Jodie Turner-Smith en Joshua Jackson waren bijna geen serieus koppel

Inhoudsopgave:

Jodie Turner-Smith en Joshua Jackson waren bijna geen serieus koppel
Jodie Turner-Smith en Joshua Jackson waren bijna geen serieus koppel
Anonim

De vonken sloegen over toen Jodie Turner-Smith en Joshua Jackson elkaar voor het eerst in het oog kregen op het 40e verjaardagsfeestje van Usher in 2018. Het was niet alsof ze het gevoel hadden dat ze naar een parallel universum werden getransporteerd, maar dat deden ze' je hoeft ook niet discreet te zijn over hun aantrekkingskracht, zoals in Tudor-tijden.

Jackson maakte naam en verscheen in Dawson's Creek, J. J. Abrams sci-fi-serie Fringe, en later The Affair, terwijl Turner-Smith bekendheid kreeg met de hoofdrol in Queen & Slim en onlangs de eerste zwarte Anne Boleyn werd. Maar tot nu toe lijkt hun relatie niet op Cole Lockhart's van Jackson in The Affair, noch op Boleyn van Turner-Smith. God verhoede dat er een affaire is of dat de Britse actrice haar hoofd verliest.

Maar de nacht dat het stel elkaar ontmoette, was er een die ze waarschijnlijk nooit zullen vergeten, vooral omdat geen van beiden ook maar in het minst op zoek was naar een relatie.

Het is allemaal te danken aan Usher

Op het 40e verjaardagsfeestje van Usher in oktober 2018 waren Jackson en Turner-Smith "over elkaar heen". Volgens Us Weekly zagen ze er "superverliefd" op elkaar uit en "dansten ze de hele nacht samen". We zagen ze een maand later, hand in hand tijdens een koffiedate in Los Angeles.

Zo snel als ze bij elkaar kwamen, werden ze gekoppeld. Nadat de paparazzi ze maandenlang samen hadden gezien op lunchdata enz., werden ze in augustus 2019 gezien, waarbij ze een gerechtsgebouw in Californië verlieten met wat leek op een huwelijksvergunning. The Sunday Times nam contact op met de actrice waar ze de huwelijksgeruchten niet bevestigde of ontkende, maar ze gutste wel over Jackson.

De huwelijksgeruchten werden in november 2019 bevestigd en de pers was er snel bij om de enorme diamanten ring op de vinger van Turner-Smith te zien tijdens de première van Queen & Slim. Jackson was die avond haar date en werd ook gespot met een gouden ring aan zijn vinger. Dus het was veilig om te zeggen dat ze in het huwelijksbootje waren gestapt.

Later werd onthuld dat Turner-Smith degene was die het voorstelde eigenlijk. Toen hem werd gevraagd of hij wist dat ze zouden trouwen, vertelde Jackson Jimmy Fallon in The Tonight Show: "Ik wist het moment dat ze me vroeg." Blijkbaar stelde Turner-Smith de vraag op oudejaarsavond terwijl het paar op vakantie was in Nicaragua. "Het was heel mooi, ongelooflijk romantisch. We liepen over het strand en ze vroeg me met haar te trouwen." Er was een aanloop, en uiteindelijk was het de beste keuze die hij ooit heeft gemaakt.

In december 2019 bevestigde Us Weekly dat het stel hun eerste kind verwachtte. Een bron zei destijds dat ze elkaar onherroepelijk steunden en elkaar vergezelden op vele rode lopers, zelfs nog verder in de zwangerschap van Turner-Smith.

In april verwelkomden ze hun eerste kind, een meisje genaamd Janie, bij een thuisbevalling. In mei bedankte Jackson zijn vrouw voor alles wat ze op haar eerste moederdag deed. "Bedankt voor de diepte van genade die je hebt gevonden sinds onze dochter is gearriveerd. De toewijding die je maakt ziet er zo moeiteloos uit, maar ik weet dat het allesbehalve is", schreef hij op zijn Instagram.

Turner-Smith becommentarieerde op dezelfde manier Jackson als een nieuwe vader en schreef op haar Instagram: "Het is duidelijk, door de moeiteloosheid en onbevreesdheid waarmee je ons kind verwekt, dat dit je lot is. je geboorterecht. je vreugde ik dank god elke dag dat je ons allebei in je sterke, capabele handen houdt. je bent geliefd. je wordt aanbeden. je bent de beste vader en echtgenoot en vriend. bedankt dat je op ons hebt gewacht. fijne vaderdag voor jou."

Ze waren niet op zoek naar een relatie op de avond dat ze elkaar ontmoetten

Het is bizar hoeveel deze twee over elkaar gutsen. Turner-Smith vertelde het Porter-magazine van Net-A-Porter: "Ik ben echt verliefd op mijn man. Dat is misschien raar voor mensen, maar ik doe het best goed om dat niet zo vaak van de daken te schreeuwen als ik zou willen. Hij is echt een geweldige kerel."

Ze onthulde ook dat hun romance alleen maar sterker is geworden. "Ik vind hem knap, ik denk dat hij slim is en hij is ongelooflijk getalenteerd. Ik voel me zo gelukkig dat ik een relatie heb met iemand die hetzelfde voor mij voelt, die niet verlegen is om me dat te vertellen of om me op te vrolijken."

Nu hun dochter meer dan een jaar oud is, is al die liefde alleen maar gegroeid. Maar het blijkt dat wat ze nu hebben misschien niet is gebeurd. Turner-Smith onthulde de echte omstandigheden tijdens de ontmoeting van het paar, en het was niet de bedoeling dat het lang zou duren.

In gesprek met Seth Meyers op Late Night, zei de actrice dat de avond dat ze elkaar ontmoetten in eerste instantie alleen bedoeld was als een one-night-stand.

"Dus toen ik mijn man voor het eerst ontmoette, was het een soort van - we hadden een one-night-stand", zei Turner-Smith. "We zitten nu in een one-night stand van twee, drie jaar."

"Allereerst zag ik hem voordat hij mij zag, en toen ik hem zag, dacht ik: 'Dat wil ik'", legde Turner-Smith uit. "En toen hij me zag, deed ik net alsof ik hem niet zag. Hij moest door de kamer naar me schreeuwen, en ik droeg dit T-shirt uit een film genaamd Sorry om je te storen en [actrice] Tessa Thompson speelt een personage dat Detroit heet, en ze heeft dit T-shirt met de tekst 'The Future is Female Ejaculation'."

Ze vervolgde: "En dus roept hij door de kamer: 'Detroit!' Hij komt langs en … doet dit heel schattige, charmante ding dat hij doet en gewoon de hele nacht - hij volgde me eigenlijk op het feest."

Waarom lijkt het alsof de beste relaties ontstaan uit vreemde omstandigheden? Alles wat we weten is dat de relatie tussen Jackson en Turner-Smith er een is die we nauwlettend in de gaten houden. Het volgende dat we willen zien, zijn mooiere kinderen en misschien zelfs een soort samenwerking.

Aanbevolen: