Jennifer Aniston was vroeger bevriend met deze beroemde jongen

Jennifer Aniston was vroeger bevriend met deze beroemde jongen
Jennifer Aniston was vroeger bevriend met deze beroemde jongen
Anonim

Jennifer Aniston heeft een lange lijst van beroemde vrienden, en ze is niet verlegen om nieuwe vrienden te maken. Van haar langdurige BFF-status met Courteney Cox tot haar relatief nieuwe band met Selena Gomez, Jen is de vriend waar elke celeb in nood terecht kan.

Tegelijkertijd heeft ze de mensen die ze van voor de bekendheid kende nooit de rug toegekeerd. Per slot van rekening bleef Jennifer acteren als tiener, en 'Friends' was haar grote doorbraak. Ze vormde duidelijk een band met Courteney op de set, maar ze is ook bevriend gebleven met de andere hoofdrolspelers en actrice van de show.

En hoewel haar persoonlijke leven al tientallen jaren door de media en roddelbladen wordt gesleept, heeft Jennifer altijd een positieve kijk. Eerlijk gezegd lijkt ze een geweldige vriendin te zijn, vooral omdat zoveel beroemdheden voor haar instaan.

Ze is niet voor niets populair en heeft niets met Brad Pitt te maken. Hier is de persona van 'aardig meisje' een deel van de reden waarom iedereen van Jen houdt (en waarom Hollywood haar blijft casten).

Meer dan 20 jaar geleden was Jennifer Aniston echter een student aan de Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Performing Arts in New York. En een beroemdheid die al tientallen jaren ervaring in de schijnwerpers had, was een van haar vrienden, bevestigde HuffPost.

Chaz Bono (toen Chastity) zat in de klas van Jennifer (ze zijn allebei even oud!) dus het paar kende elkaar duidelijk. In die tijd was Jennifer Aniston echter nog niet beroemd.

Chaz Bono en Jennifer Aniston op de middelbare school
Chaz Bono en Jennifer Aniston op de middelbare school

En wat een interessante nevenschikking voor Chaz, die er in zijn jonge jaren grotendeels de voorkeur aan gaf om uit de schijnwerpers te blijven. Natuurlijk stond hij in 2011 graag in de schijnwerpers voor 'Dancing with the Stars'.

Fans wisten voorheen niet veel over Chaz Bono, behalve de publiciteit rond zijn overgang in 2008. Maar Chaz deelde zijn reis in de film 'Becoming Chaz', dus fans kregen een glimp van de persoon die altijd in de schijnwerpers van zijn ouders heeft gestaan. Chaz schreef ook een boek over zijn ervaringen en zijn leven.

Fans kunnen aannemen dat de goede vrienden van Chaz waarschijnlijk deel uitmaakten van zijn reis, ook al spraken andere beroemdheden niet over hem in de media. Goede vrienden houden tenslotte hun mond.

Wat betreft Cher's andere zoon, Elijah, fans weten nog minder over het jongere kind van de zanger. En aangezien Elijah negen jaar jonger is dan zijn grote broer, is de kans groot dat hij Jennifer Aniston zelfs nog nooit heeft ontmoet. De broers zijn niet altijd close geweest, en ze hadden verschillende vaders (Elia's vader had ook andere kinderen toen hij Cher ontmoette).

Tegenwoordig steunt Cher echter publiekelijk zowel haar zonen als fans kunnen er zeker van zijn dat Jennifer ook in de hoek van Chaz zit. Vriendschap met Jennifer Aniston is tenslotte niet iets dat een celeb licht opvat.

Aanbevolen: