Big Brother 23': Zal Derek X Christian Birkenberger op de hak nemen?

Inhoudsopgave:

Big Brother 23': Zal Derek X Christian Birkenberger op de hak nemen?
Big Brother 23': Zal Derek X Christian Birkenberger op de hak nemen?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van Big Brother 23 van 11 augustus 2021 worden hieronder besproken!

Aflevering gemist? Zweet het niet! Stream het hele seizoen nu op Paramount+.

Derek X wil misschien een poging wagen, maar het lijkt alsof er dingen in zijn gezicht ontploffen! De aflevering van Big Brother van vanavond bewijst nog maar eens waarom de hitserie favoriet is bij fans. Niet alleen zijn de dingen aan het opwarmen, maar het huis zou gemakkelijk getuige kunnen zijn van zijn eerste grote kloof.

Hoewel fans niet konden zien hoe de vetovergadering verliep, is het duidelijk dat Derek X een aantal grote stappen zet. De Big Brother-speler zit officieel in een laatste twee met Hannah, terwijl hij bezig is met het plannen van wat de ondergang van mede-huisgast, Christian Birkenberger, zou kunnen zijn.

Terwijl fans dachten dat Christian een tijdje terug een doelwit op zijn rug had gezet vanwege zijn atletisch vermogen, lijkt het alsof ze iets op het spoor waren. Nu DX komt voor Christian, vragen kijkers zich nu af of Christian het blok wel of niet zal zien. Zou het oorspronkelijke plan in duigen kunnen vallen? Laten we erin duiken!

Zal Derek X Christian ophangen?

Derek X nam weer een overwinning mee naar huis na de Head of Household-competitie van zondag, waarmee hij immuniteit verdiende en de moeilijke beslissing nam om twee huisgasten te nomineren voor uitzetting. Terwijl hij nadacht over wie hij zou ophangen, wist Derek X dat het tijd was om een zet te doen die het huis zich zou herinneren.

Hoewel hij Britini en Sarah Beth misschien heeft genomineerd, maakte Derek X duidelijk dat geen van beiden zijn doelwit was, in feite mikt DX op Christian Birkenberger! Fans waren opgewonden om mogelijk getuige te zijn van het eerste grote achterdeurmoment, maar Derek X heeft dat misschien verpest.

Na een vetowedstrijd als geen ander, kwamen Alyssa en Britini voor de overwinning aan, en helaas nam Britini haar allereerste overwinning mee naar huis! Aangezien ze momenteel in het blok zit, is het geen geheim dat ze zichzelf van het blok zal halen. In dit geval zou Derek X haar vervangen door Christian, een plan dat hij nodig vond om te delen met Alyssa…Christian's show, niet minder!

"Derek X, je had in stilte moeten bewegen. Er was geen reden om het Alyssa te vertellen!" een fan getweet uit. Hoewel hij misschien dacht dat het een goed idee was om te zien wat Alyssa vond van het plan om Christian achter de deur te houden, is er geen raketgeleerde voor nodig om te weten dat ze zou rennen en het Christian meteen zou vertellen.

Nou, dat is precies wat er gebeurde! Het hele huis kreeg te horen dat Derek X eigenlijk voor Christian zou komen, en de zaken namen echt een wending. Niet alleen was Alyssa erop uit dat Christian zou blijven, maar Xavier en zelfs Tiffany begonnen ervoor te vechten dat hij uit de buurt zou blijven. Wat is er aan de hand, toch?

Drama With The Cookout

Toen de Big Brother-spelers lucht kregen van de mogelijke christelijke achterdeur, verdeelde dat het huis! Hoewel de show geen van de plannen vertoonde die plaatsvonden op de Live Feeds van vanavond, is het duidelijk dat Xavier en Tiffany wat golven maken, die hun zeskoppige alliantie, The Cookout, gemakkelijk zouden kunnen verpesten.

"Dit moest gebeuren. We hebben de cookout niet nodig om de laatste 6 te zijn", schreef een fan op Twitter. De Cookout heeft voor veel van de schoten gezorgd, en hoewel ze tot nu toe solide zijn geweest, lijkt het alsof Tiffany erop aandringt dat Christian blijft, terwijl de anderen die beslissing niet voelen.

Dit leek een breuk te hebben veroorzaakt tussen The Cookout, waardoor fans dachten dat dit wel eens het einde zou kunnen zijn van hun alliantie zoals wij die kennen. Terwijl ze van plan waren om samen de laatste zes te halen, lijkt het erop dat hun plan in hun gezicht zal ontploffen.

Nu Derek X de zaken niet goed begint voor de Veto-vergadering, en Tiff het plan van The Cookout opblaast, lijkt het alsof de aflevering van morgen er een is die niemand van ons wil missen! Wordt Christian naar huis gestuurd? Laat het ons weten als je wilt dat hij blijft of de boot krijgt.

Aanbevolen: