Hier is waarom Harry Potter-fans Tom Felton 'goedkoop' noemen

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Harry Potter-fans Tom Felton 'goedkoop' noemen
Hier is waarom Harry Potter-fans Tom Felton 'goedkoop' noemen
Anonim

Luister, Harry Potter is nog steeds een nostalgisch stukje media, ongeacht in wat voor soort door haat gedreven neerwaartse spiraal de auteur zich bevindt. We blijven over deze boeken praten en we zullen waarschijnlijk ook de films opnieuw bekijken. Het is soms nodig om de kunst van de kunstenaar te scheiden, vooral wanneer de kunst de overtuigingen van de kunstenaar niet verspreidt; en vooral toen de kunst zo een integraal onderdeel was van zoveel van onze kinderjaren. De acteurs lijken hetzelfde te voelen en hebben grote sprongen gemaakt in hun werk. Nou ja, de meeste.

Tom Felton, ook bekend als Draco Malfidus, nam zeker wat tijd weg van de schijnwerpers nadat hij de tovenaarswereld verliet. En hé, we snappen het helemaal. Er zijn veel redenen om een pauze te nemen van zo'n enorme franchise, maar hij heeft actief aan een aantal dingen gewerkt. Nadat hij zijn imago van superschurk Draco Malfoy naar de vriendelijke en gemakkelijke Tom Felton had veranderd, is zijn bestaan in de ogen van fans echter weer veranderd. En deze keer komt het door een app.

Cameo veroorzaakt controverse

Nu geven we toe: we staan aan de jonge kant van de millennial, maar er is nog steeds een verscheidenheid aan apps die ons te boven gaan (TikTok? Heb haar nog nooit ontmoet). Cameo is er een van, maar nu we er een beetje naar hebben gekeken, zien we de aantrekkingskracht helemaal. Het is echt super cool, en het uitgangspunt is simpel. Je kunt een gepersonaliseerde videoboodschap van een ster in de app kopen die ongeveer 30 seconden duurt. Vermoedelijk kun je ze downloaden/opslaan, en de sterren stellen hun eigen prijskaartjes in. Tom Felton is erbij en stelt zichzelf voor met een nonchalante "spreek uit voor al je verjaardagsverzoeken of spirituele begeleiding of motiverend spreken. Ik doe veel, ik ben in Californië, het is zonnig, laat me de goede vibes verspreiden. Vrede en liefde." Zijn positiviteit overtuigde echter niet alle fans.

Hij wordt goedkoop genoemd, niet omdat hij in de app zit, maar omdat hij zoveel in de app laadt. Hij is een van de duurste sterren voor $ 288 per video, en we zijn echt verrast dat hij überhaupt kopers heeft gehad. Blijkbaar is hij de prijs echter wel waard. Maar echt, met een nettowaarde van gemakkelijk $ 35 miljoen, had hij zijn video's niet wat toegankelijker kunnen maken voor fans? Vooral als zovelen van hen jongere, nieuwere fans zijn, die Harry Potter voor het eerst ervaren. Overladen voor een video van 30 seconden is naar onze mening een beetje een Malfidus-zet. Hoewel de fans het er allemaal over eens zijn dat ze blij zijn met hun aankoop en het iedereen zouden aanraden die dol is op Tom Felton.

tom felton met een blije fan
tom felton met een blije fan

Hij is altijd dubieus geweest

Eerlijk gezegd is dit niet de eerste keer dat de publieke opinie over hem dubieus is. Velen van ons vroegen zich af waarom hij nooit veel verscheen na zijn tijd in de Harry Potter-serie. Volgens Felton waren de films iets waar hij graag vrij van was. “Een ding dat mensen steeds tegen me zeggen, is dat de rijkdom en de roem het moeten compenseren voor het missen van mijn jeugd. Maar het idee van geld - een prijs op je kindertijd zetten - is belachelijk… Voor mij is roem niet iets positiefs. Het idee om beroemd te zijn is veel beter dan de realiteit. Het is fantastisch als je naar premières gaat en mensen je toejuichen, maar het is niet echt ', wat natuurlijk tot enige wrok leidde toen hij voor het eerst de Harry Potter-serie verliet. Om nog maar te zwijgen over het feit dat het spelen van een schurk zo lang ervoor zorgde dat mensen hem samenvoegden met zijn karakter.

Combineer dat met een poging tot een muziekpersonage (die nog steeds niet echt van de grond is gekomen) en enkele flops aan de kassa, het is geen verrassing dat Felton niet de beste publieke opinie over hem heeft gehad. Gelukkig is hij daar nu van losgebroken en is hij een van de beste Harry Potter-alumni van het stel geworden. Tussen het verschijnen op fanconventies en het volpompen van zijn sociale media vol leuke Harry Potter-throwbacks, is het duidelijk dat Felton tot de magie is gekomen. Of misschien grijpt hij gewoon naar het succes en probeert hij zijn vermogen te laten groeien. We geloven immers zeker niet dat zijn dure videoboodschapprijs toegankelijk of redelijk is om fans in rekening te brengen die gewoon een beetje Felton-smaak in hun leven willen. Het is echter zeker niet het ding dat de publieke opinie over hem zal doen dalen. We denken echter dat mensen terecht kritiek hebben op de manier waarop hij sommige van zijn fans met een lager inkomen heeft geprijsd. Het is een zet die meer gemotiveerd lijkt te zijn door geld dan door liefde, wat behoorlijk draconisch is. Maar we houden nog steeds van hem en hopen dat hij het acteren of de interactie met ons allemaal die naast hem zijn opgegroeid in de toverwereldfranchise, niet opgeeft. En hey, misschien verandert hij zijn prijspunt nu mensen erop hebben gewezen. Hij is tenslotte goedkoop, niet harteloos.

Aanbevolen: