Erika Jayne's juridische drama wordt ontleed door de 'RHOBH'-cast

Inhoudsopgave:

Erika Jayne's juridische drama wordt ontleed door de 'RHOBH'-cast
Erika Jayne's juridische drama wordt ontleed door de 'RHOBH'-cast
Anonim

Naarmate meer en meer informatie zich ontvouwt over RHOBH, beginnen castgenoten de integriteit van Erika Jaynes in twijfel te trekken.

Met elke aflevering van Real Housewives van Beverly Hills komt er meer schandaal voor huisvrouw Erika Jayne. Jayne's lopende rechtszaak wegens vermeende verduistering van schikkingsfondsen van de Lion Air Flight 610 is een class action-rechtszaak.

De dames zijn ontegensprekelijk loyaal aan goede vriendin Erika Jayne… tot de aflevering van gisteravond. Tijdens de aflevering van 11 augustus viel het artikel in de Los Angeles Times, getiteld "The legal titan and the 'Real Housewife': The rise and fall of Tom Girardi and Erika Jayne", uit.

Dit is de eerste keer dat RHOBH-fans een echte verdeeldheid zien tussen de dames wat betreft hun mening over het al dan niet betrokken zijn van Erika. Dit artikel leidde tot een van de meest openhartige berichtgeving over deze kwestie.

The Housewives Loy alty Cracks

Garcelle Beauvais, Sutton Stracke en Kyle Richards twijfelen voor het eerst aan Erika Jayne.

“Ze gebruikten het woord Ponzi-schema”, vertelde Sutton Stracke aan de dames. "Dit artikel impliceert dat Erika medeplichtig was en alles wist," vertelde Kyle haar costars, wat Sutton ertoe bracht om te vragen hoe je "een bedrijf hebt en niet weet" waar het geld vandaan komt.

Ondertussen argumenteerde Lisa Rinna: Ik bedoel, denk je dat Tom Girardi thuiskomt en zegt: 'Laat me praten over mijn dag en laat me je vertellen aan welke zaken ik werk en oh, door de hoe dan ook, ik heb hier geleend en ik zit een beetje in de problemen.' Zoals, dat gebeurt niet.'

WWHL Met Lisa Rinna

Lisa Rinna steunt Erika Jayne nog steeds in de aflevering van gisteravond van Watch What Happens Live met Andy Cohen.

Dorit Kemsley vraagt zich af of ze haar "goede vriend" Erika Jayne überhaupt kent. Toms ongeluk, meerdere affaires, de dames willen weten waar ze nog meer over in het ongewisse zijn gehouden.

"Ik denk dat we in een slechte positie worden geplaatst," vertelde Sutton haar castmates. “Ik denk dat we verhalen hebben gehoord die voor mij niet kloppen. Ik ging gisteren erg bezorgd weg en toen begon ik na te denken en gingen mijn alarmen af en begonnen overal rode vlaggen te wapperen. En ik heb zoiets van: 'Waar zijn we aan begonnen?' … Ik heb vragen. Ik weet niet zeker hoe graag ik in deze tijd bij mijn vriend wil zijn.'

De aflevering van volgende week toont Erika in de hot seat terwijl ze haar costars vraagt: Zijn jullie echt zo bang voor mij?

Aanbevolen: