Nog een project dat scooter Braun aanraakt, verandert in goud in 'Holy' van Justin Bieber

Inhoudsopgave:

Nog een project dat scooter Braun aanraakt, verandert in goud in 'Holy' van Justin Bieber
Nog een project dat scooter Braun aanraakt, verandert in goud in 'Holy' van Justin Bieber
Anonim

Hij kent talent als hij het ziet, en hij is verbonden met de grootste namen in de branche. Er zijn veel spelers in de muziekwereld, en misschien wel een van de grootste namen in de scene is Scooter Braun. Hij heeft in zijn eentje zo'n belangrijk deel van de muziek gedomineerd die er tegenwoordig is, en hij doet het allemaal vanaf de zijlijn. Zijn naam is synoniem met vele andere heavy hitters op het toneel, en hij is een onmiskenbare kracht als het gaat om muziekproductie en mediabeheer.

The Golden Touch

Zijn meest recente talentontwikkeling is die van de samenwerking met Justin Bieber en Chance the Rapper. Hij weefde de talenten van deze twee artiesten samen en creëerde zijn nieuwe baby, die de toepasselijke naam Holy.

Chart-topping en recordbrekend, Holy is nog een andere herinnering dat alles wat Scooter Braun aanraakt, uiteindelijk in goud verandert.

Verplaats Cardi B, je WAP is niet eens een grote kanshebber in dit spel. Scooter Braun heeft de scene bestormd met Holy, en hij laat de nummer één plek niet los. Braun's creatie staat bovenaan de records op de zeer gewilde nummer 1 plek en neemt eigendom van de toppositie waar Cardi B naar greep.

Controversieel succes

Hoewel hij het grootste deel van zijn carrière de muziekwereld domineert, bleef Scooter Braun jarenlang stil op de achtergrond. Zijn naam begon populair te worden tijdens het drama, toen hij tegenover Taylor Swift stond in een oorlog over muziekrechten. Toen begonnen mensen echt aandacht te schenken aan zijn dagelijkse interacties op sociale media, en de scheidslijnen tussen beide kanten werden snel getrokken; zijn fans en zijn critici.

Als het gaat om zijn recente succes, of je nu van hem houdt of hem haat, kun je niet ontkennen dat zijn geniaal georkestreerde project zijn eervolle nummer één plek verdient. Holy is een meesterwerk en niemand kan het talent en het harde werk betwisten dat kwam kijken bij het produceren van het nummer en de korte film.

Zijn online commentaar is een mengeling van supporters en haters, maar ondanks wat het publiek daar ook schrijft, of hoe ze hem zien, wordt alles wat hij aanraakt gelanceerd naar een heel ander niveau van succes en populariteit, en Scooter Braun kan gewoon niet kloppen.

Aanbevolen: