Hoe Steve-O bijna geen geld verdiende voor het hele eerste seizoen van 'Jackass

Inhoudsopgave:

Hoe Steve-O bijna geen geld verdiende voor het hele eerste seizoen van 'Jackass
Hoe Steve-O bijna geen geld verdiende voor het hele eerste seizoen van 'Jackass
Anonim

Als een van de meest populaire MTV-shows aller tijden, heeft Jackass nauwelijks een introductie nodig. De oorsprong van Jackass is vrij uniek, en toen het eenmaal in de lucht was, kostte het geen tijd om hilarische stunts te laten vallen zodat het publiek ervan kon genieten.

Een van de beste dingen van de show was de cast, die allemaal geweldig waren op hun eigen manier. De cast verhoogde hun vermogen dankzij de show, maar eerder verdienden ze niet bepaald het grote geld. Steve-O opende zelfs hoeveel hij voor seizoen één werd betaald, en het aantal is schrikbarend laag.

Laten we eens luisteren naar wat Steve-O te zeggen had over zijn vroege salaris.

Waarom werd Steve-O amper betaald voor het eerste seizoen van 'Jackass'?

In 2000 maakte een wilde show genaamd Jackass zijn debuut op MTV. Dit was in een tijd lang voordat er grappen werden gemaakt op sociale media, wat betekent dat deze show zijn tijd ver vooruit was. Niet alleen waren de grappen legitiem grappig, maar de castleden van de show hadden persoonlijkheden op het scherm die hen in sterren veranderden.

Met grote namen als Johnny Knoxville, Bam Margera en Steve-O was Jackass de juiste show op het juiste moment op het netwerk. Het zorgde voor veel controverse, beledigde tonnen mensen en vermaakte fans tijdens zijn tijd in de ether.

Na het succes van Jackass werd een grote franchise geboren. Fans werden getrakteerd op spin-offshows, films en alles daartussenin. Tenzij je erbij was, is het echt moeilijk te begrijpen hoe groots een deal deze franchise in zijn bloei was. Dat is precies waarom het na meer dan 20 jaar nog steeds bioscopen kan vullen.

De show bevatte een aantal opmerkelijke artiesten, maar weinigen van hen werden zo populair en geliefd als Steve-O.

Steve-O was een van zijn grootste sterren

Steve-O heeft echt een uniek leven geleid, hij ging naar de clownschool voordat hij een tv-ster werd op Jackass, en hoewel hij de dingen in de loop der jaren een beetje heeft getemd, weet de onverschrokken stuntman nog steeds hoe hij het publiek kan imponeren met zijn stunts.

Jackass was de perfecte manier voor fans om kennis te maken met Steve-O. Al snel zou hij solovideo's inleveren waar mensen van kunnen genieten, en hij zou zelfs in stand-upcomedy terechtkomen. De man kan van alles een beetje, maar er gebeurt iets heel speciaals als hij aan Jackass-projecten werkt.

Eerder dit jaar kwam Jackass Forever in de bioscoop en Steve-O was niet bang om zijn handen weer vuil te maken. Hoewel hij niet de hele tijd vooraan stond, stal de artiest toch de show toen hij in een stunt te zien was. De hoofdcast heeft geweldig werk geleverd door dingen over te dragen aan de nieuwe generatie, maar het was nog steeds geweldig om Steve-O en de bende weer in actie te zien.

Steve-O heeft het financieel zeker goed voor zichzelf gedaan, maar toen Jackass een doorslaand succes werd op MTV, verdiende hij geen goed geld.

Steve-O verdiende al vroeg heel weinig inkomen

Door de jaren heen is Steve-O vrij openhartig geweest over zijn leven, met name hoe het er achter de schermen aan toe ging met Jackass. Bij het afbreken van de begindagen van de show besprak hij het geld dat hij verdiende, of liever het gebrek daaraan.

"Ik verdiende niet veel geld in het eerste seizoen van Jackass. Ik werd betaald per bit dat ik schoot, en als het bit gevaarlijk was waar ik gewond kon raken, zou ik $ 500 krijgen. het was gewoon een beetje grappig, ik zou $ 200 betaald krijgen, "zei Steve-O.

“Uiteindelijk verdiende ik minder dan $ 1500 na belastingen voor het hele eerste seizoen van Jackass. Geen restanten. Nee niets, en tegen de tijd dat de show uitkwam, was dat geld al lang op, voegde hij eraan toe.

De meeste mensen zouden hebben aangenomen dat hij behoorlijk wat geld verdiende met de show, vooral gezien het feit dat hij een van de meest populaire sterren was, maar dit was gewoon niet het geval. In werkelijkheid kreeg hij heel weinig betaald, en zoals hij zei, was het geld op voordat de show uitbrak.

Na verloop van tijd zou Steve-O goed geld gaan verdienen, en tegenwoordig hoeft hij zich geen zorgen te maken over kleine salarisstrookjes. Hard werken heeft zijn vruchten afgeworpen voor de artiest en het hebben van meerdere inkomstenstromen heeft zijn vermogen een boost gegeven.

Jackass Forever zou wel eens de laatste keer kunnen zijn dat we Steve-O en Johnny Knoxville zien samenwerken, dus geniet ervan zolang het nog kan.

Aanbevolen: