Rihanna reageert op het uitroepen van 'Real Housewives Of New York

Inhoudsopgave:

Rihanna reageert op het uitroepen van 'Real Housewives Of New York
Rihanna reageert op het uitroepen van 'Real Housewives Of New York
Anonim

In de aflevering van dinsdagavond van The Real Housewives Of New York City hadden Ramona Singer en Leah McSweeney een van hun vele verbale woordenwisselingen. Bij deze gelegenheid werd de naam van popsensatie Rihanna in de vuurlinie gegooid.

Rihanna, een bekende Bravo-fan, ving niet verwonderlijk lucht op van dit belachelijke kattengevecht.

Nadat de aflevering was uitgezonden, ging Rihanna naar sociale media om Leah McSweeney te steunen door een shirt te dragen van haar streetwear-lijn, Married to the Mob, nadat Ramona haar hele merk bespotte.

Op de foto schudt Rihanna een harige zwarte vissershoed samen met een zonnebril en gouden kettingen.

Naast de modieuze foto deelde Rihanna ook een video van de RHONY-scène, terwijl ze schreef: "wat werd er gezegd @ramonasinger ? RHONY", bij haar bericht.

Rihanna's Instagram-bericht

In de aflevering zei Singer spottend tegen McSweeney: "Laat me Leah Mob of Mob iets promoten", die tegen haar antwoordde: "Je bent niet bepaald mijn demografie, dus het is allemaal goed." Ze voegde eraan toe: "Ik heb Rihanna al met mijn s---, denk je dat ik je mijn s--- moet dragen?"

In het commentaargedeelte van Rihanna's snapshot deelde McSweeney een dankbaar bericht met de zangeres en schreef: "Ik hou zo veel van je."

Elsewhere, Bravo's Watch What Happens Live ook afgestemd op het drama, commentaar op de post, "like deze reactie als je denkt dat Rihanna binnenkort op WWHL moet komen om alle Bravo-thee te morsen!"

Getrouwd met de maffialijn

Hier is het iconische rust-bch gezichtsmasker.

Wie kan een van Leah's meest memorabele oneliners naar Ramona op de show vergeten?

McSweeney onthulde aan Bravo hoe haar vriendschap met Rihanna begon toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten op een Met Gala afterparty.

"Een van mijn meest memorabele avonden in New York City moet zijn geweest toen ik naar een Met Gala-afterparty ging. Ik maakte kennis met Rihanna en ze dacht dat ze me al kende. McSweeney zei: "Je draagt mijn merk, en bedankt daarvoor.'" "Ze zei: 'Jij bent het meisje dat dat merk doet?' en ik had zoiets van, 'Ja!' Ze zei: 'Oh mijn god, kom hier!' Ze gaf me weer een enorme knuffel en ze was gewoon zo cool, "vervolgde de realityster. "Dat is absoluut een van mijn beste New York-avonden."

Ja Leah, die ontmoeting overtreft veel van de gewone situaties die mensen in hun leven meemaken. De fans zijn jaloers dat de iconische badgalriri in de hoek van Leah staat!

Aanbevolen: