Big Brother 23': wat fans denken van de show van Alyssa Lopez met Christian Birkenberger

Inhoudsopgave:

Big Brother 23': wat fans denken van de show van Alyssa Lopez met Christian Birkenberger
Big Brother 23': wat fans denken van de show van Alyssa Lopez met Christian Birkenberger
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van Big Brother 23 van donderdag 28 juli 2021 worden hieronder besproken! De aflevering gemist? Maak je geen zorgen! Stream het hele seizoen nu op Paramount+.

Big Brother 23 warmt op nu een van de eerste optredens is begonnen! Terwijl Brent Champagne zijn best deed om een show te krijgen met Whitney, en dan Alyssa, en de Hannah, ja, we hebben het bijgehouden, maar het is niet zo goed gelukt.

Related: 'Big Brother 23': Dit is waarom sommige fans boos zijn op Hannah Chaddha

Hoewel zijn flirtspel misschien zwak is, is zijn BB-spel nog zwakker! Brent gaat deze week inpakken, tenminste als het huis unaniem blijft in hun besluit om zich op hem te richten. Hoewel alle aandacht naar Brent gaat, zijn het Alyssa Lopez en Christian Birkenberger die interesse wekken.

Het duo deelde een speciaal moment in de HoH-kamer, wat de allereerste show van het seizoen bekrachtigde. Aangezien er romances op het scherm worden verwacht, voelen fans zich een beetje dubieus over deze, en dit is waarom!

'Big Brother': Alyssa & Christian Showmance

De eerste show van het seizoen is hier, mensen en het is er een waar fans van houden of haten! Terwijl Alyssa Lopez en Christian Bikernberger eerder in het seizoen enige vorm van showmance ontkenden, lijkt het alsof de twee veel dichterbij komen, en we bedoelen dichterbij.

Hoewel het tot de derde week heeft geduurd voordat de twee eindelijk hun gevoelens voor elkaar konden uiten, lijkt het alsof ze al sinds het begin verliefd op elkaar zijn! Het was eigenlijk Frenchie die de twee uitriep omdat ze in een showmance waren, vandaar dat hij Alyssa had laten uitzetten.

Ondanks dat ze genomineerd was, stelde Alyssa Frenchie gerust dat zij en Christian geen item waren, maar dat was allemaal een grote leugen! Het duo deelde hun allereerste kus tijdens de aflevering van vanavond, en fans twijfelen of ze er zin in hebben.

Terwijl fans zouden willen dat Alyssa een enkele game zou spelen, aangezien ze nogal de ster is, lijkt het erop dat ze absoluut verwikkeld is in Christian, letterlijk!

Tijdens zijn biecht, vertelde Christian dat de twee, ondanks dat ze samen in het Big Brother-huis waren, niet zoveel tijd alleen hebben.

"Alyssa en ik zijn niet de meeste tijd alleen samen, en we proberen het laag te houden, dus nu we alleen in de HoH-kamer zijn, denk ik dat het nu een goed moment om mijn schot te schieten, "zei hij

Dus, het was alleen maar passend voor Christian om de deken op te tillen en een kus te geven, totdat collega HoH, Xavier Prather, bij hen binnenkwam! Hoewel de kus uiteindelijk een mislukking werd, dacht Alyssa nog steeds dat Christian een geweldige kusser was.

"Christina is een zeer goede kusser, zeer zachte lippen, ik zou zeggen dat hij een 10/10 krijgt. Godzijdank ben ik gebruind omdat hij me niet zal zien blozen," vertelde Alyssa de kijkers in de dagboekkamer.

Wie is Christian Birkenberger?

Alyssa heeft stappen gezet in de serie en werd al vroeg een hot topic, dus hoewel fans Alyssa kennen, vragen ze zich af wie Christian Birkenberger is.

Hoewel het duidelijk is dat Christian een behoorlijk knappe kerel is, bedoel ik, wie houden we voor de gek, hij is modelmateriaal, toch? Nou, hij blijkt er een te zijn! Hij beschouwt zichzelf als een "moderne Tarzan", en hoewel hij beweert te werken als een algemeen aannemersassistent, heeft Christian zijn modellenverleden voor zijn medegasten verborgen gehouden.

Christian heeft nauw samengewerkt met Model Club Inc. en True Modeling Management, maar nu stijgt hij als Big Brother-deelnemer.

Tijdens de aflevering van vanavond behaalde Christian zijn allereerste overwinning toen hij het beste presteerde tijdens de Veto-competitie van vanavond. Hoewel hij misschien de macht had om Brent of Britini te verwijderen, hield Christian de nominaties gelijk, zodat het plan om Brent de deur uit te krijgen van kracht bleef.

In de tussentijd heeft de modeldraai-assistent de tijd van zijn leven, en nu de nieuwe show op komst is, zijn fans geïnteresseerd om te zien waar hij en Alyssa dingen brengen.

Aanbevolen: