Andy Dick beschamend gearresteerd terwijl hij op livestream verscheen

Inhoudsopgave:

Andy Dick beschamend gearresteerd terwijl hij op livestream verscheen
Andy Dick beschamend gearresteerd terwijl hij op livestream verscheen
Anonim

Andy Dick zit achter de tralies nadat hij is gearresteerd en aangeklaagd wegens misdrijf nadat een man beweerde dat de komiek hem seksueel had misbruikt. De grappige man werd zonder pardon geboeid geboeid en weggesleept uit de camper waar hij woonde na een kort gesprek met de politie - en het gebeurde allemaal voor de wereld om te zien op de RV livestream van Captain Content.

Politie arresteerde Andy Dick bij de trailer waarin hij momenteel leeft

Officieren van het Orange County Sheriff's Department omringden zijn bescheiden woonwagen in het O'Neill Regional Park in Californië, waar hij al een tijdje samenwoont met een groep livestreamers.

Het gênante moment ontvouwde zich voor iedereen om te zien op Captain Content's RV livestream woensdag. Andy is te zien met een zwarte hoodie en grijze joggingbroek terwijl verschillende Sheriff's Deputies met hem praten. Even later brengen de agenten hem naar hun politiewagens, waarbij ze uiteindelijk de NewsRadio-acteur in de boeien slaan en hem boeken voor seksueel misbruik!

Andy wordt beschuldigd van de misdaad door een mannelijke bewoner van hetzelfde camperpark. Nadat de politie hem in hechtenis had genomen, gingen ze zijn caravan doorzoeken. Ze verzamelden ook de broek van de aanklager.

De politie boekte hem in de Orange County Jail en de borg werd vastgesteld op $ 25.000. Hij wordt vrijdag voorgeleid.

Dit is niet de eerste keer dat hij in de gevangenis zit

Andy Dick heeft een voorliefde voor het overtreden van de wet. Agenten hebben de komiek vorig jaar drie keer aangehouden, eerst in juli op verdenking van mishandeling met een dodelijk wapen, ten tweede in oktober omdat hij zijn vriend met een koekenpan in het gezicht had geslagen en tot slot in november omdat hij zijn vriend met een fles sterke drank zou hebben aangevallen.

In 2019 veroordeelde een rechter de komiek tot 14 dagen gevangenisstraf nadat hij was veroordeeld voor seksuele handelingen. Hij zou iets te handig zijn geweest met de achterkant van een vrouw. Hij bleef maar één nacht in de slammer voordat hij werd vrijgelaten vanwege de overbevolking in de gevangenis.

En vorige maand voerde de politie van Las Vegas een welzijnscontrole uit op het huis dat Andy deelde met een YouTube-persoonlijkheid die bekend staat als Wappy Flanker. Tijdens een livestream trok Wappy een pistool op een gast na een verhitte discussie. Andy keek gealarmeerd op de feed en kon de man horen vragen om niet met het pistool te schieten.

Aanbevolen: