‘RHOC’: Inside Shannon Beador’s sappige en moeilijke scheiding

Inhoudsopgave:

‘RHOC’: Inside Shannon Beador’s sappige en moeilijke scheiding
‘RHOC’: Inside Shannon Beador’s sappige en moeilijke scheiding
Anonim

Shannon Beador kwam in seizoen 9 bij The Real Housewives of Orange County en fans hebben veel over haar geleerd, van haar gezinsleven met haar drie dochters tot haar liefde voor gezond eten en leven. Naarmate de tijd verstreek, zagen kijkers Shannon veel vechten met haar nu ex-man David, en toen brak het nieuws over zijn affaire uit.

Verscheidene echte huisvrouwen zijn gescheiden, maar in eerste instantie leek het erop dat Shannon en David bij elkaar wilden blijven, omdat ze in relatietherapie begonnen en aan hun huwelijk werkten. Shannon en David gingen uit elkaar en Shannon en David hebben nooit een positieve relatie gehad.

Er komt veel kijken bij deze dramatische scheiding, dus laten we eens kijken.

Shannon en David's scheiding

Toen Tamra Judge en Vicki Gunvalson nog castleden waren op RHOC, zouden ze rondhangen met Shannon Beador, en dat waren de Tres Amigos. Fans willen meer weten over de huidige vriendschap van Shannon en Tamra, aangezien het drama al heel lang behoorlijk hoog is.

Shannons verhaallijnen op RHOC waren ook dramatisch en draaiden vaak om haar scheiding van David. De scheiding was in april 2019 voorbij en Shannon ontving een echtscheidingsconvenant van $ 1,4 miljoen.

Volgens People.com hebben David en Shannon gezamenlijke fysieke en juridische voogdij over hun drie dochters Adeline, Stella en Sophie. David zal Shannon ook $ 10.000 per maand aan partneralimentatie betalen.

Fans van RHOC herinneren zich hoe moeilijk het voor Shannon was om te scheiden, en dit was het middelpunt van haar tijd in de show, terwijl ze er regelmatig met Tamra over sprak en probeerde haar leven te redden weer bij elkaar.

Er waren een paar momenten waarop het leek alsof alles goed was, maar het bleek dat het niet lang zou duren. Volgens Nicki Swift legde Shannon uit: "We gingen op reis naar Hawaï, waarvan ik hoopte dat het alles bij elkaar zou brengen, maar hij verliet de reis vroeg. En toen ik thuiskwam, zei hij: 'We zijn klaar.' Ik zei tegen David, toen hij me vertelde dat het voorbij was: "Wat is er gebeurd? We hebben een paar geweldige jaren gehad." En hij zegt: 'We hebben een paar goede maanden gehad.'

Shannon was degene die de scheiding aanvroeg en ze klonk erg emotioneel toen ze erover sprak. Ze zei: “Het is hartverscheurend voor mij en mijn dochters dat dit de weg is die moest worden genomen, maar het is de enige manier. Ik voelde me alleen in mijn huwelijk. Je kunt doen wat je kunt om je gezin bij elkaar te houden, maar je moet gewillige partijen hebben. Je hebt twee mensen nodig om een huwelijk te laten slagen, en dat gebeurde gewoon niet in onze relatie, volgens People.

Het financiële deel van een scheiding is vaak wanneer de ruzie of spanning begint, en volgens Us Weekly zeiden David en Shannon verschillende dingen over het geld dat ze elk verdienen. David zei dat Shannons maandsalaris $65.000 is en dat hij $20.000 verdient. Shannon zei toen dat ze elke maand $30.235 verdient en dat hij eigenlijk veel meer verdient: $108.168.

Volgens Us Weekly deelden Shannon en David dat ze in oktober 2017 uit elkaar gingen, en dat de zaken in maart 2018 intenser werden omdat David zei dat Shannon niet eerlijk was om hem toe te staan een ouder te zijn voor hun drie dochters. David zei dat ze "geen gezonde vader-kindrelatie koesterde of aanmoedigde".

De zaken tussen Shannon en David zijn nog steeds een beetje dramatisch, want volgens Us Weekly is David nu getrouwd en heeft hij een nieuwe baby. David en zijn vrouw Lesley zijn nu ouders. De publicatie zegt dat Lesley en David begonnen te daten na een ontmoeting tijdens het bijwonen van een trainingsles bij SoulCycle in 2017. Ze trouwden in oktober 2020 en hun verloving vond plaats in januari 2020.

Hoewel het voor Shannon erg moeilijk was om deze zware scheiding mee te maken, is het waar dat de echte huisvrouwen tijdens het filmen elk seizoen behoorlijk wat van hun persoonlijke leven delen, en Shannon was altijd eerlijk en kwetsbaar. Ze was absoluut niet bang om haar emoties te tonen en dat helpt iedereen die kijkt die is gescheiden of op een andere manier heeft geworsteld.

Shannon lijkt nu veel gelukkiger, want in seizoen 15 van RHOC kregen fans de kans om haar dagelijks leven te zien met haar vriend John Janssen. Het seizoen was een beetje stressvol toen ze door de COVID-19-pandemie navigeerden, maar fans wensen Shannon het beste. Haar relatie met John lijkt behoorlijk goed, afgezien van enkele problemen die ze hadden tijdens de pandemie, en Shannon heeft gezegd: "Natuurlijk wil ik trouwen", aldus Us Weekly.

Aanbevolen: