Is Teresa Giudice de laatste staande originele huisvrouw?

Inhoudsopgave:

Is Teresa Giudice de laatste staande originele huisvrouw?
Is Teresa Giudice de laatste staande originele huisvrouw?
Anonim

"19 keer verloofd? Jij stomme trut!" waren de laatste woorden van Teresa Giudice voordat ze een tafel omdraaide op co-ster, Danielle Staub van LuNello in Cedar Grove, Jersey, en schokgolven veroorzaakte door de Real Housewives natie!

De heethoofdige Italiaanse huisvrouw staat bekend om haar vele capriolen op het scherm, waaronder haar zware rechtszaak samen met ex-man Joe Giudice, die uiteindelijk een trend begon waar huisvrouwen, Jen Shah en Erika Jayne op zijn gesprongen. Ja, daar zijn we geweest!

Hoewel Teresa haar run binnenkort ziet eindigen, omdat fans vermoeden dat ze niet voor altijd in de buurt zal zijn, blijkt dat RHONY-ster Ramona Singer haar tot het uiterste zou kunnen verslaan! Met nieuws over Singer en haar mogelijke ontslag, maakt dit Teresa de laatste staande originele huisvrouw?

Wie zijn de originele huisvrouwen?

Teresa Giudice werd voor het eerst bekend in 2009 toen ze werd gecast als een originele huisvrouw in de Real Housewives of New Jersey.

Giudice verscheen naast Danielle Staub, Caroline Manzo, Jacqueline Laurita en Dina Manzo voor de eerste twee seizoenen van de serie. In 2011 tekenden Teresa's schoonzus, Melissa Gorga, en neef, Kathy Wakile, achter Teresa's rug voor de show in seizoen drie! hijg

Ondanks dat Tre haar eigen gezin aannam, bleef ze de ster van RHONJ en wordt sindsdien beschouwd als de OG van Jersey. Net als Teresa regeren de originele huisvrouwen vanuit de originele Real Housewives-franchises.

Terwijl fans het geweldig vonden om S alt Lake City, Potomac, Dallas en Miami toe te treden tot de Housewives-wereld, waren het Orange County, Atlanta, New York, Beverly Hills en natuurlijk Jersey dat de echte originele serie is.

Hoewel Vicki Gunvalson, NeNe Leakes, Bethenny Frankel en Lisa Vanderpump allemaal werden gezien als de OG's van hun respectievelijke shows, zijn ze sindsdien allemaal afgeschaft door Bravo!

Nou, dat laat Teresa Giudice achter als een van de weinige originele huisvrouwen die nog over zijn, namelijk met RHOBH-ster, Kyle Richards, en RHONY-ster, Ramona Singer, die beiden ook al vanaf het begin in hun shows zijn geweest!

Kyle, Ramona en Teresa waren allemaal aanwezig bij de opnames van Real Housewives: All-Stars in Turks- en Caicoseilanden, die volgens Ramona ergens in november in première zou gaan.

Nu Real Housewives Of New York getuige is van enkele van de laagste kijkcijfers ooit, heeft Bravo naar verluidt Ramona Singer de kans gegeven! Dus hoewel Teresa Giudice niet de laatste originele huisvrouw is, zijn zij en Kyle Richards misschien wel de laatste twee!

Ramona Singer ontslagen?

The Real Housewives Of New York heeft het afgelopen seizoen zeker een hit gehad! Hoewel LuAnn de Lesseps, Sonja Morgan en Ramona Singer deel blijven uitmaken van de cast, waardoor kijkers die al lang een paar bekende gezichten hebben, nog steeds een paar bekende gezichten hebben, lijkt het alsof fans niet al te goed voelen met recente toevoegingen, Leah McSweeney en Eboni K. Williams.

Dus Bravo heeft nu de beslissing genomen om Ramona Singer naar verluidt te ontslaan vanwege het dalende aantal kijkers van de show, wat leidde tot een behoorlijk drama in New York City! Ramona heeft sindsdien de geruchten ontkend en beweerd dat ze niet waar zijn, maar haar acties hebben fans doen geloven dat ze dat wel zouden kunnen zijn!

Volgens een aantal bronnen kwam Ramona Singer niet opdagen op de reünie van seizoen 13 en beweerde dat ze niet zal deelnemen te midden van de aanhoudende geruchten dat ze wordt ontslagen.

Met recent nieuws over Ramona's lot op RHONY, vragen fans zich af of Bravo haar laat gaan om de veelgevraagde terugkeer van Bethenny Frankel te betalen! Naast fans die Bethenny terug willen, roepen ze ook op tot Bravo om Tinsley Mortimer en Dorinda Medley ook terug te laten keren in de serie!

Aanbevolen: