RHOC': Braunwyn Windham-Burke verbergt naar verluidt een 'donker familiegeheim

Inhoudsopgave:

RHOC': Braunwyn Windham-Burke verbergt naar verluidt een 'donker familiegeheim
RHOC': Braunwyn Windham-Burke verbergt naar verluidt een 'donker familiegeheim
Anonim

De andere castleden van Real Housewives of Orange County uiten nog steeds publiekelijk hun afkeer van Braunwyn Windham-Burke. Elizabeth Vargas, de nieuweling die geen kans kreeg op een tweede seizoen, sprak over het vertrek van haar costar uit Bravo.

Ze bezocht Behind the Velvet Rope met David Yontef en onthulde dat Andy Cohen de best mogelijke beslissing had genomen door Braunwyn te laten gaan.

Donkere Geheimen

"Ik ben eigenlijk heel blij dat ze is losgelaten", verkondigde Elizabeth brutaal: "Niet alleen voor haar, maar voor haar hele familie. Er gebeurde wat duistere dingen op de achtergrond waarvan alleen de cast wist dat er gebeurde."

Kan dit verklaren waarom de cast zo'n donkere wolk over zich heen hangt wanneer Braunwyns naam wordt genoemd? Hoewel Elizabeth niet precies onthulde wat die beschuldigingen inhielden, zorgde ze ervoor dat het serieuze zaken waren.

Elizabeth legde verder uit dat fans vorig seizoen niet het hele verhaal van Braunwyns gezinsleven te zien kregen. Haar toon tijdens de claims was een vreemde mix van lachen en griezeligheid. Haar volgende details lieten het klinken alsof de kinderen van het gezin bij het drama betrokken waren.

"Ze deed er alles aan om ervoor te zorgen dat het niet in de openbaarheid kwam, wat er met haar familie gebeurde. Ik zal nog steeds nooit onthullen wat er werkelijk met haar familie gebeurde, maar er was veel duistere dingen."

Braunwyn wenst dat ze niet ontslagen werd

Braunwyn is bekritiseerd vanwege haar behandeling van haar familie, waaronder haar man Sean. Nadat ze als lesbienne uit de kast kwam, onthulde ze voor RHOC-camera's dat ze zich nooit fysiek tot haar man aangetrokken voelde.

We prijzen haar voor haar moedige keuze om naar buiten te komen, maar sommigen geloven dat haar ongevoeligheid voor de privacy van haar familie haar achilleshiel was. Kijkers geloofden dat ze meer om roem gaf dan om haar dierbaren.

Elizabeth noemde in het interview zelfs dat Andy Cohen medelijden had met haar familie en ze niet nog een seizoen van de show wilde laten meemaken.

Braunwyn zei in een Extra TV-interview dat ze dacht dat haar leven geen zin had toen ze eenmaal ontslagen was bij Bravo. De droefheid in haar ogen en schijnbaar verloren gezichtsuitdrukking verwijzen naar de pijn van haar echte leven dat onder de oppervlakte verborgen is.

Aanbevolen: