Ryan Reynolds reageert perfect op de rots die zijn eigen voorpoort inslaat

Inhoudsopgave:

Ryan Reynolds reageert perfect op de rots die zijn eigen voorpoort inslaat
Ryan Reynolds reageert perfect op de rots die zijn eigen voorpoort inslaat
Anonim

Dwayne Johnson (ook bekend als The Rock, ook bekend als 'Prickly Pear') heeft zojuist bewezen dat hij het nog steeds heeft.

Hij zegt dat hij "aan de andere kant van COVID-19 sterker en gezonder is", volgens een video die hij op zijn YouTube-kanaal plaatste. Als iemand STERKER uit die beproeving zou kunnen komen, dan is het The Rock.

Dit is wat er gebeurde toen zijn uithoudingsvermogen en mankracht botsten met zijn eigen voordeur, en Ryan Reynolds hem erom uitlachte.

The Rock vernietigt zijn voorpoort: 'Not My Finest Hour'

Toen zijn poort deze week niet openging om hem naar buiten te laten gaan en aan het werk te gaan, nam The Rock het heft in eigen handen (letterlijk).

Wat kunt u doen als uw stalen hydraulische poort u niet naar buiten laat? Niets, als je een gewoon persoon bent. Als je een voormalig WWE World Heavyweight-kampioen bent, scheur je het met je blote handen aan flarden.

"Ik deed wat ik moest doen", legde The Rock uit. "Ik duwde, trok en scheurde het hek zelf helemaal af. Ik scheurde het uit de bakstenen muur, sneed de stalen hydrauliek door en gooide het op het gras."

Ryan Reynolds was niet onder de indruk

De meeste mensen werden weggeblazen, maar niet iedereen! In een reactie op de post van The Rock over het incident, suggereerde Ryan dat zijn vriend meer braun dan hersens was.

"De poort ging op de ANDERE manier open", schreef hij, waarmee hij meer dan 65.000 likes verdiende.

Andere commentatoren eisten dat The Rock beveiligingsbeelden vrijgaf, zodat ze zelf konden zien wat er gebeurde. Als hij dat doet, wedden we dat Ryan er iets over te zeggen heeft.

Aanbevolen: