Fans geloven dat Justin Bieber en Hailey Baldwin hierdoor kunnen scheiden

Inhoudsopgave:

Fans geloven dat Justin Bieber en Hailey Baldwin hierdoor kunnen scheiden
Fans geloven dat Justin Bieber en Hailey Baldwin hierdoor kunnen scheiden
Anonim

Ze trouwden pas in september 2018, maar volgens sommige fans van Justin Bieber denken ze dat er een kans is dat de popster binnenkort stopt met zijn vrouw Hailey Baldwin, en het staat allemaal op een YouTube-video die ging viraal in de zomer.

In de montageclip is te zien hoe de hitmaker van Baby een aantal niet-zo-leuke opmerkingen maakt over zijn partner, wat veel mensen de indruk lijkt te hebben gegeven dat het slechts een kwestie van tijd is voordat het duo uiteindelijk uit elkaar gaat en echtscheiding.

Andere fans hebben nog steeds de indruk dat Bieber nog steeds gevoelens heeft voor zijn on-off ex-vriendin Selena Gomez, en vragen zich af of zijn vermeende "onbeleefde" gedrag jegens Bailey was gebaseerd op de vermeende gevoelens die hij nog steeds deelt voor zijn voormalige vlam.

Gaat Justin Bieber scheiden van Hailey Baldwin?

Hoewel het paar nog steeds sterk lijkt te zijn, insinueerde een YouTube-video in juli 2020 dat Baldwin en Bieber hoogstwaarschijnlijk binnenkort uit elkaar zouden gaan.

Dit was gebaseerd op een reeks clips die in een montage werden samengevoegd, waarin de Sorry-hitmaker enkele twijfelachtige opmerkingen maakte over zijn vrouw.

In een van de clips hoort Baldwin fans toespreken in een Instagram Live-video terwijl ze vertelt over Biebers strijd tegen de ziekte van Lyme, maar de Canadese superster onderbreekt haar abrupt en zegt: "Ze vroeg me."

De 23-jarige maakt een raadselachtige gezichtsuitdrukking terwijl ze naar Bieber staart die begint te giechelen, en voegt eraan toe: “Ze vroegen me omdat het mijn ziekte van Lyme is. Het is niet jouw ziekte van Lyme, maak je je zorgen over mijn ziekte van Lyme?”

"Nou, ik was hulp - je weet wel, op elke gekke dag, in doktersafspraken met jou." Terwijl Baldwin haar redenering voor het beantwoorden van de vraag bleef uitleggen, v alt Bieber in: "Luister naar me, vrouw."

“Ja, dat is de houding,” antwoordde ze.

In een andere clip is Bieber te zien op Instagram Live terwijl hij tegen zijn vrouw zegt: "Als je niet zo lekker was, zou ik al lang van je af zijn."

Een vervolgclip toont vervolgens hoe de 26-jarige uit een voertuig springt voordat hij de deur sluit voor Baldwin, die vlak achter hem stond. Bieber liep merkbaar sneller dan Baldwin, wat de indruk wekte dat ze ruzie hadden gehad voor het ongemakkelijke moment dat door fotografen werd vastgelegd.

Eén fan was er snel bij om Baldwin te verdedigen en stond erop dat ze het verdragen van een "beledigende" partner, eraan toevoegend dat het gedrag van Bieber op basis van de video totaal onaanvaardbaar is.

"Voor iedereen die zegt dat hij niet beledigend is: grappen maken over je partner, haar onderbreken, haar 'gekscherend' in verlegenheid brengen, haar naar beneden halen, enz. is niet bepaald gezond, weet je."

Een andere persoon herhaalde soortgelijke woorden met hun opmerking en zei: “Eww. Ik ben eerder met zo iemand geweest. Justin vertoont alle tekenen van een narcistische misbruiker. Emotioneel beledigend bovenaan de lijst.”

Eén waarnemer was ervan overtuigd dat Baldwin Bieber eerder vroeger dan later zou verlaten, omdat ze uiteindelijk genoeg zal krijgen van de "kinderachtige" houding van de popster.

Hij is een mannelijk kind en het lijkt alsof ze nog niet bij een echte, volwassen, beschermende man is geweest om het verschil te weten. Ze lijkt heel lief en overdreven zorgzaam. Ze is zijn moeder geworden, maar ze zal uiteindelijk heb er genoeg van, ga weg of ontmoet een respectvolle man die haar wakker maakt.”

Fans geloven dat Bieber nog steeds gevoelens voor Gomez deelt, en het zou niemand verbazen als hij uiteindelijk afscheid zou nemen van Baldwin om zich te verzoenen met zijn ex-vriendin, maar volgens de Biebs zelf is hij nog steeds toegewijd aan zijn echtgenote van twee jaar.

Terwijl hij reageerde op een Instagram-account, die beweerde dat Bieber alleen met Baldwin was getrouwd om terug te keren naar Gomez na hun splitsing begin 2018, had de I'll Show You-hitlijst zeker veel te zeggen als reactie.

“Ik hield absoluut van en hou van Selena, ze zal altijd een plaats in mijn hart hebben, maar ik ben dolverliefd op mijn vrouw en ze is absoluut het BESTE DING dat me ooit is overkomen, punt uit.

“Het feit dat je je dag wilt besteden aan haat, zegt veel over jou, en als dit een zieke truc was om mijn aandacht te trekken, heb je het op zoveel niveaus verkeerd.

“Ik heb meerdere mensen dit soort dingen zien zeggen en zal nooit meer reageren op een bericht als dit omdat ik er niet eens mijn energie aan wil geven, maar dit is een antwoord op alle onvolwassen zieke mensen die stuur Hailey kwetsende berichten zoals 'hij gaat altijd terug naar Selena' of 'Selena is beter voor hem' JE HEBT GEEN IDEE VAN MIJN LEVEN EN WAT goed voor mij is!!”

Het koppel heeft niet gereageerd op de YouTube-video, die in iets meer dan twee maanden bijna 500.000 views heeft verzameld. Kunnen er problemen zijn in het paradijs voor de twee of zie je Bieber en Baldwin bij elkaar blijven?

Aanbevolen: