How Love Is Blind's Giannina Gibelli en Bachelor Nation's Blake Horstmann maakten hun romantische werk

Inhoudsopgave:

How Love Is Blind's Giannina Gibelli en Bachelor Nation's Blake Horstmann maakten hun romantische werk
How Love Is Blind's Giannina Gibelli en Bachelor Nation's Blake Horstmann maakten hun romantische werk
Anonim

MTV's All Star Shore zit boordevol heerlijke verrassingen. Behalve dat het een van de meest spectaculaire reality-tv-samenwerkingen aller tijden bleek te zijn, werd de nieuwe shore-iteratie onbewust de geboorteplaats van een van de meest schattige reality-tv-koppelingen; Blake Horstmann van de vrijgezel en Love is Giannina Gibelli van Blind.

Hoewel noch Giannina noch Blake in de show op zoek gingen naar liefde, lijken hun onmiskenbare overeenkomsten hen bij elkaar te hebben gebracht. Ondanks dat het onverwachts is, is de romance van Blake en Giannina de afgelopen maanden enorm opgebloeid. Terwijl het vertederende reality-tv-paar zeven maanden sinds hun ontmoeting op All Star Shore viert, bekijken we alle redenen waarom hun relatie zo solide is.

8 Giannina Gibelli en Blake Horstmann werden onverwachts verliefd

Blake Horstmann en Giannina Gibelli's romance was een aangename verrassing voor iedereen. In een recent interview met Elite Daily legde Blake uit hoe de onverwachte ontmoeting hun band versterkte.

“Het voelde meer oprecht, alleen maar omdat ik niet naar beneden ging zoals: 'Ik wil iemand ontmoeten, ik wil me verloven, ik wil trouwen,' je weet wel zoals [op] The Bachelor, Vrijgezellenfeest en zo.”

7 Giannina Gibelli en Blake Horstmann vormden een unieke band op All Star Shore

Het tegen elkaar opnemen in een reality-tv-competitie deed weinig af aan de ongelooflijke connectie van Giannina en Blake. Horstmann onthulde onlangs aan Elite Daily dat zijn relatie met Giannina soms zelfs voordelig was.

“Het was soms behoorlijk competitief en moordend, dus het was best leuk om iemand - een partner, als je wilt - op een show als deze te hebben die je een beetje kunt vertrouwen en loyaal is en dat soort dingen.”

6 Giannina Gibelli en Blake Horstmann genieten ervan om samen tijd door te brengen

Giannina en Blake zijn er absoluut dol op om in elkaars gezelschap te zijn. De twee werden vrijwel onafscheidelijk momenten na hun ontmoeting op All Star Shore. Toen ze met mensen sprak, herinnerde Giannina zich hoe snel ze opwarmde voor Horstmann.

"Hij voelde zich erg op zijn gemak. Binnen de eerste paar uur nadat we hem hadden ontmoet, zaten we al naast elkaar, zoals klittenband," zei ze. "We waren de hele tijd als plakband."

5 Giannina en Blake hebben veel gemeen

Verrassend genoeg versterkte Giannina's beladen relatie met Damian Powers en Blake's verwoestende afwijzing in seizoen 14 van The Bachelorette ook hun band.

In hun interview met Elite Daily bekende Blake: "We hadden veel gemeen, weet je, bekende verhalen, waar het zou zijn alsof ik [door Becca Kufrin] werd gedumpt bij het voorstel of hoe haar bruiloft [met Damian Powers] gingen, dus in dat opzicht hadden we veel gemeen.”

4 Giannina en Blake dagen elkaar uit

Giannina en Blake zijn vastbesloten om hun relatie niet te laten ondermijnen door hun verschillen. In een gesprek met Elite Daily onthulde Horstmann dat Giannina's eigenaardigheden er zwaar toe zorgden dat hij voor haar viel.

"We waren ook verschillend op bepaalde manieren die ik echt leuk vond en dingen die we elkaar konden pushen en uitdagen," zei hij. "Dus het was vrij vroeg, een beetje in een van onze eerste of tweede gesprekken, ik had zoiets van, 'Ooh, ik hou nogal van dit meisje.'"

3 Giannina en Blake hielden hun relatie buiten de schijnwerpers

Giannina en Blake hebben hun relatie enkele maanden geheim moeten houden om te voorkomen dat ze de verhaallijnen van All Star Shore verpesten. Deze beslissing kan ook zijn ingegeven door de wens om hun ontluikende romance te beschermen tegen negatieve publiciteit.

In een recent interview met E! News, onthulde Blake Horstmann: "We hebben besloten dat we ons best zullen doen om deze relatie geheim te houden, maar we wilden het ook niet opofferen … We wilden ervoor zorgen dat onze relatie sterk was voordat we gingen openbaar."

2 Hoe Giannina Gibelli over Blake Horstmann denkt

Giannina was absoluut verheugd om Blake te ontmoeten op All Star Shore. The Love is Blind aluin onthulde aan People dat Horstmanns beminnelijke persoonlijkheid een van de redenen was waarom ze verliefd op hem werd.

"Hij is gewoon zo'n oprecht persoon, en hij is gewoon een genot om in de buurt te zijn dat ik hem echt wilde leren kennen en bij zijn energie wilde zijn."

1 Blake Horstmann denkt aan de wereld van Giannina Gibelli

Blake Horstmann is helemaal verliefd op Giannina. In zijn interview met E! Nieuws, Horstmann herinnerde zich zijn eerste indruk van zijn nieuwe vriendin. "Ze was gewoon verfrissend voor mij," onthulde hij. "Ze was zo echt en rauw, en het kon haar niet echt schelen wat andere mensen van haar dachten."

De voormalige Bachelorette-deelnemer gutste ook over Giannina's persoonlijkheid en zei: "Giannina is ongelooflijk aardig en als je familie en haar vriend bent, zal ze voor je sterven. Ze is echt ongelooflijk loyaal. Dat is iets waarvan ik denk dat mensen dat zullen zien naarmate de tijd verstrijkt."

Aanbevolen: