 'Wauw'. Zoals, 'Wauw Echt waar?'”

We hebben Oprah die regel in het verleden zeker een paar keer horen gebruiken. Kortom, Oprah houdt er niet van om af te wijken als ze een vraag stelt, en ze houdt er ook niet van als de gast de hele tijd iets probeert in te pluggen.

Aanbevolen: