9 Dingen waar Rapper DaBaby publiekelijk voor is bekritiseerd

Inhoudsopgave:

9 Dingen waar Rapper DaBaby publiekelijk voor is bekritiseerd
9 Dingen waar Rapper DaBaby publiekelijk voor is bekritiseerd
Anonim

Rapper DaBaby heeft een succesvolle rapcarrière met vijf top 10-hits en een 1. Zijn carrière is echter niet onomstreden. Veel rappers staan erom bekend dat ze geen grenzen hebben als het gaat om hun mening. Mensen willen dat DaBaby wordt geannuleerd, net als veel andere beroemdheden. Interessant genoeg, ongeacht hoe aanstootgevend of vreemd sommige rappers zich gedragen, velen van hen lijken altijd terug te stuiteren. Het hangt allemaal af van de loyaliteit van hun fanbase.

Het maakt één vraag: "Hoe ver is te ver?" en als het zou moeten worden genormaliseerd wanneer beroemdheden bizarre dingen zeggen omdat, nou ja, openhartigheid, zelfs als het schadelijk is, gebeurt de hele tijd in Hollywood. Hoewel beroemdheden eerst mensen zijn en fouten mogen maken, kan men zich afvragen of bepaalde opmerkingen 'fouten' zijn, een ster die alleen maar onwetend is, of ronduit beledigend. Gedurende zijn carrière zijn hier enkele kritieken waarmee DaBaby te maken heeft gehad.

9 Met dezelfde flow op al zijn nummers

Fans hebben DaBaby uitgescholden omdat hij zijn kenmerkende stroom in al zijn liedjes te veel gebruikt. Hoewel DaBaby op zijn laatste album, 'Blame It On Baby', wat zang deed en probeerde het roer om te gooien, kreeg hij altijd met deze kritiek te maken. In een Breakfast Club-interview legde hij uit dat hij kringen om iedereen heen kon rappen. Hij zei dat hij een bewust album zoals J. Cole of Lucas Joyner zou kunnen opnemen.

8 DaBaby's Baby Mama Drama

Power106 meldde dat de moeder van DaBaby's kind, MeMe, en zangeres DaniLeigh, bekend van haar lied "Easy", met Chris Brown, een Twitter-oorlog hadden. Het lijkt alsof DaBaby de zangeres aan de zijkant zag, wat Meme terecht van streek maakte. DaBaby had ook nog een kind terwijl hij aan en uit was met MeMe. Wat nog meer brandstof aan het vuur van DaBaby's tumultueuze liefdesleven toevoegde, is dat DaniLeigh naar buiten kwam met een nummer genaamd "Yellow Bone."

In de tekst stond: "Yellow Bone, dat is wat hij wil." waarvan veel mensen aannamen dat ze op Meme schoten, die een donkerdere huid heeft. Als gevolg hiervan noemden mensen DaniLeigh, een colorist. DaniLeigh verontschuldigde zich dat de meeste mensen niet kochten, en de twee gingen uit elkaar vanwege het fiasco. Vanaf 2021 is DaniLeigh nu echter zwanger van DaBaby's kind.

7 Werken met Tory Lanez

Lanez had een veelbelovende carrière met zijn liedjes zoals "Say It" en "Luv" die goed presteerden in de Billboard Hot 100, waarbij hij een solide schare fans had en Drake hem steunde op een moment voordat ze begonnen rundvlees. Toen echter beschuldigingen uitkwamen dat hij rapper Megan Thee Stallion had neergeschoten, verloor hij veel steun. Dus, wat heeft DaBaby hiermee te maken? DaBaby en Megan Thee Stallion hebben samen aan een aantal nummers samengewerkt. Toen DaBaby samenwerkte aan "Skat" met Lanez, veroorzaakte dit een riff en ontstond er een Twitter-oorlog tussen DaBaby, Megg The Stallion en haar vriend, Pardison Fontaine.

6 Een batterijhouder in Miami

DaBaby werd vrijgesproken van een batterijhouder in Miami. Het kantoor van de aanklager van Miami heeft de aanklacht ingetrokken omdat een van de slachtoffers niet wilde meewerken. Het vermeende slachtoffer is de vriend van promotor Kenneth Carey die ook bij het ongeval betrokken was. Die zaak mag dan geseponeerd zijn, de zaak tegen Carey niet. DaBaby en zijn entourage vielen de man aan en beroofden hem vanwege een meningsverschil over een zakelijke deal. Carey had 10.000 te weinig geld dat hij DaBaby schuldig was om te presteren.

5 Zijn homofobe en ongevoelige opmerkingen over hiv/aids

HIV/AIDS zijn seksueel overdraagbare aandoeningen die mensen stigmatiseren. Bij rapconcerten is het typisch om bepaalde dingen te schreeuwen om het publiek op te peppen. Veel mensen vonden het echter niet normaal omdat DaBaby de Rolling Loud-concertgangers ertoe aanzette hun mobiele telefoon aanstekers op te steken als ze geen soa hadden waardoor ze binnen twee tot drie weken zouden overlijden. Een, met de juiste behandeling mensen, kan veel langer leven. Freddie Mercury leefde vier jaar na zijn diagnose. Magic Johnson leeft al bijna dertig jaar met hiv. DaBaby maakte ook opmerkingen over een seksuele daad van man op man die hij sterk afkeurde.

4 Een vrouwelijke fan slaan

Volgens BBC News sloeg DaBaby een vrouwelijke fan in Florida. Tijdens een optreden hield de vrouw haar telefoon tegen de rapper met de flitser erop. Hij sloeg haar, niet beseffend dat er een vrouw achter de telefoon zat. Het publiek joeg de rapper uit en hij verliet het podium zonder liedjes te spelen. Hij verontschuldigde zich, maar het helpt niet dat hij tijdens zijn carrière verschillende keren met de wet te maken heeft gehad.

3 De tand van een man eruitslaan

Volgens Hot 97 sloeg DaBaby de tand van een man eruit tijdens een video-opname. Het verhaal gaat dat DaBaby in 2020 het vakantiehuis van Gary Pagar in Californië verhuurde. Vanwege COVID-19-beperkingen mochten er slechts 12 mensen in het huis zijn, maar Pagar beweerde dat er 40 mensen waren, wat de huurovereenkomst schond. Naar verluidt ontstond er een woordenwisseling toen Pagar de zaak ging sluiten. Pagar beweerde dat DaBaby niet zijn tand eruit had geslagen, maar dat hij ook zijn eigendom had beschadigd.

2 voor het vermoorden van een 19-jarige

De "Rockstar"-rapper beweert dat de 19-jarige Jaylin Craig hem probeerde te beroven en handelde uit zelfverdediging. DaBaby vermoordde Craig in een Walmart in North Carolina. Deze tragedie is de meest controversiële aflevering van DaBaby's carrière. Craigs familie gelooft niet dat er een overval is geweest, wetende dat Craig niet zo'n persoon was. Craigs neef zei dat Craig slechts een fan was waar DaBaby zich aan ergerde omdat hij de opkomende rapper van dichtbij wilde zien. DaBaby ging niet naar de gevangenis omdat een kroongetuige, een medewerker van Walmart, nooit in de rechtbank kwam opdagen.

1 omdat je te eigenwijs bent

Veel mensen zouden kunnen beweren dat DaBaby het verdient om eigenwijs te zijn. Veel van zijn singles zijn platina geworden. Mensen hebben zich echter afgevraagd of DaBaby het resultaat is van het feit dat hij een geluid heeft dat verkoopt of een uitstekende tekstschrijver. De "Cry Baby"-rapper maakt pakkende liedjes, maar je kunt je afvragen of DaBaby voorkomt in iemands "grootste rappers aller tijden"-lijsten.

Aanbevolen: