Rachel Lindsay noemt de 'Bachelor Nation' Fandom Toxic

Inhoudsopgave:

Rachel Lindsay noemt de 'Bachelor Nation' Fandom Toxic
Rachel Lindsay noemt de 'Bachelor Nation' Fandom Toxic
Anonim

Rachel Lindsay publiceerde een first-person stuk via Vulture over waarom ze klaar is met Bachelor Nation. Ze leidde de franchise als de eerste Black lead en nam het commentaar van fans over via haar podcastdeals.

Nu beschouwt ze de kijkers die Chris Harrison blijven steunen als giftig. Dit is wat ze te zeggen had over terugkijkend op haar tijd tussen rozen en hun doornen.

Beschuldigd van vertrek van Chris Harrison

Iedereen die The Bachelor volgt, kent de details over het vertrek van Harrison uit de show. Zijn interview met Lindsay over de racistische beschuldigingen van Rachael Kirkconnell.

De mislukte poging om Kirkconnell te verdedigen resulteerde erin dat de oude gastheer een zware schikking accepteerde en afscheid nam van het beroemde vrijgezellenhuis. Lindsay schreef haar problemen met het publiek en gaf haar de schuld van zijn rommelige openbare verontschuldiging.

Ze zei hoe haar rol binnen het fandom veranderde: "Ik was van een voormalige deelnemer die pleitte voor meer diversiteit naar iemand die kritisch over de show sprak en probeerde degenen die erbij betrokken waren verantwoordelijk te houden."

Lindsay beschreef verder botweg de druk die op haar werd uitgeoefend als de eerste Black Bachelorette: "Ik moest een goede zwarte meid zijn, een uitzonderlijke zwarte meid. Ik moest iemand zijn die de kijker kon accepteren. En ik was een teken totdat ik zeker wist dat ik dat niet was."

Ze herinnert zich ook dat ze naar het seizoen van Ben Higgins keek en huilde als reactie op hoe Jubilee Sharpe werd behandeld. Door de schijnbare kattigheid in de show was ze bang haar geloofwaardigheid in haar carrière te verliezen, en ze stopte zelfs bijna voordat het filmen begon.

Nieuw ABC-leiderschap

De advocaat en podcast-presentator merkte op hoe Channing Dungey's presidentschap bij ABC ruimte maakte voor een BIPOC-lead binnen de franchise. Verrassend genoeg dacht het netwerk nog steeds niet dat het publiek een zwarte man als de vrijgezel kon accepteren.

Ze schreef: "Ze zeiden dit deel niet, maar het kon geen man zijn. Een zwarte man die de huizen van blanke vrouwen binnengaat en met hun dochters slaapt, is een verhaal dat het publiek nog steeds niet kan accepteren."

In haar eigen seizoen morste Lindsay nog meer thee over het castingproces. Ze vond dat de productie voor veel van de mannen drama belangrijker vond dan een connectie. Ze maakten volgens haar nog minder van diversiteit een bewuste keuze.

Aanbevolen: