Hier is hoe Simone Biles haar vermogen van $ 6 miljoen vergaarde

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Simone Biles haar vermogen van $ 6 miljoen vergaarde
Hier is hoe Simone Biles haar vermogen van $ 6 miljoen vergaarde
Anonim

Tijdens de Olympische Spelen in Tokio haalde Simone Biles de krantenkoppen om een heel andere reden dan bij eerdere wedstrijden. Hoewel de reacties van fans op Biles' terugtrekking uit de gymnastiekcompetitie uiteenlopend waren, is de atleet duidelijk voorbij het punt om op het juiste moment te presteren om het publiek voor zich te winnen.

Beroemdheden zoals Justin Bieber hebben Simone geprezen omdat ze prioriteit gaf aan haar geestelijke gezondheid, maar het is onduidelijk hoe haar toekomst eruit ziet, op de Olympische Spelen en elders. Eén ding is echter zeker: dit staat voor haar eigen welzijn zal waarschijnlijk geen invloed hebben op Simone's bedrijfsresultaten.

Het vermogen van Simone Biles is een indrukwekkende $ 6 miljoen, en fans kunnen er zeker van zijn dat die inkomsten niet voortkwamen uit kosten per uur voor haar ongelooflijke gymnastiekroutines. Dus hoe verdiende Biles al haar geld?

Wat is het vermogen van Simone Biles?

Bronnen zeggen dat Simone Biles ongeveer zes miljoen dollar waard is. De turnster begon haar geldstroom toen ze in 2012 in de schijnwerpers kwam te staan als onderdeel van het Amerikaanse nationale gymnastiekteam.

Fans hielden van haar, haar vaardigheden waren onverslaanbaar, en elke routine die ze vertoonde, combineerde kunst, drama en een verbluffend onmogelijk te repliceren atletische bekwaamheid die het publiek jaren later nog steeds verbluft.

Wat fans echter willen weten, is hoe Simone al dat geld binnenhaalde terwijl ze al haar overwinningen binnenhaalde.

Hoeveel geld verdienen Olympische atleten?

Deelnemen aan de Olympische Spelen is een grote eer, maar het is ook een kans om een brok verandering mee naar huis te nemen. Rapporten bevestigen dat Olympiërs in 2018 overal van $ 15.000 (voor brons) tot iets meer dan $ 37.000 (voor goud) wonnen.

CNBC meldde ook dat veel atleten "op prestaties gebaseerde toelagen" ontvangen om in hun behoeften te voorzien en dat hogere winsten hen een genereuzere toelage opleveren.

Omdat Simone Biles zoveel medailles heeft gewonnen, brengt ze hem alleen al daardoor een behoorlijk bedrag op.

Hoe verdient Simone Biles anders geld?

Natuurlijk, gouden medailles tellen op. Maar ze brengen niet helemaal $ 6 miljoen op. Dus waar komt de rest van het vermogen van Simone Biles vandaan? Heel eenvoudig, het komt voort uit haar beroemdheid.

Net als andere grote namen heeft Simone lucratieve samenwerkingen met talloze merken. Atletische merken zijn natuurlijk dol op haar, maar ze is ook frontman van Kellogg's, Beats by Dre, Uber Eats en zelfs Oreo.

Ze nam commercials op, post sponcon op Instagram, bracht een boek uit in 2016 en deed mee aan 'Dancing with the Stars'. Dat alles bij elkaar zou gemakkelijk $ 6 miljoen kunnen bedragen.

Wie is de rijkste turnster?

Zonder twijfel, de huidige rijkste turnster lijkt Simone Biles te zijn. Terwijl andere Olympische atleten ook een ongelooflijk hoog vermogen hebben (Michael Phelps is meer dan tien keer het geld van Biles waard), is Simone een van de meest bekende gymnasten en de enige die (tot nu toe) miljoenen verdient.

Aanbevolen: