Deze 'echte huisvrouw' werkte ooit voor de familie van Kathy Hilton

Inhoudsopgave:

Deze 'echte huisvrouw' werkte ooit voor de familie van Kathy Hilton
Deze 'echte huisvrouw' werkte ooit voor de familie van Kathy Hilton
Anonim

Hoewel ze heeft gedeeld dat ze geen fulltime RHOBH-castlid wil zijn, is Kathy Hilton nog steeds een groot deel van seizoen 11 van de Real Housewives van Beverly Hills. Ze is hilarisch en in plaats van drama te brengen zoals vele anderen, is ze gewoon leuk om naar te kijken.

Fans wilden weten hoe Kyle Richards zich voelde toen Kathy werd gecast, en het was hartverwarmend om ze samen te zien, met de andere dames om te gaan en plezier te maken.

Het blijkt dat een castlid van Real Housewives ooit voor de familie van Kathy Hilton heeft gewerkt. Laten we eens kijken wie het is.

Bethenny Frankel

Fans leren graag meer over hoe Bethenny Frankel de geweldige, inspirerende persoon werd die ze nu is, en naast het werken op de set van Saved By The Bell, had ze nog een ongelooflijke baan toen ze jonger was.

Bethenny Frankel werkte voor de familie van Kathy Hilton.

Volgens Heavy.com paste ze op Nicky en Paris Hilton, en zoals Kathy aan Bravo uitlegde: Ze was een manusje van alles. Ze hielp me koken. Ze hielp me de kinderen op te halen van school, wat dan ook.'

Het is altijd leuk om meer te weten te komen over de kinderjaren van beroemdheden, en dit stukje achtergrond is vooral geweldig, aangezien fans van de franchise dol zijn op Bethenny en Kathy leren kennen in dit seizoen van RHOBH. Het is cool om te leren hoe verbonden iedereen is en het is geweldig om te bedenken hoe beroemd de Hiltons en Bethenny sindsdien zijn geworden.

Paris Hilton verscheen op Bethenny's podcast Just B met Bethenny Frankel en vertelde hoe ver Bethenny sinds die tijd is gekomen: ze zei: "Het is zo schattig dat we elkaar al zo lang kennen" en vervolgde: "En kijk eens hoe ver je bent gekomen, baas schat. Een oppas naar Paris Hilton, en nu het vermoorden!' Ze gingen winkelen en Parijs heeft er herinneringen aan, dat is heel lief.

Bethenny werkte niet alleen als oppas, maar was ook actrice, en volgens haar IMDb-pagina heeft ze een paar credits. Ze speelde Laura in de film Hollywood Hills 90028 uit 1994 en Bridgett in de film Wish Me Luck uit 1995.

Omdat Bethenny bevriend was met Kyle Richards, kon ze gaan werken als oppas voor Kathy, Nicky en Paris Hilton, volgens Nicki Swift.

Hoewel Kyle en Bethenny al heel lang vrienden zijn, zei Kyle dat ze Bethenny op sociale media had ontvolgd omdat de voormalige RHONY-ster het als eerste deed.

Volgens Cheat Sheet ging Kyle verder met Watch What Happens Live en zei: Oh, dat is een goede vraag. Ze ontvolgde me. Ik had zoiets van: 'Nou, waarom wil ik iemand volgen die mij niet volgt?', dus ik zei gewoon: 'Oké, nou, dan hoef ik haar ook niet bij te houden.'”

Kathy Op 'RHOBH'

Kathy zei tegen Bravo Insider dat ze Bethenny om advies had gevraagd over het zijn van de Real Housewives en ze zei: "Bethenny werkte vroeger voor mij, en ze is een vriendin en wat dan ook. Dus sms'te ze terug: 'Vraag het aan Kyle.' Dus ik dacht: 'Oh, echt? Oké, prima.'"

Fans zijn zeker bekend met Kathy omdat ze deel uitmaakte van de rijke Hilton-familie en door wat Kyle Richards in de show heeft gezegd, maar ze krijgen nu de kans om meer van Kathy te zien.

Kathy heeft een gekke kant van zichzelf laten zien in de show, en het lijkt alsof ze het naar haar zin heeft, want wanneer de camera's haar volgen, lijkt het alsof ze een geweldige tijd heeft.

In een interview met Town and Country Magazine zei Kathy dat de eerste aflevering een barbecue bevatte en dat ze verbaasd was over hoe mooi iedereen gekleed was. Ze zei: "Ik vond dat ik er best aardig uitzag; ik had een soepel vallende zijden jurk en espadrilles aan. Ik bedoel, dat is best aardig voor een barbecue! En ik kon het niet geloven. Ik liep naar binnen en al deze vrouwen - ze zagen er absoluut prachtig - het was alsof New York Fashion Week ontmoet Parijse coutureshows en rode loper bij de Oscars. Gucci en Balmain en Louis Vuitton en Chanel. Ongelooflijk."

Zoals Kathy tegen Bustle vertelde, heeft ze een geweldig gevoel voor humor en is ze een mensenmens, dus het klinkt alsof ze daarom een vlotte tijd heeft gehad om deel uit te maken van de RHOBH-cast.

Kathy zei: Ik voel me erg op mijn gemak. Ik hou van mensen, en ik denk dat mensen mij over het algemeen aardig vinden. Ik ben geïnteresseerd in mensen. Ik ben attent en ik ben gevoelig voor mensen. Ik ben echt makkelijk. Lekker luchtig.”

Fans hebben Kyle al een tijdje over haar nichtjes zien praten, en het zou leuk zijn om Nicky en Paris Hilton in een aflevering te zien verschijnen, maar het is absoluut geweldig om dit lieve verhaal te horen van Bethenny die hun oppas is.

Aanbevolen: