Fans denken dat deze 'bacherlorette' ronduit verschrikkelijk was

Inhoudsopgave:

Fans denken dat deze 'bacherlorette' ronduit verschrikkelijk was
Fans denken dat deze 'bacherlorette' ronduit verschrikkelijk was
Anonim

Elk seizoen van The Bachelorette krijgt veel buzz op sociale media en online, en fans kunnen niet stoppen met zich af te vragen of Hannah Brown het leuk vond om in de show te schitteren of dat ABC de kosten van verlovingsringen dekt.

Niet elke fan zal iedereen leuk vinden op The Bachelor of The Bachelorette, en fans hebben iets te zeggen over een bepaald castlid. Laten we eens kijken wie het is.

Andi's seizoen

Op basis van sommige berichten op Reddit lijken veel fans van The Bachelorette niet te hebben genoten van het kijken naar Andi Dorfman in seizoen 10 van de realityshow. Andi heeft een hoog vermogen van $ 300.000 en ze is in de publieke belangstelling gebleven sinds het beëindigen van haar seizoen.

Een fan begon een Reddit-thread met de vraag of mensen Andi's seizoen leuk vinden en zoals een Reddit-gebruiker zei: "Ik heb Andi gewoon nooit leuk gevonden. Ik heb haar altijd zo nep en vol van zichzelf gevonden. Mijn favoriete leads waren degenen die echt open en kwetsbaar waren bij kijkers… dat wil zeggen: Meredith, Jillian, Ashley, Des, Rachel…" Een andere fan van de show merkte op: "ze is mijn minst favoriete vrijgezellin ooit."

Hoewel haar persoonlijkheid sommige mensen de verkeerde kant op leek te wrijven, zei een andere kijker van de show dat ze geen volledig beeld van Andi kreeg door seizoen 10 te bekijken. Ze plaatsten op Reddit: "Ik vind Andi neutraal in vergelijking met wat we de afgelopen seizoenen hebben meegemaakt. En dit kan zijn omdat ik het seizoen van JP niet heb gekeken, maar ik heb het gevoel dat ik niet veel weet over Andi, behalve dat ze een officier van justitie is."

Hoewel sommige fans niet van Andi's seizoen genoten, legde ze uit dat het haar hielp om te wennen aan het uitgaan van dates. In een interview met The Washington Post legde ze uit: "Het is duidelijk dat je in de show niet van 25 mensen gaat houden, maar je zult een paar mensen moeten daten waarvan je weet dat je er niet mee zult eindigen. Het heeft me een beetje geleerd om met iemand te praten zonder verliefd op ze te zijn of iets te beloven. Het bereidt je voor om door een aantal brutale dates te komen, als er iets is. Wat ik zeker nodig had."

Andi's Books

Sommige fans van de reality-franchise zijn ook niet zo zeker van Andi's boeken. Na haar memoires uit 2016 It's Not Okay, publiceerde Andi een tweede memoires genaamd Single State Of Mind.

Haar beschrijving van auditie voor de show wreef een fan de verkeerde kant op. Ze vonden dat Andi zei dat ze er "te goed" voor was, omdat ze zei dat haar vrienden degenen waren die wilden dat ze auditie deed.

Na het lezen van een van Andi's memoires, deelde een fan van The Bachelorette hun gedachten in een Reddit-thread en zei dat het niet was wat ze dachten dat het zou zijn. Ze verwachtten een inspirerend boek over single zijn en zeiden: "Een ding dat me echt heel erg stoorde, is het constante gezeur over single zijn en bijna 30. Ik weet dat het boek gaat over single zijn, maar ik dacht dat het empowerment zou zijn."

Een andere fan schreef: "Al haar adviezen zijn verschrikkelijk. Het is alsof ze alles behalve zichzelf de schuld geeft van de reden waarom haar relatie niet werkte."

Het is logisch dat niet iedereen in de franchise door iedereen geliefd zal zijn, en het is ook logisch dat sommige fans wilden dat Andi op een andere, positievere manier over het vrijgezelle leven sprak.

Andi en Josh… en Nick

Aan het einde van seizoen 10 koos Andi voor Josh Murray en ze verloofden zich. Maar negen maanden later gingen ze uit elkaar, volgens Glamour.

In de publicatie staat dat Andi een memoires schreef met de naam It's Not Okay en dat ze sprak over haar nachtelijke date met Nick Viall. Ze zei dat dat een probleem werd in haar romance met Josh en zei: "En het zou uiteindelijk leiden tot de ondergang van mijn verloving."

Volgens E! News, toen Andi in 2019 met Andy Cohen op Watch What Happens Live verscheen, zei hij of ze drie "leuke dingen" over Josh kon zeggen, en ze zei: "Nee."

Het is ook interessant om te horen dat het nieuws brak dat Nick Viall zou verschijnen op Kaitlyn Bristowe's The Bachelorette-seizoen, Andi was niet blij, sinds ze tot nu toe hadden. Ze zei dat ze "pissig" was en zei dat ze dacht: "Oh, je gevoelens waren echt voor mij en hier is nog een meisje waarvan ik het gevoel heb dat ik het tegenovergestelde ben en jij toont gewoon diezelfde liefde. En, door hoe dan ook, het zou niet uitmaken wie het was - of het nu Kaitlyn of Rachel [Lindsay] of Becca [Kufrin] was.”

Andi vertelde People.com dat het goed was om in de show te zijn, maar dat ze in het verleden zou willen vertrekken. Ze zei: "Het was geweldig, ik heb gereisd. Ik heb er nog steeds - ook al is het niet gelukt - een geweldige smaak in mijn mond. Ik heb de wereld rondgereisd, ik heb echt coole mensen ontmoet, ik had dit ervaring. Ik weet het niet, ik denk niet dat ik het nog een keer zou willen doen."

Aanbevolen: