Hunger Games'-ster Josh Hutcherson speelde bijna deze Marvel-superheld

Inhoudsopgave:

Hunger Games'-ster Josh Hutcherson speelde bijna deze Marvel-superheld
Hunger Games'-ster Josh Hutcherson speelde bijna deze Marvel-superheld
Anonim

Een rol bemachtigen in een franchise als de MCU is een droom die uitkomt voor veel artiesten, maar deze rollen zijn ongelooflijk moeilijk te krijgen. Ze zijn zeldzaam en de kans krijgen om zelfs maar auditie te doen voor iemand kan het leven van een artiest voor altijd veranderen. Het veiligstellen van de baan is echter een heel ander verhaal.

Spider-Man is een van de beroemdste en meest geliefde superhelden die ooit is gemaakt, en door de jaren heen heeft hij zijn concurrentie gedomineerd in print en op het grote scherm. Op een gegeven moment was Josh Hutcherson een sterke kanshebber voor het personage!

Laten we nog eens terugkijken naar hoe de dingen zijn verlopen.

Hij vocht om Spider-Man te spelen

Amazing Spider-Man 2
Amazing Spider-Man 2

Toen er een nieuwe reeks films voor de geliefde Spider-Man werd aangekondigd, waren mensen benieuwd wie het titulaire personage zou gaan spelen. Tobey Maguire had eerder fantastisch werk geleverd als het personage, en de volgende persoon die het personage op zich nam, zou een aantal enorme schoenen moeten vullen. Tijdens het castingproces was Josh Hutcherson een sterke kandidaat voor de rol.

Voordat hij in aanmerking kwam voor de rol, had Hutcherson jarenlang werk in het bedrijf gestoken. De artiest kreeg rollen in films en shows die dateren uit de vroege jaren 2000, en hij maakte naam met zijn uitvoeringen. Enkele van zijn meest opvallende projecten in die jaren zijn RV, Bridge to Terabithia en Journey to the Center of the Earth.

Als hij het heeft over het mogelijk binnenhalen van de rol, zou Hutcherson zeggen: "Er zijn zoveel mensen geweest die voor die rol zijn gegaan. Ik heb hetzelfde gedaan als elke andere acteur van mijn leeftijd voor die rol. Het is iets zo groots, dat het eerlijk gezegd moeilijk te bevatten is om het te krijgen."

"Het feit dat ik op de lijst sta met sommige van de mensen die op de lijst staan - ik ben verbaasd dat ze me op die "korte lijst" plaatsen. Ik vind het echt gaaf om door de media te worden beschouwd als in dezelfde categorie als al die andere mensen die worden overwogen. Het is echt een voorrecht, "vervolgde hij.

Ondanks wat de studio in hem zag, kon maar één persoon de rol krijgen, en uiteindelijk sloeg de studio een andere richting in met hun casting.

Andrew Garfield krijgt de rol

Geweldige Spider-Man Garfield
Geweldige Spider-Man Garfield

Andrew Garfield, ondanks dat hij veel ouder was dan Josh Hutcherson, kreeg uiteindelijk de kans om Spider-Man op het grote scherm te spelen. Mensen waren geïntrigeerd door deze castingbeslissing en ze hoopten dat Garfield een unieke draai kon geven aan het personage dat Tobey Maguire speelde voor drie films.

In totaal zou Andrew Garfield Spider-Man spelen voor twee films in de Amazing Spider-Man-franchise, waardoor hij slechts één film tekort kwam bij het evenaren van Maguire's trilogie. In plaats van films uit te brengen waar de meerderheid van hield, was de reactie op de Amazing Spider-Man-films niet helemaal waar de studio op hoopte. Hoewel de 3e Maguire Spider-Man-film lang niet in de buurt kwam van zijn voorgangers, wordt die trilogie nog steeds met meer plezier herinnerd dan die van Garfield.

Ondanks de lauwe ontvangst van sommigen waren beide Amazing Spider-Man-films financiële successen aan de kassa. Ongeacht hoe die films worden herinnerd, de studio lachte nog steeds helemaal naar de bank. Spider-Man krijgt een derde MCU-film, wat betekent dat Garfield de enige live-action Spidey-acteur zal zijn zonder een complete trilogie.

Ondanks het missen van de rol, wachtte er nog een franchise in de coulissen op Josh Hutcherson.

Hij landde uiteindelijk The Hunger Games

Josh Hutcherson Hongerspelen
Josh Hutcherson Hongerspelen

Normaal gesproken kan het mislopen van een filmfranchise een verwoestende klap zijn voor een artiest, maar het ging nog steeds prima voor Josh Hutcherson op het grote scherm. De Amazing Spider-Man-franchise zou cool zijn geweest, maar de Hunger Games-franchise was op zich al een enorm succes.

De vier Hunger Games-films genereerden uiteindelijk bijna $ 3 miljard aan box office-inkomsten, en ze domineerden de filmindustrie gedurende meerdere jaren. Ja, andere franchises hielden stand, maar de Hunger Games-films brachten iets unieks op tafel en mensen bleven erover praten. Dit was geweldig nieuws voor Hutcherson, die zijn naamswaarde met die films verhoogde.

Het is interessant om terug te kijken en te zien hoe het hier voor Hutcherson is verlopen. Natuurlijk, twee films als Spider-Man zouden geweldig zijn geweest, maar vier Hunger Games-films moeten net zo leuk zijn geweest. Ze lijken met meer liefde herinnerd te worden dan de Amazing Spider-Man-films.

Wie weet, misschien krijgt Hutcherson ooit de kans om een held te spelen in de MCU. Tot die tijd zullen fans zich altijd moeten afvragen wat er had kunnen zijn.

Aanbevolen: